duminică, 26 septembrie 2021

Iluminarea

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Îmi extind energia și vibrația să vă îmbrățișez acum, eu sunt Arhanghelul Metatron. Este o bucurie să fiu în prezența voastră și să vă aduc vibrațiile Angelice să vă susțină în toate manierele realității și existenței voastre pe Pământ. Astăzi doresc să împărtășesc cu voi faptul că voi sunteți o ființă a Iluminării. 

Voi sunteți lumina strălucitoare pe care o căutați pe Pământ. Voi sunteți lumina strălucitoare pe care o căutați în Universul Creatorului. Vă invit întreaga ființă să absoarbă acest lucru deoarece va crea o nouă perspectivă și o nouă direcție pentru procesul vostru de ascensiune. 

Dați-mi voie să împărtășesc cu voi faptul că voi sunteți înțelepciunea divină pe care o căutați pe Pământ. Voi sunteți înțelepciunea divină pe care o căutați în Universul Creatorului. Voi sunteți înțelepciunea divină pe care o căutați în Creator. Dați-vă voie să absorbiți asta, absorbiți-o în ființa voastră, lăsați-vă porii să se deschidă, lăsați-vă sistemele energetice să se deschidă și absorbiți aceste informații și înțelegere. 

Doresc să împărtășesc cu voi că voi sunteți ascensiunea completă pe care o căutați pe Pământ. Voi sunteți ascensiunea completă pe care o căutați în Universul Creatorului. Voi sunteți ascensiunea completă pe care o căutați în Creator. Acordați-vă câteva momente să absorbiți asta, să absorbiți aceste informații și înțelegere adânc în ființa voastră, lăsați-o să creeze o reacție, lăsați-o să inițieze aducere aminte, conștientizare și acceptare în ființa voastră. În acest fel, are potențialul de-a vă schimba complet realitatea, călătoria de ascensiune și perspectiva interioară. Când vă dați voie să absorbiți cu adevărat, acceptați și să vă amintiți ceea ce am împărtășit cu voi, vă dați seama că vă petreceți cea mai mare parte a realității și chiar a procesului de ascensiune căutând, uitându-vă după ceva, căutând să câștigați o abilitate sau un talent, dorind informații, răspunsuri, înțelegeri și iluminare. Voi vă faceți călătoria o călătorie de căutare, așa că, de fapt, voi nu sunteți pe calea ascensiunii voastre. Sunteți, de fapt, într-o călătorie de căutare a ascensiunii voastre, uitându-vă după procesul vostru de ascensiune, înțelegerea și amintirea ascensiunii voastre. Atunci când lăsați de-o parte căutarea și uitatul după, vă dați seama că ceea ce doriți să obțineți este prezent deja în ființa voastră. Este deja pe Pământ, este deja în voi, este deja existența voastră spirituală și prezent deja în Creator. De fapt, nu este nevoie să căutați pentru că totul este deja prezent și ne întoarcem la prima afirmație a Iluminării. 

Voi sunteți lumina, voi sunteți strălucirea, voi sunteți iluminarea. Voi sunteți cunoașterea și exprimarea Creatorului. Asta este existența voastră actuală. 

Mintea voastră va încerca să vă descurajeze și să vă încurajeze să credeți că nu știți ceea ce nu înțelegeți și că nu aveți abilitățile și talentele pe care vi le doriți. Mintea voastră se bucură să caute, să se uite după și să se distreze. Când vă dați voie să dați drumul căutării minții și să invitați mintea să se distreze cu o altă realitate, adică realitatea în care tot ceea ce doriți să experimentați și conștientizați este prezent deja, vă este disponibil deja, atunci mintea se va relaxa. Încă va fi nevoie să vă aduceți mintea înapoi asupra acestei noi perspective. Cu cât mai mult o faceți, cu atât mai distrată va deveni de această nouă perspectivă și mai multe vor fi dezvăluite. Informațiile, cunoașterea, înțelepciunea, legăturile, comunicările, abilitățile și talentele vă vor fi toate revelate în sincronizarea divină și sincronizarea care este potrivită pentru voi în așa fel încât să nu fiți copleșiți. Totul vă devine disponibil pentru că doar căutarea minții voastre este cea care vă face ascensiunea inaccesibilă, când, de fapt, voi v-ați încheiat deja ascensiunea și ați obținut deja accesul la tot ceea ce aveți nevoie, la toate abilitățile și toate talentele. Când lăsați ca acest lucru să se întâmple, începeți să vă conștientizați pe voi înșivă într-un mod nou. Vă oferiți putere, forță, încredere, iubire și temelii vouă înșivă. Vă dați seama că sunteți o stea strălucitoare pe Pământ. Sunteți lumânarea care în mod constant strălucește și radiază lumină. Sunteți râul constant al energiei Creatorului care curge încontinuu. Atunci când recunoașteți acest lucru, deveniți lumina, deveniți Creatorul, vă recunoașteți ca fiind luminoși. Și alții vor recunoaște același lucru atrăgându-i spre voi pe cei care sunt lumină precum și pe cei care au aceiași perspectivă. 

Când dați drumul căutării și accesați o nouă înțelegere luminoasă despre voi înșivă, călătoria voastră spirituală, perspectiva voastră, ceea ce doriți să obțineți, ceea ce vă simțiți ghidați să obțineți se schimbă și modifică. Vă recunoașteți ca o ancoră de lumină, un distribuitor de lumină, o sursă de inspirație și cunoaștere. 

Nu dorim ca ego-ul să v-o ia la vale și, desigur, nu este nevoie să vă demonstrați public talentele și abilitățile sau noua voastră perspectivă. Puteți face asta în propria realitate fiind o sursă de lumină care asigură altora posibilitatea să înțeleagă cine sunt ei. Făcând acest lucru veți descoperi că începeți să dați drumul respingerii, separării, furiei, începeți să dați drumul fricii și lipsei de împuternicire, întărindu-vă lumina și ancorându-vă pe Pământ.   

Sunteți asigurați, aveți tot ceea ce aveți nevoie, de fiecare dată când mintea voastră vă spune altceva, aduceți-o într-o nouă perspectivă, o nouă realitate. Sunteți un far al Iluminării, Iluminarea Creatorului pe Pământ. Este momentul să vă aduceți focalizarea asupra acestei înțelegeri și conștientizări având în voi emoția a ceea ce se va schimba și a ceea ce se va manifesta. Ce va veni cu această nouă înțelegere și nouă focalizare? Și, da, este o simplă schimbare, dar, totuși, poate fi foarte puternică. 

Vă mulțumesc că sunteți o lumină strălucitoare pe Pământ. Vă mulțumesc că vreți să creați schimbare. Vă mulțumesc că vă urmați ascensiunea. Vă mulțumesc pentru căutare și vă cer să renunțați acum la căutarea voastră, înțelegând că totul este prezent. 

Vă mulțumesc.


Eu sunt Arhanghelul Metatron


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.