duminică, 4 iulie 2021

Valoarea voastră interioară

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, eu sunt Arhanghelul Metatron. Este o bucurie să fiu în prezența voastră și să vă aduc energiile ascensiunii în timp ce vă inspir să priviți în interiorul ființei voastre. Cuvintele inspirației pe care v-o aduc au rolul să susțină o profundă explorare în ființa voastră permițându-vă în același timp să acceptați energiile ascensiunii care curg de la Creator, activând următoarea etapă a ascensiunii în ființa voastră. 

În această etapă a ascensiunii voastre, eu, Arhanghelul Mihail, vă încurajez să priviți în ființa voastră ca să vă conștientizați propria valoare. Conștientizați iubirea, adevărul, pozitivitatea, pacea, puterea, curajul, comoara și nestematele care există în ființa voastră. Este atât de ușor să vă conștientizați fricile, negativitatea, sentimentele de-a fi blocați, limitați, obiceiurile negative sau slăbiciunile. Este important să vă dați seama că în această etapă a ascensiunii, obiceiurile negative și vibrațiile negative sunt intensificate și accentuate. Acest lucru se datorează faptului că are loc o puternică eliberare și spălare (ca o spălare cu un jet de apă n.t.), are loc o spălare adusă de energiile ascensiunii. Asta înseamnă că, datorită schimbărilor, modificărilor și transformărilor care au loc în ființa voastră, corpul vostru, ființa voastră ajung să fie supra-stimulate și emoțiile și obiceiurile negative sunt cele care vă atrag atenția în prezent. În ultimele câteva săptămâni poate ați observat că sunteți un pic mai furioși sau un pic mai obosiți. Poate îndoindu-vă de voi înșivă sau simțind că lucrurile sunt imposibile sau că visele nu vi se vor împlini niciodată sau că regresați în ascensiunea voastră. Acest lucru se datorează faptului că există o spălare a ascensiunii, o eliberare, o curățare care are loc și care vă supra-stimulează ființa. Prin urmare, pe măsură ce energiile sunt eliberate le observați într-un mod mai viguros și mai accentuat în ființa voastră. 

Spălarea adusă de ascensiune ar putea dura o vreme, este nevoie să vă refocalizați și reformați atenția astfel încât spălarea adusă de ascensiune să poată avea loc. Putem recunoaște că pentru întreaga voastră ființă este în regulă să se simtă supra-stimulată din cauza tuturor transformărilor care au loc. Cu toate acestea, este nevoie să descoperiți și să vă conectați cu acel spațiu liniștit și calm din ființa voastră. Spațiul vostru al păcii și iubirii, spațiul vostru al adevărului. Făcând acest lucru veți aduce echilibru, o moliciune și blândețe sistemului vostru și întregii voastre ființe. Veți permite ca energiile care este nevoie să fie eliberate să fie eliberate cu ușurință și fără efort. În timp ce acest proces are loc, vă veți descoperi valoarea ceea ce este un pas înainte magnific în procesul vostru de ascensiune. Descoperirea valorii voastre îndeamnă să vă dați seama că sunteți vrednici de orice, de tot ceea ce Creatorul este. Sunteți vrednici de tot ceea ce doriți să primiți, întrupați și experimentați. Am putea spune că valoarea voastră este de 100% sau chiar mai mult, ceea ce înseamnă că sunteți compleți, sunteți întregi. Prin urmare, nu este vorba să vă construiți valoarea, nici măcar să vă reactivați valoarea, valoarea voastră este deja completă, este 100%. 

Ați putea recunoaște o lipsă de stimă de sine, încredere sau curaj în ființa voastră, poate că simțiți că nu vă iubiți atât de mult pe cât ați putea-o face. Vă rog să recunoașteți că acestea sunt tipare în mintea și ego-ul vostru. În ființa voastră se află o nestemată sau comoară care este completă și întreagă, aceasta este valoarea voastră, este tot ceea ce Creatorul este, iubire, pace, bucurie și adevăr. În loc să simțiți că este nevoie să vă construiți, accentuați sau creșteți valoarea sau modul în care vă valorați. În schimb, eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să vă reformați și restructurați procesele de gândire și tiparele energetice din ego-ul vostru ca să vă recunoașteți valoarea de sine. Valoarea voastră interioară este completă și o exprimare totală a Creatorului, puteți primi orice aveți nevoie, nu sunteți niciodată în așteptare. 

În zilele care urmează, atunci când recunoașteți furia, oboseala sau frica, vă încurajez să vă îndreptați atenția în interiorul ființei voastre, vă invit să intrați în chakra inimii mai înalte, aflată deasupra chakrei inimii, și să conștientizați că în chakra inimii mai înalte dobândiți o perspectivă cu privire la valoarea voastră. Este ca un loc de vizionare a comorii voastre, a tot ceea ce voi sunteți. Pe măsură ce intrați în chakra inimii mai înalte și vă îndreptați atenția asupra chakrei inimii mai înalte, vă puteți spune: 

Îmi recunosc valoarea interioară, sunt vrednică.

Îmi recunosc valoarea interioară, sunt vrednică. 

Repetați-vă acest lucru căutând în ființa voastră o vibrație energetică care vă reflectă cuvintele, focalizarea, intenția. Energia poate deveni și mai mare, mai măreață și mai expansivă decât intenția voastră originală. Apoi, focalizarea voastră nu are atât de mare legătură cu vrednicia voastră sau chiar cu recunoașterea valorii voastre, cu cât de valoroși sunteți, că sunteți Creatorul sau că sunteți apreciați de Creator. Devine mai mult de atât și se deschide în ceva mai mare. 

În ce se deschide? 

Poate se deschide în beatitudine, iubire, un sentiment de libertate sau de exprimare nelimitată. Veți descoperi vibrația reală, vibrația completă și totală a valorii voastre care este magia, comoara, nestemata voastră și tot ceea ce voi sunteți. Când vă conectați cu valoarea voastră interioară, începeți să vă înțelegeți la un nivel mult mai profund, cine sunteți și ce aveți de dat lumii. Acum este momentul să vă explorați valoarea la multe nivele ale ființei voastre, acesta este următorul pas al ascensiunii și va fi extrem de vindecător. 

Recunoașteți iubirea, adevărul, pozitivitatea, pacea, tăria, curajul, nestematele și comoara care există în ființa voastră. 

Eu, Arhanghelul Metatron, voi fi alături de voi la fiecare pas pe această cale. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi, 

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron.


Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.