sâmbătă, 3 iulie 2021

Tipare Sacre


Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școală Sacră a lui OmNa
 

Salutări, eu sunt Arhanghelul Metatron. Ce bucurie să fiu în prezența voastră astăzi și să vă aduc vibrațiile Angelice, îmbrățișându-vă și înconjurându-vă complet, să vă bucurați de pace și iubire. Suntem prezenți, tot timpul prezenți în această călătorie de ascensiune în care vă îmbarcați. Dorim să observați, să deveniți mai conștienți și mai atenți la călătoria de ascensiune în care vă îmbarcați. Este vital acum să începeți să observați ascensiunea spirituală care are loc acum pentru voi, Mama Pământ, omenire și toate ființele. 

Când începeți să observați procesul de ascensiune care are loc pentru voi înșivă și pentru alții, recunoașteți tiparele, tiparele sacre. Tiparele sacre acționează ca chei care deblochează o mai mare profunzime, cunoaștere și înțelegere a evoluției voastre spirituale. După cum sunteți conștienți, chiar și pe Pământ există multiple dimensiuni, există multiple dimensiuni ale ființei voastre. Tot ceea ce Creatorul este deține numeroase nivele, prin urmare, atunci când ne gândim că înțelegem ceva, este important să conștientizăm că întotdeauna putem să ne afundăm mai adânc. Întotdeauna este mai mult de explorat și înțeles și adeseori o mai mare cunoaștere sau înțelepciune de acceptat, chiar și atunci când cineva se simte abundent în cunoaștere și înțelepciune. Dacă vă puteți imagina evoluția spirituală și călătoria sacră pe Pământ ca pe niște tipare sacre, fiecare tipar este ca o cheie care deschide energia Creatorului și energia voastră, astfel încât să puteți câștiga o cunoaștere, înțelegere și întrupare mai profundă și mai aprofundată. Atunci când conștientizați acest lucru, observați că sunt atât de multe tipare sacre și că multe dintre tiparele sacre sunt remarcabil de asemănătoare. Prin urmare, în evoluția și călătoria voastră spirituală pe Pământ, adeseori sunt doar două sau trei tipare sacre care sunt ca săgețile care vă ghidează să obțineți o anumită măiestrie sau o ascensiune specifică pe care ați co-creat-o împreună cu sufletul vostru și cu Creatorul. 

Tiparele voastre sacre se pot manifesta în numeroase feluri, acestea nu sunt întotdeauna pozitive aparent și uneori pot apărea sau manifesta ca negative, provocatoare sau haotice, alteori se vor manifesta ca scopuri, dorințe pe care vreți să vi le împliniți sau vise. Puteți recunoaște aceste tipare sacre ca pe o cunoaștere interioară, intuiția voastră înflorind sau dezvoltându-se. Dacă înțelegem că aceste tipare sacre ne susțin, ajutându-ne să ne recunoaștem călătoria sacră fie pe Pământ fie în planurile interioare, fiecare tipar devine o cheie pentru trezirea unei înțelepciuni mai mari. Este nevoie să recunoașteți aceste tipare ca să dobândiți o înțelegere, astfel încât să le puteți recunoaște în realitatea voastră. 

Ca să începem acest proces, eu, Arhanghelul Mihail, doresc să vă invit să recunoașteți mai întâi tiparele din realitatea proprie. 

Dați-mi voie să vă dau câteva exemple, ar putea fi tipare de gândire, poate aceleași gânduri apar zilnic în mintea voastră. Dacă este așa, atunci aș vrea să le documentați, să le scrieți. Odată ce sunt scrise sau le puteți vedea vizual, este mult mai ușor să le recunoașteți. 

Aș dori să vă observați emoțiile care apar în anumite momente ale zilei, s-ar putea să vă simțiți extrem de fericiți, alteori s-ar putea să vă simțiți extrem de triști sau neliniștiți. S-ar putea ca sentimentele voastre să se schimbe în prezența altor oameni care vă fac să vă simțiți triști sau fericiți. Observați-vă sentimentele și recunoașteți orice tipare, în special pe cele pe care le experimentați zilnic. Nu uitați să le documentați aparent pozitiv și aparent negativ, recunoscând orice tipare care apar. 

