sâmbătă, 24 iulie 2021

Reconcilierea


Lord Buddha prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Salutări, eu sunt Lord Buddha. Vin ca un colectiv de energii ale Creatorului. Eu sunt o conștiință, eu sunt o exprimare a adevărului Creatorului. Vreau să vă inspir și să vă îndrum astfel încât să vă puteți accesa sinele maestru ascensionat și o conștiință colectivă mai mare. Astăzi doresc să vă vorbesc despre Stâlpii Maestru de Lumină. Sunt numeroși Stâlpi Maestru de Lumină care se ancorează în Pământ, majoritatea acestor Stâlpi Maestru de Lumină s-au ancorat deja și, totuși, mai sunt mulți care se ancorează. Fiecare Stâlp Maestru de Lumină este creat de un Maestru Ascensionat, aceștia își încarcă și energizează Stâlpul de lumină cu tot ceea ce ei sunt de părere că este potrivit și necesar, trăgând din propriile lor energii și calități precum și din propria aducere aminte, înțelepciune și experiențe ca Creator. 

Atunci când experimentați Stâlpii Maestru de Lumină este ca și cum Maestrul Ascensionat este întrupat pe Pământ. Acești Stâlpi vă permit să experimentați o nouă relație și conectare cu un Maestru Ascensionat. Stâlpul Maestru de Lumină îi permite Maestrului Ascensionat să ancoreze anumite vibrații, calități, înțelepciune și conștiință în Pământ ca să susțină procesul de ascensiune al Omenirii. 

Mulți dintre voi ați cerut ajutor pentru propria ascensiune, ascensiunea omenirii și a Mamei Pământ și pentru dizolvarea haosului, conflictului și durerii pe Pământ. Acesta este răspunsul nostru pentru voi. Am ancorat Stâlpi Maestru de Lumină peste tot în lume astfel încât să puteți extrage aceste energii, calități și înțelepciune și astfel să vă simțiți susținuți și să știți că Maeștrii din planurile interioare vă însoțesc mergând alături de voi. Vă oferim tot ceea ce aveți nevoie și tot ceea ce doriți ca să vă susținem serviciul și ascensiunea. 

Fiecare Stâlp Maestru de Lumină are o temă sau subiect diferit, un scop diferit și sunt mii de Stâlpi Maestru de Lumină peste tot pe Pământ acum. Ancorarea crează o umbrelă de lumină care este cu adevărat protectoare și penetrează Pământul, încărcând pe toată lumea, totul și fiecare zonă cu Lumina Maestrului Ascensionat, susținând astfel ascensiunea și măiestria tuturor ființelor. 

Conectarea cu un Stâlp Maestru de Lumină 

Dacă doriți să vă conectați cu un Stâlp Maestru de Lumină, vă puteți gândi la Maestrul Ascensionat cu care doriți să vă conectați. Poate cu mine, Lord Buddha, cu Maestrul Kuthumi, Maestrul Djwhal Khul, Lady Nada, Mahatma sau Maestrul Yeshua, sunt atât de multe ființe. Gândiți-vă la Maestrul Ascensionat cu care doriți să vă conectați, îi puteți repeta numele în timp ce cereți ghizilor voștri și sufletului vostru să vă susțină și să vă conecteze cu Stâlpul lor Maestru de Lumină, existând în Stâlpul lor Maestru de Lumină. 

S-ar putea să simțiți, conștientizați că un stâlp de lumină curge peste și prin ființa voastră sau s-ar putea să fiți trași în ființa voastră să vă focalizați asupra adevărului vostru. S-ar putea ca în ființa voastră să descoperiți Stâlpul Maestru de Lumină al Maestrului Ascensionat pe care l-ați ales. 

Un alt mod în care să vă conectați cu Stâlpii Maestru de Lumină este să le cereți ghizilor și sufletului vostru să vă conecteze cu Stâlpul Maestru de Lumină cel mai potrivit pentru voi. Apoi focalizați-vă în interiorul ființei voastre și întrebați al cui este acel Stâlp Maestru de Lumină și care este scopul Stâlpului Maestru de Lumină. Cum îmi poate servi acest Stâlp Maestru de Lumină în realitatea mea actuală? 

Un alt mod de-a lucra cu Stâlpii Maestru de Lumină este în meditație, cerându-le ghizilor și sufletului vostru să fie pe deplin prezenți alături de voi. Apoi cereți să fiți făcuți conștienți de Stâlpul Maestru de Lumină aflat cel mai aproape de locația voastră. Asta înseamnă că se află în zona din preajma voastră, ar putea fi în țara, în orașul sau în satul vostru. Stâlpul Maestru de Lumină ar putea fi chiar în casa voastră. Cereți să fiți făcuți conștienți de Stâlpul Maestru de Lumină care este cel mai apropiat ca locație de voi. S-ar putea să simțiți energia curgând peste și prin ființa voastră. S-ar putea să fiți ghidați spre interior și să recunoașteți o senzație, o culoare, un sunet sau altceva. Dați-vă voie să întrebați cu Stâlpul Maestru de Lumină al cui vă conectați. Care este scopul Stâlpului Maestru de Lumină? S-ar putea chiar să fiți în măsură să localizați Stâlpul Maestru de Lumină. 

