miercuri, 7 iulie 2021

Cum se schimbă lucrurile

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

6 Iulie 2021,

3:23 AM 

Sunt Unul. 

S-au petrecut lucruri pe planeta voastră. Aceste lucruri vă vor ilustra o schimbare în ceea ce privește controlul. Aceste lucruri vă vor ilustra o schimbare în structura de comandă. Va părea că nimeni nu dirijează spectacolul. Deși, de fapt și în cele din urmă, cei care dețin cele mai publice funcții de putere sunt de partea omenirii. Ei încep să orchestreze public eliminarea forțelor întunecate. 

Este ca și cum ar exista nuanțe de întuneric Unele mai profunde decât altele. Vă spun, acesta este așa un moment pentru rasa omului, încât întreaga mișcare de înaintare pentru el va veni din lumină. Acest lucru este inevitabil și este singura cale. 

Creația se mișcă în direcția echilibrării ei și, pentru a face acest lucru, trebuie să o facă cu un aflux de lumină. Această lumină trebuie să depășească întunericul. Forța sa trebuie să disloce întunericul din acest loc. Acest lucru este formidabil. Este de neoprit. Acesta este modul în care atât de mult întuneric, care a ținut în ghearele sale omenirea pentru atât de multă vreme, este înlocuit. 

Este înlocuit prin conștientizare, putere și intenție. 

Se evaporă prin conștiință. 

Forța unui om pe deplin trezit nu va mai ceda niciodată niciunor acțiuni întunecate. 

Scopul omului – acum – este să-și ia locul la comandă. Pe Pământ. Este destinul său. 

Ceea la ce veți asista este implicarea militară. Ceea ce veți auzi sunt crimele care ies la iveală. Veți căuta dreptate pentru aceste crime. Sunt crime împotriva umanității. 

Dreptatea va fi servită. 

Să știți că în aceste zile, zilele de pe urmă ale vieții așa cum ați cunoscut-o voi, nici o piatră nu va fi lăsată neîntoarsă. Omenirea se va ocupa de acest lucru. 

Omenirea se va ocupa de acest lucru. 

Ceea ce se va întâmpla în continuare este o demascare, apoi o curățare, apoi o re-naștere. 

Ceea ce acum se simte copleșitor va deveni foarte curând plin de speranță. O parte din rasă va adopta mai repede o expresie de speranță, este adevărat. Cu toate acestea, vă spun că în scurt timp o veți face toți. Energia iubirii asigură asta. Lumina o garantează. Pentru că amândouă se mișca mai repede și cu mai multă putere decât frica și dominarea. 

Frica și dominarea sunt aici ca bătăușii din curtea școlii – pot arăta și suna înfricoșător, dar capacitatea lor de a conduce lucrurile depinde de ceea ce este opusul adevărului – care este frica. Toate sunt doar un spectacol, fără substanță. 

Iubirea este cea care se infiltrează acum și literalmente vă înconjoară în timp ce vine și de la voi. Este un moment de scufundare totală și nimeni nu scapă de efectul ei. Acesta este motivul pentru care îi vedeți pe atât de mulți părând să se despartă/destrame. Pierd controlul asupra ”realității” lor atunci când ”controlul” lor avea unele baze în frică.   

Odată cu eradicarea fricii, nu mai există nimic ce să-i țină împreună. De fapt, ei trebuie să rămână împreună, dar trebuie să o facă cu iubire. Nimic fals nu va avea succes în continuare. Nimic ce conține frică nu va face față acestei faze următoare a adevărului. Pentru că asta este iubirea. Este adevărul vostru absolut și este ceea ce preia comanda acum.   

Veți rămâne cu respirația tăiată de viteza cu care această răsturnare de situație este finalizată. 

Veți experimenta triumful, jubilarea. 

Nu se simte așa astăzi, în timp ce asistați la dezintegrarea a tot ceea ce este fals. 

Să știți că semenii voștri umani răspund acum lumii așa cum le este prezentată în prezent. Nu prea are sens – cu adevăr, înșelăciune, corupție și camuflajul prezent la un loc. Este un loc amestecat într-adevăr. 

Ceea ce oferiți și de ce este nevoie acum, dragul meu om drag, este iubirea, o iubire consistentă și persistentă. Sunteți Unul. 

Acesta este adevărul suprem care inversează tendința dominării și se află aici (pe planeta Pământ). 

Unimea devine în cele din urmă vocea Omului. Singularitatea este locul în care adevărul vostru este descoperit. O voce. Un adevăr de bază. 

Ceea ce mulți vor simți ca o ”despărțire” este o ”reunire”. 

Oferiți-vă să fiți lipiciul. Fiți iubirea care sunteți, indiferent de circumstanțe. Stabilitatea acelui Adevăr vă va uni în cele din urmă pe toți. Uniți-vă unul cu celălalt. Reuniți-vă ca Unul.

 Asta este tot. 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.