duminică, 19 septembrie 2021

Tratamentul celular

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări preaiubiților, noi suntem Arcturienii. Venim cu adevărul, iubirea și pacea Creatorului. Vă aducem energia noastră, vă aducem inspirația noastră divină astfel încât să puteți beneficia de tot ceea ce noi facem în planurile interioare ca să o servim pe Mama Pământ și întreaga omenire. Astăzi venim ca să vă susținem corpul fizic și, de fapt, să vă susținem intensificarea și accelerarea vibrației la toate nivelele ființei voastre. 

Dorim să împărtășim cu voi un tratament care să vă susțină ascensiunea și să vă ajute corpul fizic să devină echilibrat cu sinele vostru divin. Acest lucru înseamnă că corpul vostru fizic vă întrupează sinele divin și este o reflectare și egal cu sinele vostru divin. Este important ca acest lucru să aibă loc astfel încât corpul fizic să se poată mișca cu ușurință prin procesele de ascensiune care urmează, sunt pregătite și vă sunt disponibile să le experimentați și desăvârșiți. Corpul vostru fizic este un instrument atât de puternic. Ancorează energia, vă dă voie să exprimați, să experimentați , să puneți în acțiune tot ceea ce Creatorul este. Corpul vostru vă avertizează cu privire la orice bagaj de care vă țineți, orice răni, orice ce vă blochează legătura cu Creatorul sau provoacă o separare între voi și orice aspect al Creatorului. Corpul vostru fizic este plin de atât de multă înțelepciune și cunoaștere. Corpul vostru fizic înțelege toate aspectele ascensiunii voastre și comunică cu sufletul vostru. Corpul vostru fizic este ca un burete, absoarbe atât de multe și vă susține în fiecare moment al realității voastre. Este important să recunoașteți că corpul vostru fizic poate absorbi și poate fi influențat de energii exterioare, precum și de obiceiurile sau tiparele de gândire negative de care alegeți să vă agățați. 

Atunci când corpul fizic vă egalează vibrația sufletului, corpul vă este îmbunătățit, întinerit, regenerat. Aveți un vehicul care conține energii avansate. Toate simțurile voastre, simțurile fizice precum și simțurile spirituale, se trezesc. Talentele și abilitățile  ființei voastre fizice și întreaga ființă se activează astfel încât puteți vedea în alte dimensiuni, auzi în alte dimensiuni și simți în alte dimensiuni. Corpul vostru fizic este pregătit chiar și să umble în alte dimensiuni, să facă tranziții între dimensiuni, realități, vibrații și frecvențe. La un nivel foarte de bază, atunci când vibrația corpului vostru o egalează pe cea a sufletului vostru, sufletului vostru îi este mult mai ușor să se exprime prin corpul vostru fizic, o unitate îți face apariția. Astfel, începeți să umblați ca sufletul vostru, ca sinele vostru Divin pe Pământ. 

Activarea Tratamentului Celular 

Noi, Arcturienii, avem o activare specială pe care dorim să o împărtășim cu voi, care să susțină o creștere vibrațională și avansare a corpului vostru fizic. Este cunoscută ca tratament celular. În planurile interioare, în civilizația noastră, avem multe tratamente, multe activări, inițieri și toate sunt create din cea mai pură vibrație a luminii, cele mai înalte intenții și cele mai sacre exprimări ale Creatorului. 

Pentru tratamentul celular, noi creăm celule de lumină. Mai întâi vă scanăm ființa fizică; vă scanăm sufletul și toate corpurile energetice ale ființei voastre. Recunoaștem vibrația pe care o aveți în prezent. Recunoaștem vibrația sufletului vostru și unim aceste două vibrații. Conectând vibrația voastră actuală și vibrația sufletului vostru, noi le contopim și le umplem cu lumină. Acest lucru crează pentru noi o frecvență vibrațională care reprezintă aspectele corpului vostru fizic care au fost vindecate și vibrația sufletului vostru. Acest proces este foarte curat și clar. Nu adăugăm nici o altă lumină, folosim lumina sufletului vostru ca să creăm celulele. 

Odată ce v-am scanat ființa și am determinat vibrația frecvenței pe care sufletul vostru o deține și corpul vostru fizic vindecat este aliniat cu aceasta. Apoi accesăm această vibrație să recreăm celule de lumină. Când sunteți pregătiți, venim și creăm un cerc în jurul vostru împreună cu mulți Maeștri Arcturieni ai Luminii. Începem să turnăm lumină care nu provine din civilizația noastră, ea vine direct de la Creator prin ființele noastre în ființa voastră. În timp ce trimitem această energie, începem să integrăm noile celule de lumină care conțin vibrația voastră a unei ființe și corp vindecat și complet și cea mai înaltă vibrație a sufletului vostru. Susținem aceste celule în ancorarea lor în propriile voastre celule. Acest proces poate dura mai mult timp și s-ar putea să doriți să vă întindeți ca să-l puteți experimenta pe deplin. S-ar putea să-l experimentați ca pe o ridicare a întregului vostru corp în cea mai glorioasă și fantastică lumină. S-ar putea să experimentați îndepărtarea unor răni vechi. S-ar putea să experimentați apariția unor noi înțelegeri. În timp ce experimentați tratamentul celular, întreaga voastră ființă se schimbă și se transformă. Are loc o uniune, o sinteză care apare în sufletul vostru, aspecte noi mai înalte ale sufletului vostru se descarcă în ființa voastră fizică. S-ar putea să simțiți o tandrețe, o legătură mai profundă cu sufletul vostru sau o mai profundă conștientizare a sufletului vostru. Rezultatul va fi că corpul vostru fizic va fi umplut cu lumină și susținut să întinerească, să se regenereze și să mențină o vibrație înaltă. Pe lângă vindecarea rănilor și durerilor cu o mai mare ușurință, corpul vostru fizic va fi capabil să conțină lumina sufletului vostru. Prin urmare, simțiți o mai profundă conectare cu și întrupare a sufletului vostru. Credem că această transformare este esențială acum. Ea va eradica, de asemenea, din ființa voastră obiceiuri vechi, energii negative vechi și informații, mai ales cele ancorate în ființa voastră din conștiința colectivă. Permițându-i, prin urmare, conștiinței sufletului vostru să fie încorporată în corpul vostru fizic. Acest lucru va crea o mai mare eliberare și deblocare, dându-vă voie să vă urmați ghidarea sufletului cu o mai mare ușurință. 

Este nevoie doar să ne cereți să venim să experimentăm împreună cu voi Tratamentul Celular Arcturian și noi o vom face. Vom începe să vă scanăm ființa, apoi vă vom înconjura și vom începe transmiterea celulelor de lumină în ființa voastră. Va fi important să vă împământați, să expirați prin Chakra Rădăcină, prin tălpi, prin Chakra Steaua Pământului în Mama Pământ un timp până când vă simțiți pe deplin ancorați și pe deplin prezenți. 

Aceasta este o tranziție puternică și crează o mai mare libertate și sentimentul divinității în ființa voastră. Dacă simțiți că acest proces nu este pentru voi, atunci vă rugăm să vă urmați ghidarea interioară. S-ar putea să-l puteți face la o dată ulterioară sau poate pur și simplu nu este pentru voi. Întrebați în interior să vedeți dacă este nevoie să experimentați Tratamentul Celular Arcturian ca să vă susțină ascensiunea și corpul fizic în aceste momente de ascensiune. 

Vă mulțumim, vă iubim.

 

Noi suntem Arcturienii

 

 Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.