vineri, 2 iulie 2021

Câteva sfaturi

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

30 Iunie 2021 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. 

Este timpul să auziți aceste lucruri. 

Este timpul ca aceste lucruri să fie scrise. 

Cu toate acestea, amintiți-vă, vă rog, momentele de anxietate și retragere pe care le experimentați acum. Toate contează. Toate acestea contează. Momentul de timp în care vă aflați acum este diferit de oricare altul dinainte. Este un moment de timp fără precedent. 

Istoria nu a fost spusă într-un mod suficient de transparent ca voi să vă pregătiți pentru un astfel de moment. Nu ați fost pregătiți. Nu vi s-a spus adevărul. Aceste zile nu au mai fost umblate (trăite) de ființele umane care au trăit înaintea voastră. 

Voi sunteți primii. 

Ceea ce noi vă vom oferi este o oarecare îndrumare, deoarece ea lipsește. O să vi-o prezentăm într-un mod care va permite să fie interpretată de orice ramură sau rasă de oameni. Vă vom prezenta o imagine de ansamblu. 

Pentru că, ce se întâmplă acum? 

Voi faceți. 

Tot ceea de ce sunteți capabili – deveniți.  

Asta nu este o metaforă.* 

Acestea nu sunt cuvinte oferite ca să vă înveselească sau să vă împingă de la spate. V-ați întreba (dacă ar fi), și pe bună dreptate  - ”către ce ne împingeți de la spate?”. 

A fost o călătorie foarte lungă dragul meu, om drag. Atât de lungă. 

Nu a existat un sfârșit predeterminat sau promisiuni ținute în timp ce umblați pe-acest pământ. Au existat doar promisiuni de bogăție în ”viața de apoi”. 

Aceste cuvinte sunt aici ca să vă spună că viața nu se sfârșește. Prin urmare, nu vă rețineți așteptările pentru recompense sau bogății ”după”. Totul este acum. 

Există doar acum. 

Sunteți aici să experimentați o transformare fizică în timp ce manifestați o formă fizică. Sunteți meniți să întrupați/cuprindeți în voi fiecare secundă a acestei schimbări. 

Ați știut, înainte să fiți de acord să luați parte, că va fi o provocare pentru voi. Ați știut că va trebui să improvizați și ați știut că nu există nici un manual cu instrucțiuni. 

Aceste cuvinte vor trebui să fie suficiente. 

Nu enumeră instrucțiuni specifice. Sunt mai mult sugestii sau îndrumări și sunt un pic mai fluide. Nu există reguli dure sau rapide pentru asta. S-ar putea să vă concepeți unele proprii – mai târziu. Asta va depinde de voi. 

Expunerea inițială a tot ceea ce s-a schimbat o veți simți ca fiind negativă. Va fi o provocare, din cauza ultimelor optsprezece luni, să credeți sau să acceptați orice ce este nou ca fiind potențial pozitiv. 

Unele lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere în timp ce treceți prin ceea ce urmează sunt acestea: 

- Până acum, autoritatea a făcut propagandă propriului plan letal și l-a ascuns sub promisiuni neîndeplinite, vorbitori buni și bani.

- Sunteți obișnuiți să aveți încredere în aceste voci și v-ați ignorat sau decuplat discernământul interior.

- Asta nu implică faptul că toți vorbitorii buni nu sunt de încredere. Înseamnă să vă activați discernământul interior.

- Întotdeauna ați fost sclavi. Sclavia propagă frica și supunerea și o tendință să căutați voci care aparțin autorității înainte să acționați.

- Va trebui să deveniți vocea propriei voastre autorități.

- Ca Unul întrupați Unimea, totuși, acest lucru nu implică Autoritatea Globală. Implică O Voce.

- Veți auzi acea voce în comunități mici, indivizi și țări. Ceea ce veți auzi este suveranitatea. Ceea ce veți întrupa este încrederea în sine.

- Există doar un singur principiu unificator și acela este iubirea. Este iubirea. Iubirea este cea care vă unește și vă leagă unul de celălalt. Este scânteia pe care o simțiți când stabiliți contactul. Sunt furnicăturile recunoașterii. Amândouă vă indică conștientizarea de sine.

- Ceea ce se petrece acum în timp ce umblați pe Pământ și visați alte locuri, este că deveniți conștienți de sine.

- Acesta este motivul distrugerii. Tot ceea ce nu este adevăr se prăbușește. Tot ceea ce nu sunteți voi pleacă ca să vă facă loc vouă – ca să facă spațiu adevăratului voi – să lase să intre și să se manifeste iubirea.

- Frica nu poate rezista iubirii. Eliberați-vă de griji și urmăriți ce le ia locul. Întotdeauna va fi iubirea.

- Acest lucru s-ar putea simți inconfortabil pentru că este nou – nu pentru că este greșit. Nu vă temeți de nou. Uitați-vă la el cu claritate și ochii discernământului. Evaluați și decideți: 

                               Vă separă?

                               Vă unește? 

Pentru că numai cea din urmă supraviețuiește acum. Doar cea din urmă promovează libertatea. Libertatea este destinația voastră actuală. Nu faceți nici o greșeală. 

Pot exista distrageri răsunătoare și puternice și drumuri noi strălucitoare care să vă tenteze să o luați în altă direcție. Țineți minte asta. 

Amintiți-vă care este destinația voastră. 

Este libertatea. 

Este colaborarea. 

Este pentru, nu unul  împotriva  celuilalt. 

                             Vă unifică?

                             Vă separă? 

Toate subiectele pot primi răspuns cu aceste două întrebări. 

Puneți-le adeseori. 

Zilele care urmează vă vor oferi o mare oportunitate să o faceți. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

La revedere Sophia. Aleasa mea. Scribul meu.

 

*O figură de stil în care un cuvânt sau o expresie care indică un fel de obiect sau idee este folosit în locul altuia ca să sugereze o asemănare sau o analogie între ele (cum ar fi înecarea în bani) Merriam-Webster.


Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.