miercuri, 1 septembrie 2021

Tipare ale Vieții

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire extindem către fiecare suflet de pe Pământ. Legănăm fiecare suflet în vibrațiile noastre ale Creatorului. Aducem sursa Creatorului ca inspirație divină, înțelegere, acceptare și conștientizare. Dorim să oferim fiecărui suflet de pe Pământ tot ceea ce noi reprezentăm ca o exprimare a Creatorului. Vă oferim asta acum și vă invităm să fiți deschiși să primiți. În timp ce primiți aspectul nostru al Creatorului, propria voastră exprimare a Creatorului va fi activată ajutându-vă să vă aduceți în continuare adevărul, iubirea și pacea voastră. 

Adevărul, iubirea și pacea voastră sunt necesare acum pe Pământ, pentru că fiecare suflet de pe Pământ are nevoie de vindecare și să-și aducă aminte că este o exprimare a Creatorului. Fiecare suflet are nevoie de mai multă iubire, o mai mare acceptare precum și de forța și baza ca să-și continue misiunea pe Pământ. Atunci când vă dați voie să exprimați iubire, pace și adevăr, începeți să creați tipare, tipare de unde energetice. Aceste tipare devin stratificate. Sunt literalmente ca niște tipare de energie atât de frumoase, în continuă mișcare, creând în mod constant, stratificate unul peste celălalt. Aceste tipare se integrează în propria voastră viață, devin viața voastră, devin celulele voastre, devin întruparea voastră și gândurile voastre. Se infiltrează în realitățile înconjurătoare, fuzionează și crează tipare mai mari de iubire, adevăr și pace. Când aceste tipare de iubire, adevăr și pace întâlnesc rezistență, de exemplu furie, haos sau durere, vă puteți imagina pentru o clipă cum ar reacționa? Ar continua să se expansioneze chiar dacă haosul sau durerea s-ar putea să nu lase iubirea, adevărul și pacea să pătrundă în zona lor, în spațiul lor. Tiparele iubirii, păcii și adevărului ar continua să se expansioneze în jurul haosului îmbrățișându-l, expansionându-se în jurul durerii. Vă puteți imagina că același lucru se întâmplă și în ființa voastră și în situațiile din realitatea voastră, precum și în situațiile din lume și situațiile altora? Aceste tipare de viață, iubire, adevăr și pace se conectează. Încep să îmbrățișeze orice energie care nu le dă voie să intre în spațiul său și se expansionează în jurul a tot ce se află în separare de Creator. Pe măsură ce această expansiune, infiltrare și creștere are loc, vedem că tiparele iubirii, adevărului și păcii se conectează în întreaga lume, se conectează în fiecare persoană și astfel separarea de Creator este îmbrățișată de iubire, adevăr și pace. 

Această simplă înțelegere va permite o conectare mai profundă. 

S-ar putea să descoperiți că vă conectați la un nivel mai profund cu Creatorul, cu cei din jurul vostru, cu vibrația iubirii, cu situațiile și experimentările pline de iubire din realitatea voastră. Este o conectare care înconjoară și cuprinde separarea de Creator, aproape conține separarea de Creator. Aceste conectări, aceste tipare de viață, iubire, adevăr și pace devin din ce în ce mai puternice și din ce în ce mai strălucitoare, voi devenind astfel mai puternici și mai strălucitori, atrageți mai multă iubire, pace și adevăr în realitatea voastră și la fel fac toți ceilalți. Vibrațiile separării își pierd puterea, își pierd atracția pentru că mintea, atenția voastră precum și atenția altora este atrasă de iubire, pace și adevăr și crearea lor în realitatea voastră și în lume. 

Nu înseamnă că uitați de separarea de Creator, înseamnă că nu o energizați la fel de mult. Atunci când vă gândiți la ceva, energizați acel ceva, îi dați energie și putere, îl alimentați. Când nu energizați ceva, deveniți ușor detașați de acel ceva ca și cum i-ați oferi spațiu. Ușoara detașare vă acordă spațiul să observați separarea într-un nou mod. Să recunoașteți că sunteți puternici, capabili să faceți față separării de Creator oricât s-ar manifesta asta. Vă dați seama cum să o rezolvați și să o eliberați în orice mod vă pare cel mai potrivit și în orice mod vă servește. 

Vă puteți imagina vindecându-vă multe aspecte ale ființei voastre, multe aspecte ale realității voastre și chiar și lumea în acest fel. Ne putem imagina că și alții fac același lucru și, ca urmare, sufletele se alătură într-o înțelegere unită și o perspectivă unită care le permite să înfrunte împreună separarea, provocările din lume și să le rezolve într-un mod pașnic, plin de iubire și sincer. Un mod care servește pentru că au redus puterea pe care o oferă separării. Au creat o ușoară detașare în care pot avea spațiu să fie în puterea lor și să contemple ceea ce este necesar. Au puterea să meargă mai departe și să se angajeze într-un mod nou, eliberând ceea ce este necesar să fie eliberat. 

Prin urmare noi, Andromedanii, vă aducem pace, iubire și adevăr. Acesta este motivul pentru care credem că aceste energii sunt atât de importante acum pe Pământ. Este momentul ca mulți să se unească și să fie în serviciu în acest fel. Să aduceți tot ceea ce este necesar pentru crearea transformărilor, schimbărilor și eliberărilor, lăsând iubirea, pacea și adevărul să continue să se expansioneze, să crească, să fuzioneze și să se infiltreze în toate zonele ființei voastre și în toate zonele existenței. 

Noi suntem Andromedanii și suntem prezenți să vă servim. 

Vă mulțumim și vă iubim.

Andromedanii



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.