miercuri, 8 septembrie 2021

Câteva cuvinte despre ce putem face acum

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

6 Septembrie 2021 

Sunt Unul Sophia. 

Speranță. 

Acesta este punctul cheie (lynchpin).* 

Este necesar să credeți într-un rezultat pozitiv. Este echivalentul emoțional al intenției și necesar creării pentru că vă veți vedea noua lume în vise înainte ca ea să se manifeste fizic. Veți vedea cu ochii fizici doar ceea ce acceptați ca posibil și înțelegeți. Ceea la ce vă așteptați vi se va arăta din nou și din nou în lumea voastră. 

Speranță. 

Căutați dovezi ale noii voastre lumi. Corpul vostru sănătos. Pace. Cooperare cu toate rasele, națiunile și alții. Abundență. Iubire. 

Iubirea nu este frivolă sau inutilă. Ea este începutul creației. 

Nu veți sta cu mâinile în sân în timp ce alți binevoitori vă dăruiesc o lume nouă și mai bună. Veți crea voi înșivă această lume nouă. Ea este creată cu emoții și credințe și dorințe și vise. Este creată prin acceptarea ei ca fiind posibilă. 

Voi vă creați acum noua voastră lume.

Și acum.

Și acum.

Și acum. 

Vă creați noua voastră lume prin stările/manifestările voastre emoționale. 

Străduiți-vă acum să rămâneți plini de speranță și siguri indiferent de ceea ce vi se strigă din lumea exterioară. Țineți-vă de cunoașterea adevărului. 

Voi sunteți iubire, exprimată sub formă umană. 

În centrul/miezul vostru este pace și compasiune.

Ca creatură singulară, dețineți un adevăr și potențial interior care este atât strălucitor, cât și expansiv. Odată declanșat, nu puteți face altceva decât să credeți în noua lume pe care o vedeți. 

Jucați-vă cu viziunile voastre. Credeți în ceea ce simțiți că este starea voastră naturală. 

Speranță. 

Pentru că mereu vor exista sceptici și din cei care arată cu degetul. 

Înțelegeți că acestea apar atunci când frica este prezentă din abundență. 

Sperați. 

Credeți. 

Intenționați. 

Creați. 

Și astfel, noua voastră lume sosește. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

 

 

*Definiția cuvântului lynchpin – o sursă centrală coezivă de stabilitate și securitate. 

 

Notă – Ceea ce am simțit cel mai puternic în această conversație este necesitatea de-a ne recunoaște propria putere și cunoaștere interioară. În cadrul conversației a existat un moment în care a devenit clar modul în care am fost manipulați să ne îndoim de noi înșine și în acel moment am văzut cât de strălucitori suntem. Suntem magnifici și unici, dar cu puțin acces la propria putere. Ceea ce se întâmplă acum este că începem să ne conștientizăm adevărul. Acest lucru se întâmplă în nenumărate moduri și momente și nu trebuie ratate. Observați gândirea pre-cognitivă și comunicarea telepatică aleatorie care, până acum, de obicei a fost  respinsă. Lucrurile se schimbă. Există un aflux de energie care activează tot ceea ce noi suntem și acesta sosește chiar acum. Observați-l, simțiți-l, vorbiți despre el, amintiți-vi-l. Acesta este începutul noii noastre lumi și a stării noastre naturale. 

Cu iubire, Sophia.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.