miercuri, 21 iulie 2021

Chei către Necunoscut

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite faruri de lumină. Eu sunt Arhanghelul Metatron și, ca întotdeauna, este o onoare să fiu în strălucitoarea voastră prezență. Vă aduc vibrațiile angelice ca să vă susțină și hrănească actualul proces de ascensiune. Treceți prin atât de multe schimbări, mai ales în ceea ce privește perspectiva voastră, iar acest lucru instigă o profundă aducere aminte în activare și întrupare în ființa voastră. Această profundă aducere aminte vă dă voie să vă conectați la nivele mai profunde cu sufletul vostru, cu grupul vostru de suflet, cu ghizii voștri și cu Creatorul dându-vă voie să accesați o înțelepciune care poate fi simțită ca demult uitată, precum și instrumente și abilități care vă susțin acum ascensiunea. 

Astăzi aș dori să vă vorbesc despre Cheile către Necunoscut. Într-un anumit stadiu al ascensiunii voastre există o inițiere cunoscută sub numele de Chei către Necunoscut. Haideți să contemplăm o clipă ce este necunoscutul și ce vreau eu, Arhanghelul Metatron, să spun când vorbesc despre necunoscut. Pentru mine Creatorul nu are formă, nu are etichete, Creatorul este expansiv și nelimitat. Să încerci să-l descrii pe Creator crează o impresie falsă cu privire la tot ceea ce este Creatorul. Am putea spune că Creatorul este necunoscut. Nu știm chiar întrutotul ce este Creatorul pentru că, mai ales la nivel fizic, nu-l putem explica sau descrie pe Creator. 

Aș dori să împărtășesc cu voi faptul că pe măsură ce intrați în ascensiunea și călătoria voastră de ascensiune, intrați în necunoscut. Asta datorită faptului că ascensiunea în care sunteți angajați acum pe Pământ nu ați experimentat-o în alte vieți, așa că, această călătorie este diferită. Progresați, avansați mai mult decât ați făcut-o vreodată până acum. Ceea ce mai doresc să împărtășesc cu voi este că înțelepciunea, talentele, abilitățile pe care le veți obține și se obțin acum în procesul vostru de ascensiune pe Pământ vă sunt necunoscute în prezent. Va fi un moment în care veți avea o cunoaștere; în care vă cunoașteți abilitățile și talentele și, totuși, vor exista abilități și talente care vă sunt necunoscute. Întotdeauna va exista un aspect al vostru care vă este necunoscut chiar dacă voi sunteți Creatorul, sunteți totul și fiecare. 

Această inițiere vă invită să contemplați necunoscutul și să vă scufundați în energiile sale. Adeseori când vorbim despre necunoscut, mai ales despre Creator ca fiind necunoscut, asta crează un mare disconfort în existența unei persoane. Adeseori, dacă o persoană simte că nu-l cunoaște pe Creator, se poate simți descurajată, deoarece cum poți să-ți păstrezi credința în ceva necunoscut? Cum poți întrupa un aspect al tău care îți este necunoscut? Cum poți călători pe o cale care nu-ți este cunoscută? Adică, într-adevăr, nu-ți cunoști destinația, chiar dacă ai o idee, o dorință, o speranță sau poate chiar o inspirație cu privire la destinația ta. Chiar și atunci când ai o încredere fermă în tine însuți/însăți, în Creator, în ascensiunea ta, există totuși ceva necunoscut. Nu știți neapărat cum se vor desfășura lucrurile, nu știți când sau cum se vor manifesta lucrurile. În fiecare aspect al realității voastre există întotdeauna necunoscut, până și în relațiile voastre cu alții. Poate ați cunoscut o persoană cu mulți ani în urmă și simțiți că o cunoașteți și pe dinăuntru și pe dinafară, dar, totuși, mai există o parte a ei care vă este necunoscută și acest lucru este exact la fel și cu voi înșivă. Vă cunoașteți realitatea, vă cunoașteți visele și aspirațiile, știți ce vă place și ce nu vă place, dar, totuși, există un aspect al vostru, sau chiar mai multe, care vă este necunoscut. 

