miercuri, 14 iulie 2021

Nu veți rata asta

Mesaj de la Unul prin Sophia Love

13 Iulie 2021 

Intrați într-o realitate permanent schimbată. Se schimbă treptat. Pe măsură ce conducta pedofiliei se sparge, băncile se prăbușesc, așa cum o fac, banii își opresc curgerea liberă către cei (oamenii) care iau parte. Sunt aruncate în aer în mod deschis și toate deodată. În timp ce cei mai mulți oameni se vor lupta pentru necesitățile lor și să dea sens acestor noutăți pe care le aud – participanții la acest cel mai hidos rău vor fi adunați și/sau se vor zbate pentru viața lor. Banii și reputația lor vor fi cea mai mică grijă a lor. 

Văd haos ... 

Da. 

Va fi destul de înspăimântător și derutant. Atunci vor apărea eroii. Cei treziți care să liniștească temerile celor adormiți. Așa un timp nu a mai fost văzut pe Pământ. Voi trăiți acum sfârșitul timpurilor. Nu este sfârșitul vostru. Este sfârșitul timpurilor. Acestor timpuri. Timpul rasei umane înrobite. Se încheie. Totul trebuie să fie în ordine înainte să o facă. 

Prosperitatea omenirii face parte din plan. Întotdeauna a făcut parte din plan. 

Într-un astfel de timp vă veți confrunta cu atacuri numeroase și frecvente asupra realității voastre. Asta din cauza faptului că ea se prăbușește în fața ochilor voștri. În timp ce o face, bucăți din ea se prăbușesc ici colo. La început ocazional, apoi se va simți ca un atac violent de lovituri îndreptate împotriva a ceea ce ați cunoscut ca fiind real. 

Acestea pot arăta ca oricare sau toate dintre următoarele: 

Corpul vostru poate simți sau răspunde brusc sau periodic într-un mod diferit. 

Visele voastre nu vor mai fi simțite ca fiind din ”alte lumi”. Cu toate acestea, mai degrabă ca și cum s-ar desfășura concomitent cu viața voastră fizică. 

Natura se va schimba în moduri nemaivăzute până acum. 

Dorințele voastre se vor schimba. 

Ochii voștri vor vedea într-un mod diferit. 

Instituțiile voastre poate se dizolvă, multe, cu siguranță, fără să se mai întoarcă vreodată. 

Conceptul vostru în ceea ce privește timpul se va schimba. 

Ideile voastre cu privire la valoare vor fi zdruncinate. 

Acestea sunt schimbări evidente. S-ar putea ca la început să nu le percepeți ca pe-o mare scofală. Un junghi sau o durere aici sau acolo, câteva încheieri, câteva tipare meteorologice ciudate. Totuși, în cele din urmă și relativ repede, acestea se vor acumula și tiparele schimbării vor fi percepute. 

Va fi de ajutor să discutăm despre lunga perioadă de ”timp” pe care această Trezire pare să o ia; care este timpul liniar. Pentru că unii dintre voi care citesc aceste cuvinte i-au așteptat zeci de ani sosirea. Schimbarea în conștiință și schimbarea în frecvență au fost văzute de (clar)văzătorii voștri și cunoscută cu mult timp în urmă. Ceea ce acum se simte iminent s-a simțit ca și cum ar fi fost pe drum de foarte multă vreme. 

Acum este în poala voastră, ați putea spune, și în timp ce vă ridicați și vă învârtiți în jurul ei, o simțiți. 

”De ce durează atât de mult?” vă întrebați. 

Este de ajustat o civilizație întreagă. Părți din ea sunt eliminate. Multe dintre funcțiunile ei interioare se desprind singure sau sunt îndepărtate cu forța. Realitatea voastră s-a bazat pe un construct care a fost conceput să vă țină tot timpul în strânsoarea sa de înrobire și spunere. N-a avut nici o intenție să vă dea drumul și este forțată acum să abandoneze ceea ce nu mai poate controla. 

Această idee nu este una pe care să o creadă; prin urmare, va continua să se agațe până când va vedea că este inutil să o mai facă. 

Realitatea voastră se schimbă în felul ăsta, pentru că așa o schimbați voi. Mulți dintre voi lucrați împreună ca să o faceți. Mulți o fac fără să aibă o claritate deplină a ceea ce schimbă. 

Toate acestea au nevoie de timp. Timp determinat de om. Timp determinat și de Sursă, care va intra în scenă la un moment dat. În acel moment nu va mai exista nici o îndoială. Nu există nici o îndoială în ceea ce privește acest moment. Realitatea voastră va fi pentru totdeauna schimbată din momentul în care acest lucru se întâmplă. 

Nu veți rata asta. 

Nu veți rata asta. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.