sâmbătă, 25 septembrie 2021

Rădăcinile Divinității Voastre

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire extind către toate ființele prezente astăzi cu mine, eu sunt Arhanghelul Metatron. Este o bucurie să vă aduc vibrațiile și frecvențele Tărâmului Angelic să vă îmbrățișeze, să vă susțină și asiste în actualele etape ale ascensiunii voastre. S-ar putea să simțiți acum că totul se mișcă, că se crează un impuls. S-ar putea să simțiți că lucrurile sunt nesigure și instabile de parcă nu vă puteți găsi locul potrivit pe care să pășiți astfel încât să vă stabilizați în realitatea sau ascensiunea voastră. Este important să recunoașteți acest moment în călătoria voastră de ascensiune. Să recunoașteți dacă este un moment în care vă simțiți pe deplin împământați, pe deplin centrați, stabilizați și echilibrați sau vă simțiți ca și cum ați merge pe un drum care în mod constant se mișcă și, prin urmare, este dificil să găsiți locul în care să pășiți, să vă descoperiți centrul, echilibrul și stabilitatea. 

Acordați-vă un moment să recunoașteți ce se întâmplă cu voi în actuala etapă a călătoriei voastre de ascensiune. Este important să conștientizați că etapele se succed cu rapiditate chiar dacă vă simțiți instabili în acest moment. Vă veți simți din nou echilibrați, împământați și centrați. S-ar putea să simțiți că o parte a voastră se simte instabilă, iar restul se simt împământate, echilibrate și centrate. Poate că în această fază actuală totul se simte a fi instabil sau nu sunteți prea siguri în ce direcție aveți nevoie să călătoriți. S-ar putea să fiți preocupați de ceea pe ce ar trebui să vă concentrați, de următoarea etapă a ascensiunii voastre sau cum să vă vindecați un aspect al ființei sau realității voastre. Poate situațiile sau așteptările, visele sau planurile s-au schimbat făcându-vă să vă simțiți nesiguri? Poate chiar neîncrezători și nesiguri cu privire la următoarea etapă. 

Este atât de important să prețuiți și să acordați atenție fiecărei faze a procesului vostru de ascensiune, chiar și fazelor care sunt mai provocatoare și mai dureroase. Când stați în energia fiecărei faze ca să observați și să contemplați energia care este demonstrată, începeți să o înțelegeți, să o eliberați și să vă dați voie să câștigați intuițiile necesare. 

De multe ori se crede că pentru următoarea fază a ascensiunii voastre sunt necesare intuițiile care să aducă claritatea și înțelegerea pe care o doriți. Deși acest lucru este adevărat, cel mai important aspect sau proces este împământarea și descoperirea rădăcinilor voastre. Când vă dați voie să descoperiți rădăcinile divinității voastre, vă dați voie să vă re-centrați, recalibrați, să vă vindecați și stabilizați sau să vă împământați. Făcând acest lucru, eliberați energiile care nu vă mai servesc și v-ați întors la un aspect al vostru, care este adevărul vostru. Pe măsură ce vă readuceți atenția asupra acestui aspect al vostru, înțelegerea, ați putea spune intuițiile și realizările voastre, apare. Cu toate acestea, planul, înțelegerea, iluminarea, intuițiile au fost întotdeauna acolo pentru că fiecare pas al ascensiunii voastre ați putea spune că este planificat. Sufletul vostru știe exact ce face, chiar și atunci când simțiți că ar fi aruncat în frământări, haos sau instabilitate. Toate fac parte din călătorie și, astfel, răspunsul, următoarea etapă a ascensiunii voastre este acolo deja, așteptându-vă, așteptând să o descoperiți și să o înțelegeți. Așadar, când vă înrădăcinați și vă împământați în divinitatea voastră, atunci descoperiți etapa următoare și intuițiile de care aveți nevoie. 

Ce obțineți atunci când vă împământați sau înrădăcinați în divinitatea voastră? 

