duminică, 5 septembrie 2021

Conexiunile Chakrei Inimii

Maestrul Kuthumi prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Eu sunt Maestrul Kuthumi, salutări iubitele mele suflete de pe Pământ. Este o onoare și o mare sursă de bucurie pentru mine să fiu astăzi în prezența voastră. Vă aduc bogăția, abundența și binecuvântările abundente ale iubirii, iubirea Creatorului. În acestea vă îmbrățișez în timp ce se extind prin ființa mea de la Creator. Iubirea este o energie atât de vastă și de expansivă încât poate fi atât o temă generală, cât și foarte complicată și detaliată. 

Iubirea despre care vreau să vă vorbesc astăzi privește Chakra Inimii și conexiunile Chakrei Inimii. Doresc să vă încurajez să vă contemplați conexiunile Chakrei Inimii. În acest scop vă invit să meditați sau să vă contemplați Chakra Inimii, să vă aduceți atenția asupra Chakrei Inimii. Vă sfătuiesc să stați pur și simplu în spațiul Chakrei Inimii Voastre. Acum, imaginați-vă că Chakra Inimii voastre vă este asemeni unui prieten și că este nevoie să comunicați, dar totuși nu puteți vorbi. Nu vă puteți face semne sau gesturi. Tot ceea ce este potrivit pentru voi să faceți ca să comunicați cu acest prieten este să stați cu el, să fiți prezent cu el și să-l observați. Vă puteți trimite energie, puteți primi energie trăgând-o cu fiecare inspirație pe care o faceți în ființa voastră. Asta este ceea ce vă încurajez să faceți cu propria Chakră a Inimii. În loc să încercați să comunicați ca să vă conectați, vă invit să stați pur și simplu cu Chakra Inimii voastre. 

Această călătorie este o călătorie pe care eu, Maestrul Kuthumi, am făcut-o și continui să o fac, mai ales în experimentările mele pe Pământ. Într-o anumită măsură, poate fi o călătorie care durează mai mulți ani, poate chiar o viață. Depinde cât de dedicați sunteți Chakrei Inimii voastre și cât de mult doriți să explorați. Dați-vă voie să stați în prezență, înconjurați de energia Chakrei Inimii voastre, observându-vă Chakra Inimii, focalizându-vă asupra Chakrei Inimii voastre, expirând energie, iubire și adevăr către Chakra Inimii voastre și inspirându-le. Imaginați-vă toate acestea în centrul ființei voastre, în Chakra Inimii voastre, în corpul și în câmpul vostru auric ca și cum ați intra în templul Chakrei Inimii voastre și acolo vă întâlniți Chakra Inimii sau esența, miezul Chakrei Inimii voastre. 

Doresc să vă încurajez să observați dacă Chakra Inimii voastre este deschisă sau este închisă. Pe măsură ce începeți să explorați și să descoperiți acest lucru, veți observa că sunt grade sau nivele de deschidere și grade sau nivele de a fi închisă. Ceea ce veți descoperi este că pe măsură ce vă observați Chakra Inimii s-ar putea să observați că este foarte deschisă și expansivă, puteți contempla motivul pentru care este așa? Ce crează deschiderea și expansiunea? S-ar putea ca tocmai să fi avut cea mai frumoasă plimbare sau conversație, sau poate tocmai ați fost inspirați, sau ar fi putut fi orice altceva. Orice ar fi fost, crează o deschidere în Chakra Inimii voastre. 

Alteori s-ar putea să observați că Chakra Inimii voastre se simte destul de închisă sau strânsă sau indisponibilă. Acest lucru s-ar putea datora unor circumstanțe anterioare. Începeți să observați ce înseamnă și cum se simte. Când Chakra Inimii voastre este deschisă, adeseori ea poate fi simțită foarte eliberatoare, curgătoare, expansivă și iubitoare. Când Chakra Inimii voastre este închisă, poate vă simțiți ușor mai negativi sau ușor demoralizați, poate vă simțiți neîmpământați sau experimentați emoții cum ar fi furia, frica sau poate pur și simplu simțiți că ați dori să vă izolați cumva. 

