miercuri, 22 septembrie 2021

Unimea organică

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

17 Septembrie 2021 

Sophia, sunt Unul. 

Multe întâmplări se adună laolaltă simultan. Se acumulează clădind punctul culminant cataclismic care este în mod colectiv anticipat. Aceste facțiuni nu comunică în mod direct între ele și nu coordonează acest eveniment. Totuși, sunteți martorii frumoasei simplități și sincronicități a Unimii. Se manifestă de la sine, o funcție a unui mecanism intern invizibil, care cooperează ca să se auto-susțină. 

Unimea viscerală, organică funcționează în acest fel. 

Sunteți martorii funcționării ei în viețile voastre personale, precum și în viața rasei voastre. 

Este singurul lucru care nu a fost luat în calcul în planurile lor. 

Este lucrul pe care omenirea îl face cel mai bine – vă adunați. Vă alăturați unul altuia. Vă salvați unul pe celălalt. Vă ajutați unii pe alții. 

Omenirea se susține pe sine. Se ajută singură. Într-un final, omenirea se salvează pe sine. 

Ei nu înțeleg impulsul interior care motivează acest tip de răspuns sau acțiune; neavându-l ei înșiși. Asta se referă la cei care se consideră stăpânii acestei planete și a animalelor sale (oamenii). Ei nu sunt oameni, nu sunt umani. 

Voi nu-i vedeți în mod direct. Lecțiile pe care ei le predau reflectă ceea ce știu – acțiune/reacțiune. Emoțiile nu fac parte din repertoriul lor și, prin urmare, nu sunt luate în considerare sau luate în calcul. 

Acțiune/reacțiune este modul în care ei fac totul. Dacă înconjurați tot ceea ce ei fac cu această mantie de ansamblu – vă puteți da seama: 

Frică – Supunere

Regulă – Ascultare (Supunere)

Magie neagră – Vrăjitorie

Acumulare – Putere asupra

Inegalitate – Divizare

Separare – Izolare

Reducerea numărului – Control

Supranatural – Închinare

Eu primul – Altul ultimul

Acumulare – Neîndestulare 

Sunt multe. Niciuna dintre ele nu conțin emoție umană. În mod ironic, emoția umană este cea care alimentează creația umană. Cel mai puternic rezervor pentru acea emoție este inima umană. 

Odată ce inima voastră este angajată, dragul meu, dragul meu om, nu mai poți fi oprit. Ea este angajată acum. Când îi vedeți pe semenii voștri umani, femei și copii, în situații disperate din cauza acțiunilor directe ale acestor controlori – simțiți visceral chemarea. 

Există o acumulare și un final inevitabil. 

Există și o mână divină care intervine ca să confirme toate suspiciunile. Ceva foarte mare se petrece aici. Întrece fiecare parte și le unește într-un singur scop. Vei vedea dragul meu om, vei vedea. 

Evenimentul Ascensiunii voastre este piatra de temelie la toate astea. Eliberarea voastră de controlul exterior a început și astfel a început și cuplarea adevărului de bază cu motivația interioară și cu scopul. Voi sunteți O Iubire; O Lumină Strălucitoare și înfloriți doar în Libertate. 

Adevărul vostru va fi singura voce auzită. În această rezonanță intrați acum. 

Minciunile și manipularea se dizolvă într-un loc așa cum este cel pe care l-ați creat. Ochii voștri larg deschiși le văd acum prăbușindu-se. 

Tot ceea ce vedeți, simțiți și auziți face parte din acest proces. Nu te îndoi de acest lucru prețiosul, prețiosul meu om. 

Veți vedea. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.* 

 

 

*Au fost atât de multe componente vizuale și emoționale în această conversație! A fost cu adevărat glorioasă. Dacă vă gândiți la un căscat și cum putem evita să căscăm atunci când vedem pe altcineva căscând, ei bine, acesta este un exemplu destul de visceral al Unimii. Suntem cu adevărat o singularitate, întotdeauna conectați. 

Este acesta poate punctul de cotitură optim despre care vorbim și pe care-l așteptăm de atât de mulți, mulți ani? Începutul lui, centrul lui, este unitatea singulară a creației care noi suntem – noi suntem Una; unități individuale de iubire exprimate ca lumină/scântei unice de lumină simțite ca iubire. 

Ceea ce a fost foarte clar astăzi este că s-a înfăptuit. Separarea dintre noi a fost o minciună și noi știm asta, o simțim și vorbim despre asta. Cumva, și într-un anumit fel, o simțim cu toții. Această cunoaștere, conștientizare va distruge toate minciunile. Se întâmplă deja și nu va fi oprită. Lumea noastră este schimbată deja.



Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.