Este important să fiți conștienți de faptul că Stâlpii Maestru de Lumină sunt extrem de expansivi, unii cuprind chiar întreaga lume. Stâlpii Maestru de Lumină sunt ca niște tezaure de comori, conțin atât de multă înțelepciune, atât de multe talente, atât de multe abilități și înțelegeri, aduceri aminte pe care le puteți conștientiza, descărca și întrupa. Toate aceste informații și lumina vă sunt disponibile. Totodată, Stâlpii Maestru de Lumină sunt locuri de vindecare în care voi sau alții puteți primi vindecare sub orice formă. 

Stâlpul Maestru de Lumină al lui Lord Buddha 

Eu, Lord Buddha, doresc să-mi prezint propriul Stâlp Maestru de Lumină. Stâlpul meu Maestru de Lumină este focalizat pe sau deține scopul reconcilierii. Când vă conectați cu Stâlpul meu Maestru de Lumină, cerând să-mi experimentați Stâlpul Maestru de Lumină, veți descărca lumina, iubirea, înțelepciunea, vindecarea, cheile și codurile care au legătură cu reconcilierea. Cred că această energie este extrem de importantă nu numai în ființa voastră, ci și pe Pământ. Este nevoie de reconciliere, de înțelegere, de uniune sau unitate, iar uneori este nevoie de compromis. Este nevoie și de reconectare, de crearea de noi fundații, noi legături, noi relații și iertare. Este nevoie ca trecutul să fie eliberat, iar lucrurile să fie abordate dintr-o perspectivă nouă, cu un proces de gândire nou și poate chiar dintr-o chakră diferită. 

Sentimentul meu este că în fiecare ființă, situație și experimentare este nevoie de reconciliere. Vă puteți imagina reconcilierea în propria ființă, în relația cu voi înșivă, cu cei din jurul vostru, cu sufletul, cu grupul vostru de suflet și cu Creatorul? Toate aceste aspecte ale existenței voastre au nevoie de un plus de reconciliere. Puteți recunoaște că fiecare experimentare are nevoie de aport suplimentar de reconciliere? Poate doriți să vă acordați ceva timp să contemplați dacă ar fi să canalizați, să dăruiți, să radiați, să abordați o relație din vibrația reconcilierii, cum ar schimba asta acea relație? Cum v-ar schimba comportamentul? Cum v-a schimba procesul de gândire, sentimentele și acțiunile? 

Doresc să vă încurajez să contemplați experimentările din realitatea voastră în care acționați în prezent sau poate chiar experimentările care sunt lipsite de acțiune. Dacă ar fi să le abordați din spațiul reconcilierii, dăruind energia reconcilierii și întrupând reconcilierea în mintea, emoțiile, corpul și ființa voastră, cum ați aborda în mod diferit experimentarea? Care ar fi rezultatul? 

Ca să experimentați și să înțelegeți cu adevărat energia reconcilierii, este nevoie să-i înțelegeți cu adevărat semnificația. Adeseori, înainte de a aborda ceva, avem deja o idee preconcepută despre acel ceva. Când rostesc cuvântul reconciliere, care este ideea voastră preconcepută? Este vorba de oameni, situații sau experiențe care provin din adevăruri, care provin dintr-o unitate în ființa lor, care vin din iubire și interacționează în acest fel? Înseamnă că cineva capitulează și cineva primește ce vrea? Este un compromis? Este necesar compromisul dacă fiecare ființă vine dintr-un spațiu al adevărului, pentru că adevărul Creatorului există în fiecare ființă, și, prin urmare, deține planul divin al Creatorului pentru lume și Univers? Așadar, la un anumit nivel, dorințele tuturor, acțiunile și scopul tuturor sunt aceleași. Este important să recunoașteți care este ideea voastră preconcepută cu privire la reconciliere și dacă acceptați această idee, care vi se pare bună și potrivită pentru voi, atunci vă rog să vă țineți de ea. Dacă nu, atunci puneți-o deoparte și descoperiți ce vreți să însemne reconcilierea. 

Vă invit să stați în Stâlpul meu Maestru de Lumină să contemplați reconcilierea, să-mi simțiți aportul, vibrația, exprimarea, înțelegerea a ceea ce este reconcilierea și cum vă poate aceasta ajuta. Imaginați-vă că veniți dintr-un spațiu în care există înțelegere, unitate și dorința de-a crea adevărul. Imaginați-vă cum ar influența asta lumea din jurul vostru, devenind un efect de domino care se manifestă în întreaga lume. Imaginați-vă, dacă fiecare persoană, timp de o săptămână sau o lună, ar avea scopul că dorește să întrupeze și creeze reconcilierea, vă puteți imagina schimbările care ar fi create? Vă puteți imagina câteva dintre experimentările, bătăliile, argumentele la care s-ar renunța pur și simplu? Vă puteți imagina, pacea, bucuria, fericirea pe care fiecare ființă ar experimenta-o? 

Voi sunteți catalizatorul. Voi sunteți ancora și catalizatorul. Voi sunteți ființa care crează acest lucru, așa că, este momentul să întrupați reconcilierea și eu, Lord Buddha, voi fi prezent cu Stâlpul meu Maestru de Lumină să fiu în serviciul vostru. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi, 

Eu sunt Lord Buddha. Vă mulțumesc.


Lord Buddha


Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.