marți, 14 septembrie 2021

Cei aleși

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

12 Septembrie 2021 

Dragii mei, dragii mei oameni, sunteți cu toții cei aleși. V-ați oferit voluntar să veniți acum și să vă oferiți talentele și cunoașterea ca să ușurați o naștere glorioasă. Ceea ce urmează acum este noua eră. 

Este evident deja că există o divizare. În cazul unei nașteri umane tradiționale – ați spune că s-a rupt apa. Erupe într-un potop – rămășite din ceea ce a conținut conștiința umană și a alimentat-o. 

Sosește acum în momentul în care nu mai este nimic de făcut decât să treacă prin canalul nașterii. Societatea nu mai este susținută de ceea ce a alimentat-o. Minciunile, manipularea și controlul s-au prăbușit și au fost împrăștiate în bucăți răspândite peste tot. 

Nu mai sunt suficiente suflete disponibile care să fie dispuse să le acopere – apa a țâșnit și ele (bucățile sfărâmate de minciuni, manipulare și control) pot fi văzute peste tot. 

Ceea ce urmează este inevitabil. Ieșirea prin canalul nașterii este dureroasă și treptată, dar totuși duce la o bucurie inevitabilă – Nașterea și o Nouă Viață vă așteaptă pe toți. 

Așadar, în aceste momente de haos și confuzie și povești contradictorii, înțelegeți că niciuna dintre ele nu schimbă rezultatul. 

Respirațiile profunde ajută. 

Amintiți-vă cine sunteți. 

Amintiți-vă de ce sunteți aici. 

Voi sunteți cei aleși și sunteți martori la nașterea noii voastre lumi. 

Este la câteva momente distanță. 

 

13 Septembrie 2021

 

Sunt Unul. 

Mă implori dintr-o fântână a disperării. 

Angoasa ta este simțită ca fiind reală și, totuși, îți spun și ți-am spus de atât de multe ori că ești liberă să alegi altfel. Nu este necesar să simțiți angoasă, angoasă emoțională și distrageri repetitive. 

Puteți alege altfel și vă voi spune din nou că pentru a influența obținerea celui mai plin de bucurie rezultat – asta este calea de urmat. Angoasa nu apare în vid. Și nici bucuria. 

Amândouă sunt răspunsuri personale la situații cu care se confruntă acea persoană și au un anumit efect asupra acesteia sau a existenței sale. Odată puse în practică, ele duc la răspunsuri următoare. 

Voi vă creați lumea. 

Toate acestea sunt văzute în realitate, suflate în adevăr – de către voi. 

Dintr-o stare de calm există un sentiment de control. Dintr-un sentiment de control se manifestă un sentiment de putere. Dintr-un sentiment de putere apar o serie de opțiuni, aparent la îndemâna voastră – fiecare dintre ele sunt metode ca să obțineți rezultatul pe care-l doriți. 

Acum hai să ne uităm la angoasă. 

Dintr-o stare de angoasă vine durerea sau frica. De acolo vine o creștere a îngrozirii și potențiala listă a posibilităților negative crește și crește. Pare că oriîncotro priviți va fi rău. 

Nu vezi cât de multă putere deții dragul meu om drag? 

Din primul moment, reacția voastră inițială stabilește scena. Sunteți cel mai bine serviți dintr-o stare de recunoștință consecventă. Începeți de acolo ori de câte ori este posibil. Acest lucru v-a fost spus și de alții și acum, în acest moment acum, acesta este unul dintre cele mai utile și puternice instrumente din arsenalul vostru. 

Voi sunteți dumnezei. Războinici ai iubirii. Sunteți aici ca să susțineți ridicarea planetei voastre. Are nevoie de ajutor. Acum, chiar acum, este momentul grelei ridicări pe care ați venit să o faceți. Chiar acum. 

Semenii voștri umani se confruntă cu haosul și cu anunțurile despre adevăr care vin.   

Există potențial pentru panică. 

Voi sunteți aici ca să calmați frica. 

Sunteți aici să le liniștiți inimile care plâng. 

Nu contează că sunteți înconjurați de oameni care se află într-o stare de frică sau confuzie sau dacă sunteți în cea mai mare parte separați. De lumina voastră este nevoie. Frecvența iubirii voastre este necesară. Energia voastră poate ajunge mult mai departe decât limitele voastre fizice. 

Ne aflăm în momentele finale ale unei bătălii spirituale profunde și acum, partea care deține lumina și adevărul a intrat conștient în scenă. 

Nu toată lumea, nu. 

Dar aceia dintre voi care aud aceste cuvinte, știți despre ce război vorbesc. Activați-vă și nu lăsați nici o persoană sau eveniment să vă oprească. Totul, cu excepția adevărului, este iluzie. 

Totul, cu excepția adevărului, este iluzie. 

Nu disperați. În cel mai întunecat moment al vostru veți fi martorii celei mai strălucitoare lumini. 

Aceste lumini sunteți voi. 

Aceste lumini sunteți voi. 

Amintiți-vă. 

Amintiți-vă. 

Cea mai importantă contribuție a voastră la acest moment vine acum din energia inimii voastre. 

Acesta este calmul de dinaintea furtunii. 

Furtuna vine în curând. 

Pregătiți-vă cu toate instrumentele din arsenalul vostru. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.