luni, 26 iulie 2021

Sinteza Ascensiunii și Eliberarea

Maestrul Djwhal Khul prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, Namaste, eu sunt Maestrul Djwhal Khul, vin în iubire, pace, armonie și liniște. Este o onoare să mă aflu în prezența voastră și să vă aduc darurile pe care eu le cred cele mai importante în acest moment al ascensiunii; vă aduc ceva uimitor de simplu. Vă rog să vă imaginați o linie dreaptă, această linie dreaptă poate avea orice culoare doriți voi. Lăsați-o să fie creată din lumină, imaginați-vă că acea linie dreaptă trece prin voi, poate că merge în fața voastră venind din spatele vostru. Simțiți că vă puteți mișca cu ușurință de-a lungul liniei, pur și simplu puteți merge cu gândul înainte, sări înapoi, puteți sări foarte departe înainte. 

Imaginați-vă din nou o altă linie, această linie se extinde de sus, de deasupra capului, prin corpul vostru, prin picioarele și tălpile voastre adânc în Pământ. Puteți privi în sus, puteți vedea departe, puteți privi în jos, puteți vedea departe. Imaginați-vă că puteți sări în sus pe linie sau poate în jos, continuați să explorați. 

Imaginați-vă că săriți înainte, poate doar pe o porțiune mică a liniei și apoi săriți în sus sau poate săriți în jos. Prin acest exemplu putem recunoaște că săritul înainte este săritul în ascensiunea voastră. Săritul în sus este o conectare cu Creatorul, iar săritul în jos ar fi o conectare cu Pământul, o împământare sau chiar o întrupare și o manifestare. Vă puteți imagina că săriți înainte o anumită distanță de-a lungul acestei linii, iar apoi vă puteți opri o clipă și să vă întrebați: 

Cum mă simt în acest moment? Am nevoie de-o mai mare împământare sau de-o mai mare conectare cu Creatorul? 

Apoi puteți face acest lucru posibil imaginându-vă sărind în susul liniei sau în josul liniei. De fapt, puteți face acest lucru toată viața în această existență pe Pământ întrucât vă veți crea și pava calea ascensiunii, împământați aspecte ale ascensiunii voastre sau vă conectați cu aspecte ale ascensiunii voastre înainte de a le experimenta. 

Dacă ne imaginăm mergând înapoi, în trecut în experiențele voastre pe Pământ, asta înseamnă că vă puteți întoarce în trecutul vostru, atunci întrebați-vă: 

Este nevoie să împământez, întrupez sau manifest? Este nevoie să mă conectez cu Creatorul și să primesc? 

Puteți face asta imaginându-vă două linii, sărind în jos dacă este nevoie să împământați și sărind în sus dacă este nevoie să vă conectați. Veți observa că de fiecare dată când mergeți de-a lungul liniei, uneori veți merge departe de-a lungul liniei, alteori va fi doar un mic salt. 

Acest exemplu vă permite să creați o întreagă viață și călătorie de ascensiune care este vindecată, echilibrată, armonizată, întreagă și completă. S-ar putea să descoperiți în anumite momente din realitatea voastră sau în anumite puncte de-a lungul liniei, că este nevoie să le faceți pe amândouă: să împământați și să vă conectați. 

Este o tehnică care vă dă voie să vă explorați propria călătorie de ascensiune și să aduceți împământare și conectare în toate, echilibrându-vă astfel întreaga călătorie de ascensiune. Este important să vă dați seama că totul este ascensiune, o conversație pe care o aveți cu un prieten sau un străin. Chiar dacă v-ați enervat pe voi înșivă din cauza a ceva din casa voastră sau ceva ce ați făcut, asta face parte din procesul vostru de ascensiune. Locul unde ați stat și ați admirat cea mai frumoasă floare și ați simțit o profundă conectare cu pacea, face parte din procesul vostru de ascensiune. Viața, așa cum o știți pe Pământ, este procesul vostru de ascensiune, este călătoria voastră de ascensiune și este momentul să aduceți o împământare și o conectare în manifestare. 

Când vă conectați, sintetizați; tot ceea ce Creatorul este are legătură cu sinteza deoarece Creatorul dorește să fuzioneze aspecte ale Creatorului ca să creeze ceva nou și să trezească un nou început. De fiecare dată când experimentați un proces de ascensiune și de trezire sau activare a ascensiunii, ați experimentat o sinteză a energiilor Creatorului în ființa voastră și, desigur, energiile Creatorului sunt energiile voastre, așadar o sinteză a sinelui vostru divin în ființa voastră. Când experimentați o conectare profundă cu o altă ființă sau poate aveți o conversație care vă aprinde cu adevărat pasiunea sau starea de beatitudine, recunoașteți că asta este o sinteză a Creatorului în voi înșivă și în cealaltă ființă, nu înseamnă că voi doi sintetizați și deveniți una, deși sunteți. Este un aspect al vostru și un aspect al celuilalt care este Creatorul, care se activează și sintetizează, creând, prin urmare, o energie nouă care vă alimentează, energizează și încarcă pe amândoi. 