Ne gândim la rădăcini ca extinzându-se în afară cât mai departe sau mai departe decât suntem conștienți creând un loc unde să pășim foarte concret și sigur. Un sentiment de-a fi foarte împământat, centrat și sigur. Când vă dați voie sau vă imaginați rădăcinile din ființa voastră, poate din chakra rădăcină, din tălpile, chakrele voastre sau chakra Steaua Pământului, vă ancorați și împământați mai departe. Atunci când mai și adăugați intenția să vă împământați sau înrădăcinați în divinitatea voastră, acest lucru vă duce la un nou nivel de împământare, un nou nivel de stabilitate și de conștientizare a adevărului. 

Nu este nevoie să știți neapărat ce este divinitatea voastră ca să vă împământați sau înrădăcinați în divinitatea voastră. Putem recunoaște că divinitatea voastră este adevăratul vostru sine, sufletul, grupul vostru de suflet, exprimarea voastră a Creatorului. Exprimarea adevărului, iubirea și pacea pe care le întrupați și emanați în divinitatea voastră este tot ceea ce ați adunat în cunoaștere, înțelepciune și înțelegere. Divinitatea voastră este ca un cufăr cu comori a naturii voastre spirituale și naturale. Când vă înrădăcinați în divinitatea voastră, vă înrădăcinați într-un nivel al naturii voastre spirituale care vă va servi în acest moment al ascensiunii voastre. Uneori nu este necesară o vibrație sau o frecvență mai înaltă. Energia este cea care vă servește în acest moment al ascensiunii voastre. 

Când cereți să vă împământați și să vă înrădăcinați în divinitatea voastră, vă împământați, deveniți centrați și echilibrați în adevărul vostru. Îi dați voie sufletului și grupului vostru de suflet să vă aducă și să vă stabilizeze în energiile care vă servesc cel mai mult. Poate că este o înțelegere și iubire profundă sau creativitate, putere, încredere și adevăr. Este foarte ușor să descrii divinitatea în emoții sau sentimente. Adeseori, Divinitatea voastră este pur și simplu o vibrație ca un fir de lumină și poate acest fir de lumină este o amintire din planurile interioare, o amintire a învățării sau înțelegerii, o aducere aminte a Creatorului. Astfel, vă împământați în acest fir de lumină ca să vă servească în aducerea noilor talente și abilități. 

Este foarte important să vă împământați și înrădăcinați în Mama Pământ pentru că ea este o ființă spirituală și vă ajută să mergeți înainte cu impulsul ascensiunii pe Pământ. Este nevoie să vă împământați și înrădăcinați în divinitatea voastră. Cu cât mai puțin încercați să controlați ceea ce divinitatea voastră este, cu atât mai mult vă va surprinde oferindu-vă mai mari intuiții și înțelegeri, aducându-vă mai multe instrumente, mai multe abilități, informații și iluminare. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să vă acordați timp ca pur și simplu să contemplați și să cereți să fiți împământați și înrădăcinați în divinitatea voastră, mai ales dacă în realitatea sau în ființa voastră există un domeniu care este simțit a fi haotic, instabil sau dezechilibrat. Gândiți-vă la situația, experiența sau acea parte a ființei voastre și cereți să fie înrădăcinată și împământată în divinitatea voastră. Acordați-vă timp să stați și să meditați cu acesta. Chiar repetați, 

Sunt înrădăcinată și împământată în divinitatea mea. 

Sunt înrădăcinat și împământat în divinitatea mea. 

Lăsați ca o trezire, deschidere și înflorire să aibă loc în ființa voastră. Fără așteptări, dați-vă voie să vă dați seama când vă simțiți mai stabili, echilibrați, mai siguri pe picioarele voastre, în prezența și acțiunile voastre. 

Când drumul care vă stă în față este pietros, vă întoarceți în interiorul ființei voastre, nu ca să vă izolați sau protejați, ci ca să vă întăriți legătura cu Creatorul și să pășiți siguri înainte, chiar și atunci când drumul este pietros. 

Prezența, iubirea mea este întotdeauna cu voi. 

Vă mulțumesc.


Eu sunt Arhanghelul Metatron


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.