marți, 27 iulie 2021

Începutul sfârșitului

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

25 Iulie 2021 

Sunt Unul Sophia, 

Înțelegeți că acum sunteți martori la sfârșit. 

Ceea ce va apărea înainte să se încheie, este totul. Natura exactă a acestuia nu poate fi prevăzută sau prezisă la fel ca în cazul unui program. Unele dintre elemente v-au fost dezvăluite. Toate elementele, le-ați văzut – înainte de această întrupare prezentă. Înaintea acestui moment acum. 

Am așa o provocare să rămân conștientă în timpul acestor conversații recente. Este atât de multă informație. Sunt atât de multe imagini. 

Se va încerca o ușurare în timpul contactului, totuși, îți spun asta – vă aflați într-o perioadă densă de timp. Sunt atât de multe de transmis și fiecare subiect conține o multitudine de subiecte. Tu ești un canal. Odată ce ai deschis poarta, este ca și cum un potop năvălește și asta este copleșitor pentru spiritul tău. Delicata mea, s-ar putea să fie de ajutor să inițiezi contactul în perioada cea mai alertă din zi pentru tine. De asemenea, să te pregătești și să fii pregătită cu ceva suplimentar care să te păstreze atentă și focalizată. 

Vrei să spui cafea? 

Dacă asta preferi, atunci, da. Acestea nu te vor încetini sau deveni mai puțin densă. Vei rămâne focalizată și atentă tot timpul. 

Nu mai suntem într-o conversație întâmplătoare. 

Vrei să spui că acestea nu pot fi ușurate? 

Nu pot, nu așa cum au fost în trecut. Vă schimbați odată cu aceste timpuri. Totuși, acest proces este mai rapid decât poate ține pasul corpul vostru fizic. 

Asta este bine de știut.

Continuăm atunci? 

Da. 

Ne vom întoarce la subiect, subiectul de astăzi. Pentru că în acest moment este începutul sfârșitului și vor avea loc multe dezvăluiri. Într-un mod foarte natural, ați dedus pentru voi înșivă care este sfârșitul. Hai să-l explicăm în felul ăsta. 

Timpul, în realitate, nu este liniar. Este o componentă activă a existenței fizice și continuă non-stop. Este circular, incluziv și continuu. Motivul pentru care totul vi se va părea familiar, așa cum se petrece, în timp ce se petrece și când se petrece, este pentru că face parte din viața voastră. A fost alegerea voastră să experimentați asta. 

De unde știu asta? 

Pentru că citiți acum aceste cuvinte și asta vi se întâmplă acum. Indiferent de planul vostru de ieșire (din acest plan) – experimentați această schimbare. Se întâmplă acum. Veți ști când a ajuns la final. În acel moment nimic nu va mai fi la fel. 

La nivel celular sunteți modificați. La nivel spiritual vă treziți. La nivel intelectual deveniți iluminați. Emoțiile voastre se schimbă. Toți sunteți deja în procesul de-a răspunde acestei schimbări. 

Nu vă grăbiți să ajungeți la ”final”. Procesul pe care îl experimentați acum este bogăția, partea suculentă, lucrurile pentru care ați venit să le trăiți acum. Vă descoperiți unul altuia conștientizarea, potențialul pentru compasiune, potențialul pentru generozitate, înțelegerea de sine. 

Asta nu înseamnă același lucru pentru fiecare dintre voi. 

Asta a fost epifania voastră Sophia* și astăzi ne vom concentra pe asta. Este un scenariu similar cu povestea liniei temporale viitoare cu care sunteți familiarizați deja. ** 

Într-un anumit sens, aceia dintre voi care vă aflați aici pentru această schimbare, aceia dintre voi care vă aflați aici să ajutați și să propulsați, promovați și accelerați această schimbare – sunteți din viitor. 

Ați venit aici cu o misiune. Este a voastră. Nu este a tuturor. 

Vă veți aduna laolaltă atunci când toate acestea se încheie și vă veți aminti o călătorie mult diferită unii față de alții. Mulți dintre voi ați ajuns acolo deja, împreună cu cei dragi și asociați, care par să privească o lume mult diferită de a voastră. 

Nu va fi cu nimic diferit în viitor. Sunteți aici să ajutați în această Ascensiune. Veți reuși. Progresul vostru nu depinde de procentul de oameni care știu exact ce se întâmplă și de către cine. Succesul vostru și viteza cu care (Ascensiunea) se obține depinde de lumina voastră. Asta este. Sunteți aici ca să răspândiți lumina. 

Da, lucrurile vor fi dezvăluite și lucrurile vor fi spuse. Da, oamenii care au ales un astfel de rol vor fi arestați. Toate ca să ușureze înțelegerea. În cele din urmă, povestea va fi spusă. Povestea va fi spusă, înregistrată și amintită. Nu se va repeta. Nu aici. 

Sunt multe lecții încorporate în acest proces al Ascensiunii. Cele mai multe provin din experimentarea personală indiferent de rolul pe care l-ați ales.   

Vedeți o focalizare pe judecată. Există o dorință de pedepsire a acestor crime împotriva omenirii. Omenirea va face acea solicitare împreună. Unele fapte vor apărea, nu toate, dar suficiente. Va avea loc validarea acestor așa-zise ”teorii ale conspirației”. Cu toate acestea, doar până la un punct. 

Fiecare dintre voi vă veți confrunta cu propriul juriu și judecător pe măsură ce continuați să mergeți mai departe – așa cum a fost menționat mai înainte – începutul sfârșitului începe acum. Veți experimenta fiecare acest sfârșit cu ochii voștri. 

Fiți atenți. 

Inima vă vorbește acum mai tare decât i s-a permis vreodată să o facă. Nu va fi oprită. 

Când toate acestea se încheie, veți găsi blândețe și pace chiar și în cel mai dur comportament. 

Asta este adevărata transformare. Aveți răbdare cu voi înșivă. Fiți îngăduitori unul cu celălalt. 

Iubirea apare acum din tot ceea ce este viață. 

Nu există cerințe. Toată lumea participă, indiferent de unde ajunge. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

La revedere Sophia, aleasa mea. 

 

*Cu câteva zile înainte de conversația de astăzi, am avut o realizare bruscă, o epifanie, completată cu o imagine vizuală despre cum ar arăta sfârșitul nostru, al nostru al tuturor. S-a întâmplat în timp ce conduceam. Nu a fost așa cum mi l-am imaginat. Nu încheiem ziua toți cu același volum de informații. 

Viața continuă. Lucrurile devin mult mai pașnice și mai pline de iubire și prosperitatea abundă, dar nu întreaga rasă observă momentul în care lucrurile s-au schimbat și de ce. Ei văd că guvernele și instituțiile se schimbă. Nu observă schimbarea, s-ar putea să observe că a existat un moment în care, la nivel global, s-a întâmplat ceva masiv: Nu sunt sigură de această parte. 

Unii dintre noi sunt conștienți de ceea ce se întâmplă și privim cu sufletul la gură, în timp ce alții se focalizează pe alte aspecte ale vieții de aici. Așa este menit să fie. Toți suntem necesari; unii dintre noi am venit să vedem Trezirea având loc sub ochii noștri. Ca orice altceva, modul în care experimentați acest moment depinde de perspectiva voastră actuală. 

Această matrice a fost construită folosind atenția noastră limitată ca anvergură și tendințele noastre asociative. Această schimbare afectează întreaga rasă și va opera în mod asemănător. 

**Războiul de Mâine


Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.