Această inițiere vă invită să deveniți confortabili, și să acceptați, chiar să deveniți împământați în necunoscut. Acesta este un talent pentru că vă predați. Vă predați cunoașterea, vă predați până și încrederea la ceva ce vă este necunoscut, ce nu poate fi descris, ce nu poate fi localizat. N-aveți de unde ști cum se va manifesta. Sau dacă se va manifesta măcar. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să stați în această energie a necunoașterii, a necunoscutului și vă invit să contemplați cum se simte. Ce trezește în ființa voastră? Poate trezește frustrare sau frică, furie sau disconfort. Poate vă face să vă simțiți slabi sau dezechilibrați. Cu cât mai mult stați în această energie a necunoscutului, contemplați că în ființa voastră, în realitatea există atât de multe lucruri care vă sunt necunoscute și, cel mai important, că Creatorul vă este necunoscut. Prin urmare, Universul Creatorului este necunoscut. 

Ce se întâmplă este că vă limpeziți mintea; tot ceea ce credeți că știți despre voi înșivă, despre alții, despre lume, despre Universul Creatorului, despre ascensiune și despre Creator, se dizolvă. Tot ceea ce credeți că știți dispare. Stați în această energie a necunoașterii și la început poate se simte a fi inconfortabilă. Cu cât mai mult stați cu ea, cu cât mai mult o contemplați, cu atât mai mult această in-comoditate se va dizolva. Cu ce ați rămas? Ați rămas cu spațiu, ați rămas cu expansiunea și cu neantul. 

Ați putea întreba la ce este bun neantul? Cum mă va ajuta în călătoria mea spirituală? Cum mă va susține în realitatea mea? 

Atunci când rămâneți cu neantul, necunoscutul, sunteți deschiși, sunteți expansivi și atunci, asemeni unei flori care răsare din pământ, tulpina îi crește, mugurașul se deschide, adevărul vostru iese la iveală. În necunoscut și neant vedeți adevărul, adevărul ființei voastre și adevărul Creatorului. Această floare cu mugurașul ei care răsare din interiorul ființei voastre este cunoașterea voastră interioară care se va filtra în mintea voastră, în corpul mental, în sentimentele, în perspectivele, chiar și în aspirațiile voastre. Ce veți descoperi sunt gânduri noi, înțelegeri și perspective noi care apar și sunt de o vibrație mai înaltă și vă dau voie să accesați o mai mare cunoaștere, înțelepciune și vă susține avansarea în procesul vostru de ascensiune. 

Când ne dăm voie să pătrundem în necunoscut și să-l înfruntăm pe deplin, accesăm ceea ce cunoaștem cu adevărat, cunoașterea noastră interioară. O cunoaștere care vine de la suflet, grupul de suflet și de la Creator. Această cunoaștere vă influențează mintea, realitatea, acțiunile, tot ceea ce sunteți și este atât de valoros. 

Vă întreb în acest moment: sunteți pregătiți să acceptați cheile către necunoscut? Adică, dacă sunteți pregătiți să vă cufundați în necunoscut, să treceți prin această inițiere, proces de ascensiune, în ceva cu mult mai mare? Sunteți pregătiți să vă dați voie să înfloriți și să vă transformați într-o ființă cu o cunoaștere mult mai mare? 

Dacă doriți, eu, Arhanghelul Metatron, vă voi înmâna Cheile către Necunoscut. 

Le puteți revendica dacă doriți să explorați necunoscutul. 

Să știți că pot aduce la suprafață frici, acestea pot fi eliberate, cu cât mai mult stați cu necunoscutul și îl înfruntați, cu atât mai mult vă limpeziți energiile și vă conectați cu adevărul. 

Eu, Arhanghelul Metatron, sunt aici să vă susțin și să vă iubesc.

 

Vă mulțumesc,

Arhanghelul Metatron


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.