marți, 28 septembrie 2021

Meșteșugirea sfârșitului

Unul prin Sophia Love 

26 Septembrie 2021 

Sunt Unul. 

Bună. Îți mulțumesc. Tot ceea la ce mă pot gândi să spun acum este ”Să ne ajute Dumnezeu.” Nu m-am rugat niciodată așa. O fac acum. 

Sophia. Sunt momentele finale pentru această existență/matrice actuală care pare să fie fără de speranță. Sunteți martorii unui fel de loc care a fost în mod continuu imaginat de cei Întunecați. 

L-ați văzut înainte de acest acum actual – în folclor, poveștile de groază, filme și scenarii futuriste apocaliptice. Videoclipurile pe care le vedeți acum, de pe telefoanele voastre mobile, vă arată planurile foștilor ”proprietari” de aici. 

Da, se întâmplă în unele locuri, regiuni și țări. Nu, nu va deveni permanent. Acesta a fost întotdeauna jocul final. Asta, ceea la ce sunteți martori acum, a mers deja prea departe. 

Nu se va ajunge la dominarea lumii. 

Nu se va termina așa. 

Amintiți-vă că scenele la care sunteți martori acum sunt menite să fie simțite ca familiare pentru că acesta a fost întotdeauna planul vostru. Filmele de succes și cărțile cel mai bine vândute au contribuit și ele la asta. 

Oamenii sunt asociativi. Dacă văd destul de mult aceleași lucruri, sau tipuri de lucruri, ei le vor învăța mai repede și mult mai ușor le vor urma (se vor adapta). 

Nu că ați fi proști. Ați fost studiați și acesta este un plan străvechi pentru dominarea unei specii. 

Străvechi, Sophia. Planul este străvechi. A fost adaptat pentru forma de viață/rasa care se dorește să fie cucerită, care, în acest caz, este rasa umană. Totuși, în esență, el rămâne același și a fost întotdeauna același. 

Fie că acceptați acest lucru ca fiind adevărat, fie că nu, bătălia în care v-ați angajat dinainte, este a voastră. Unii dintre voi cunosc îndeaproape planul pentru că ați participat la el. Alții dintre voi au fost martori la el. Alții dintre voi ați fost printre cei cuceriți. 

Planul a fost studiat și este cunoscut. La fel și omenirea – a fost studiată și este cunoscută. Nu sunteți copiii noi în acest bloc. Nu ați fost meniți să fiți prostiți pentru totdeauna. 

Încercarea de cucerire a Pământului în ritmul actual al evenimentelor accelerează totul – atât oroarea, cât și gloria. Se întâmplă cu repeziciune și va fi chiar în fața voastră după cum se întâmplă. 

Asta este alegerea făcută de om. 

Omenirea a terminat-o cu asta. 

Omenirea o va vedea încheindu-se. 

Rugăciunea ta este aproape universală în acest moment, Sophia. Este strigătul omenirii. 

Amintiți-vă că omenirea este cunoscută atât pentru adaptabilitatea sa rapidă și strălucitoare, pe cât este și pentru loialitatea sa. 

Telefoanele voastre celulare vă unesc și nu ați mai ajuns în acest punct înainte. Nu a existat niciodată un dușman global, comun (și cunoscut). 

Omenirea a rămas divizată și, astfel, mult mai ușor de controlat – până anul acesta. La nivel mondial – invocările sunt aceleași. În limbi diferite – rugăciunile sunt aceleași. În metode peste tot pe planetă – aceleași proteste au loc. 

Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. 

Bucură-te de strălucirea acestui moment. Omenirea își simte conectarea sa de bază. 

Sunteți Una și acum, chiar acum, cântați Un (singur) cântec. 

Sfârșitul acestei situații se apropie. 

Voi înșivă scrieți finalul. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

La revedere Sophia.



Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.