Adeseori este bine să vă investigați realitatea și să vedeți ce s-a întâmplat de a creat deschiderea sau închiderea. Cu cât mai mult începeți să conștientizați și să înțelegeți, vă dați seama că Chakra Inimii voastre începe să vă dăruiască lucruri care au nevoie să fie vindecate și expansionate în continuare. De exemplu, poate aveți probleme cu membrii familiei, poate există un blocaj în munca voastră, poate există un blocaj în perspectiva sau în modul în care vedeți ceva sau vă vedeți pe voi înșivă. Chakra Inimii vă poate face conștienți de un obicei negativ sau de o rană în corpul vostru care provoacă o închidere în inima voastră. Când Chakra Inimii se închide, înseamnă că energia Creatorului nu curge la fel de liber, s-ar putea să simțiți o separare de Creator sau o separare de realitatea voastră sau chiar de o altă ființă. Când Chakra Inimii vă este închisă sau chiar ușor închisă, este mai greu să aduceți vindecarea, bucuria, inspirația și adevărul Creatorului. 

Este nevoie să transformați închiderea Chakrei Inimii într-o mai mare deschidere și expansiune. Pur și simplu recunoașterea faptului că Chakra Inimii vă este ușor închisă, ușor separată sau detașată, va permite o mai mare deschidere. Puteți trimite energie și iubire, puteți intra mai adânc în închiderea Chakrei Inimii voastre și să vedeți dacă Chakra Inimii este încărcată cu o povară și puteți pur și simplu respira în acel spațiu și să fiți dispuși să fiți prezenți cu marea emoție, simțire, povară, rană sau durere. Poate sunteți dispuși să fiți prezenți cu ea și să o observați. Respirați în acel spațiu și, treptat, pe măsură ce o faceți, s-ar putea să primiți unele perspective, inspirații, sau poate nu. Energiile pot atinge punctul culminant și apoi se pot disipa. Ce se poate întâmpla este că veți simți un fel de ușurare și o eliberare și atunci veți ști că Chakra Inimii voastre, și uneori poate fi cu reticență, se va deschide din nou în acel spațiu. Acesta este un mod atât de minunat de a fi pentru că adeseori, și știu asta din proprie experiență, ne ”învârtim în jurul cozii” ca ființe umane și nu ne dăm seama când Chakra Inimii se deschide și se închide. Asta înseamnă că abordăm anumiți oameni, situații sau experiențe, chiar și crearea viselor, dintr-o inimă închisă poate pentru că ne temem că nu vom reuși sau ne este frică că visul nu se va manifesta. 

Mai degrabă vă lăsați Chakra Inimii să se închidă și aproape să oprească curgerea Creatorului, chiar dacă pentru Chakra Inimii este un proces natural să se închidă ca o protecție. Chakra Inimii voastre se poate închide doar ușor, dar dacă observați acest lucru sunteți mult mai în măsură să mențineți un echilibru. Sunteți mult mai în măsură să vă mențineți Chakra Inimii deschisă, iar atunci când se manifestă poveri sau blocaje, sunteți mai atenți la ele. Vă ocupați de ele în prezent în loc să vă ocupați de ele mai târziu, în viitor, când deja au creat un impact sau o urmă în ființa voastră. 

Acest lucru poate fi făcut cu toate chakrele pentru că toate sunt conectate. Cu toate acestea, Chakra Inimii este un spațiu de exprimare a Creatorului în ființa, realitatea și creațiile voastre. Exprimarea este extrem de importantă în acest timp de Ascensiune. 

Cu cât mai mult aveți grijă ca Chakra Inimii voastre să fie echilibrată și conectată cu tot și toate, cu atât mai ușor vă va fi să creați, să exprimați, să primiți ghidarea Divină a Creatorului și să fiți adevărul vostru. Tiparul conectării și deconectării din Chakra Inimii se dizolvă și rămâne doar conectarea. Este nevoie încă să vă protejați. În continuare experimentați tristețe, durere sau suferință, dar sunteți în măsură să vă ocupați de ele în timp real, în prezent, înainte ca acestea să devină o povară. 

Asta a fost ceva pe care m-am concentrat cu mare atenție atunci când am fost pe Pământ. Mi-a ajutat Chakra Inimii să crească și să se expansioneze, devenind atât de viguroasă și de puternică. A fost ca și cum Chakra Inimii mele era o imensă sursă de lumină, ca și cum Creatorul radia prin Chakra Inimii mele, ceea ce a fost o experiență frumoasă și împuternicitoare pentru mine, dar și pentru alții. 

Vă rog, dacă doriți să luați în considerare vorbele mele, dacă nu le dați la o parte, eu sunt aici într-un și ca un spațiu de iubire astfel încât să vă ajut să vă puteți crea propriul spațiu de iubire. 

Vă mulțumesc.

Maestrul Kuthumi



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.