Vă încurajez să vă observați experiențele, asta include acțiunile și reacțiunile/reacțiile voastre. Acțiunile pe care le puneți în lumea voastră și modul în care percepeți acțiunile care intră în realitatea voastră. Aveți experiențe similare în fiecare zi? Poate că în realitatea voastră există o persoană care vă provoacă în fiecare zi sau vă face să vă simțiți prețuiți și iubiți, poate locul de muncă sau viața de acasă crează anumite tipare. Poate fi orice formă de tipar, chiar și faptul de-a merge la plimbare în fiecare zi este un tipar, chiar și să mâncați în modul în care mâncați este un tipar. Felul în care oamenii vă tratează este un tipar, felul în care voi îi tratați pe alții este tot un tipar. Începeți să observați fiecare aspect al realității voastre, remarcând tiparele aparent pozitive și aparent negative sau neutre, notați-le, mai ales acele tipare care le manifestați zilnic. Acestea sunt cele pe care dorim să le recunoașteți cu adevărat. Dacă fiecare parte a ființei voastre și fiecare parte a realității voastre, chiar și aspectele aparent banale, sunt ascensiunea voastră spirituală, este important să recunoașteți acele tipare repetitive. Odată ce ați recunoscut tiparele repetitive, puteți începe să le contemplați. Puteți face acest lucru înțelegând energia pe care o crează în voi, de exemplu, dacă mergeți la plimbare în fiecare zi, examinați energia pe care plimbarea o crează. Poate vă aduce într-un spațiu de beatitudine și pace profundă sau poate este ceva ce nu vreți să faceți și, prin urmare, apar furia și frustrarea. Observați energia pe care o crează și întrebați-vă dacă asta este energia pe care doriți să o întrupați. Dacă da, continuați acel tipar și recunoașteți-l ca pe un tipar sacru. Dacă acea energie nu este ceva ce vreți să întrupați, este momentul să contemplați lecția, înțelegerea care este necesară. 

Ce este nevoie să conștientizați? 

În ce este nevoie să intrați mai adânc ca să transformați și să recunoașteți adevăratul tipar? 

În tiparul pe care încă nu-l conștientizați există înțelepciune. Odată ce ați conștientizat înțelepciunea, veți merge mai departe în evoluția voastră spirituală, câștigând măiestrie. 

Folosind exemplul de-a face o plimbare în fiecare zi, dacă este ceva ce nu vă place, atunci este nevoie să intrați mai profund în contemplare. 

De ce nu vă place? 

Ce energie crează? 

Cum ați putea-o schimba ca să creați o energie mai bună? 

Poate vă plimbați într-un moment nepotrivit al zilei sau poate că este doar ceva nepotrivit pentru voi acum. Ar putea semnifica că nu înaintați în realitatea voastră sau o nevoie de îngrijire, iubire de sine, o mai profundă ancorare, împământare sau conectare cu Pământul. Amintiți-vă că înțelepciunea și comoara pe care o primiți de la fiecare tipar este unică și personală pentru voi. Este important să înțelegeți semnificația, simbolistica, intrând din ce în ce mai adânc și în experimentările pozitive. De exemplu, dacă mergeți la plimbare și acest lucru vă crează o stare de beatitudine, atunci haideți să creăm mai multă beatitudine. Cum puteți crea mai multă beatitudine? Cum puteți fi și mai prezenți în acel moment? 

Examinarea tiparelor sacre pe calea ascensiunii voastre, vă ajută să evoluați mai repede, într-un ritm mai rapid. Îndepărtează energiile nenecesare și vă focalizează atenția. Lasă energii noi să intre în realitatea și ființa voastră, vă ajută să fiți mai sensibili, mai intuitivi, mai susținuți în realitatea voastră. Putem recunoaște acest lucru și cu tiparele de meditație, cum ar fi să adormiți în timpul meditației, să vă simțiți neliniștiți în timpul meditației sau poate să experimentați meditații minunate mai profunde. Cum putem intra mai adânc în asta? Cum putem accesa mai multă înțelepciune, o mai mare înțelegere și conectare cu Creatorul? 

Odată ce ați câștigat o perspectivă asupra aceste practici, puteți apoi investiga lumea din jurul vostru. Ce tipare vedeți? Ce semnifică? Ce simbolizează? Ce trebuie să evolueze? Ce trebuie aprofundat? Ce trebuie înțeles? Începeți să învățați lecțiile pe care omenirea le învață în nume propriu. Puteți instiga procese și activări puternice ale ascensiunii, făcând în același fel. Un exemplu, poate urmăriți știrile, poate vedeți tipare similare având loc, ce vă spune asta? Lăsați-vă intuiția, inima, mintea să fie deschise și veți primi tot ceea ce este potrivit și necesar. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi, vă mulțumesc.

Eu sunt Arhanghelul Metatron.


Traducere Monica Poka

Sursa 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.