Vă încurajez să contemplați sinteza, sinteza energiei Creatorului și vă invit să recunoașteți dacă fiecare experimentare din realitatea voastră este un proces de sinteză. Cred că veți descoperi că este. 

Când împământăm, întrupăm și manifestăm, putem recunoaște acest lucru ca pe o eliberare. Da, este în același timp și o sinteză pentru că energiile Creatorului fuzionează cu ființa voastră, fuzionând cu ceea ce doriți să manifestați, ați manifestat sau orice întrupați sau deveniți. Cu toate acestea, este și o eliberare, și recunoaștem această eliberare mai ales în procesul de împământare pentru că, în timp ce sinteza are loc, are loc o eliberare de energii vechi, perspective vechi, obiceiuri și procese de gândire vechi. Această eliberare permite ca o nouă înțelegere, pe care am putea-o eticheta ca iluminare, să apară. Prin urmare, putem recunoaște împământarea, și când spunem împământare ne referim la ancorarea în Pământ, întruparea și manifestarea. Împământarea permite iluminarea pentru că susține sinteza Creatorului creând o eliberare, o renunțare la tot ceea ce nu vă mai este necesar ca să acceptați următorul stadiu al divinității, următorul stadiu al adevărului vostru și Creatorul. Doresc să vă încurajez să recunoașteți acest proces de eliberare în împământarea voastră. Vă invit să vă imaginați împământându-vă în Pământ, în Mama Pământ. Împământarea poate fi un simplu proces de trimitere a energiei din ființa, din inima voastră în Mama Pământ. Poate fi prin chakra voastră rădăcină sau chakrele din tălpi, poate fi prin mâinile voastre sau chakrele palmelor. Nu există o regulă stabilită a modului în care să vă împământați, unii oameni preferă să se întindă pe pământ. Voi trebuie să descoperiți care este cel mai bun mod pentru voi în care să vă împământați și apoi, când contemplați ce este împământarea și ce înseamnă pentru voi, veți începe să recunoașteți cu adevărat cum vă puteți împământa cu mai mult succes. Când vă împământați, vreau să aveți o minte deschisă în ceea ce privește procesul de eliberare. Adeseori oamenii nu recunosc procesul de eliberare pentru că sunt atât de implicați în procesul de sinteză și de primire, încât procesul de eliberare pur și simplu trece aproape neobservat sau foarte puțin conștientizat. 

Atunci când experimentați o împământare, doar gândiți-vă că ceva se eliberează și în acel gând puteți câștiga o inspirație cu privire la ceea ce se eliberează. Poate fi o perspectivă, un gând, o emoție sau poate o rană. Recunoașteți că eliberarea este cea care vă permite să mergeți mai departe. 

Acest lucru ne duce la o altă întrebare, la ce ați putea da drumul din ființa sau chiar din realitatea voastră care ar crea spațiu pentru iluminare, intuiții sau o nouă perspectivă? 

Adevărul este că veți ști instantaneu răspunsul pentru că acel răspuns a așteptat să-l recunoașteți, dar poate nu ați vrut să-l recunoașteți. Cu toate acestea, când vă pun această întrebare, sunteți inspirați să-l recunoașteți. S-ar putea să încercați să vă distrageți atenția gândindu-vă că nu știți care este răspunsul. Asta este pur și simplu mintea care vă distrage atenția, știți, iar ceea ce vă invit să faceți este să puneți în practică, orice este, ce este nevoie să fie eliberat. Lăsați să fie eliberat în următoarele 24 de ore și fiți deschiși să recunoașteți schimbarea care are loc. De asemenea, fiți deschiși la cât de provocator este uneori să eliberați atunci când vă agățați de ceea ce este nevoie să fie eliberat. 

Astfel, apare o nouă întrebare, 

Ce vă aparține cu adevărat? Gândurile voastre vă aparțin? Emoțiile voastre vă aparțin? 

Așa am putea continua cu aceste întrebări. Cine ești tu? Ca să înțelegeți dacă ceva vă aparține, este nevoie să știți cine sunteți. 

Haideți să nu intrăm prea adânc în aceste întrebări. Cu toate acestea, doresc ca pur și simplu să aprind câteva scântei de inspirație și iluminare în ființa voastră. Și, desigur, am împărtășit cu voi o practică care să vă susțină în acest moment al ascensiunii. Vă rog să știți că sunt întotdeauna prezent să fiu în serviciu. 

Vă mulțumesc.


Eu sunt Maestrul Djwhal Khul



Traducere Monica Poka

link catre articlul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.