vineri, 29 octombrie 2021

Această Ascensiune Fizică

Unul prin Sophia Love 

21 Octombrie 2021 

Sunt Unul. 

Sunt subiecte de luat în considerare în restructurarea unei întregi rase și a societății sale. Inițial, schimbarea începe sau este simțită în interior, totuși, are loc simultan cu evenimentele exterioare astfel încât apare un fel de confuzie. Este un lucru evident ca evenimentul exterior să fie acuzat sau indicat ca fiind cauza sentimentelor care sunt prezente. 

Acestea includ stres și disconfort, deoarece nimic nu pare să se potrivească foarte bine. 

Este ca și cum părți ale întregului sistem s-au deformat și nu se mai potrivesc cu celelalte părți. Apare o tensiune, o fricțiune în timp ce se încearcă potrivirea lor în același fel în care au fost făcute. În cele din urmă una dintre părți se va desprinde sau rupe – separându-se de tot. 

Cu toate acestea, în exteriorul corpului nu se va manifesta nimic din ceea ce n-a început mai întâi în interior. Nimic. 

Nu așa funcționează. 

Anxietatea și disconfortul simțite acum erau prezente deja. În organismul fizic a existat deja stresul care a erupt când a început mișcarea înspre Ascensiune. Acest lucru s-a întâmplat recent și se referă la Ascensiunea Activă; procesul de Ascensiune în timp ce sunteți în corp fizic. 

Asta nu se întâmpla cu decenii în urmă din timpul vostru pământesc. 

Acest obicei de-a da vina pe ceva exterior pentru starea voastră emoțională este în general o practică obișnuită. Vă imaginați că oamenii, acțiunile lor și circumstanțele vă fac fericiți sau nefericiți, furioși sau calmi. Când de fapt și de drept, începe și se termină cu voi. 

Totul este oglindit astfel încât să puteți vedea clar, în timp ce sunteți în corp fizic, și să răspundeți. Odată ce răspundeți, și sunteți în corp fizic, rezultatul este simțit și începe învățarea. Acest sentiment și învățarea este suma totală a motivului pentru care sunteți aici. 

Pare că lumea din jurul vostru erupe. Acest lucru este adevărat în fiecare viață și crește sentimentul de Unime cu rasa. Totuși, această erupție mondială nu este cauza anxietății voastre. Este chiar opusul. 

Anxietatea, disconfortul, sentimentul de ceva ”greșit” și stresul asupra organismului vostru fizic este cauza erupției globale. Voi conduceți această masivă modificare. Întotdeauna ați fost voi. 

Este timpul ca această rasă să treacă dincolo de scopul limitat al polarității. Pentru ca acest lucru să se întâmple, polaritatea trebuie văzută în mod clar. Ați orchestrat un scenariu ”în fața voastră” care nu va fi ratat de nimeni. Este o reflectare a transformării interioare.

Toate lucrurile care prosperă în polaritate și opoziție acerbă trebuie să dispară: 

Sclavia

Monopolul

Bogăție vs Sărăcie

Elită

Stăpânirea/Proprietatea

Bigotismul

Abuzul

Ura 

Acestea nu sunt același lucru cu diferențele. Diferențele sunt esența vieții însăși și vor rămâne. Culorile, formele, dimensiunile, gusturile, preferințele, ceea ce vă place și ceea vă displace, toate rămân. Noua voastră lume respectă întreaga viață, permite contrastele și prosperă din inedit, neobișnuit. 

V-ați născut într-un loc care judeca prezentările fizice pe care viața le oferea ca fiind fie bune, fie rele. Vă îndreptați către o frecvență care onorează existența tuturor varietăților de formă și fizicalitate, fără să le eticheteze sau să le acorde merite sau ranguri în funcție de modul în care ele se prezintă. 

Este o schimbare extraordinară și psihicul vostru răspunde. În același timp ea aduce tensiune, stres și presiune. 

Dacă ați putea înțelege natura extraordinară a ceea ce faceți, ar putea fi simțită ca fiind mai ușor de făcut. 

Sunt atât de multe de spus despre această componentă a procesului, totuși vom încheia aici (deocamdată). 

Fiți blânzi cu inima voastră și aveți grijă de corpul vostru. Sunteți un vehicul prețios pentru această schimbare fizică și descoperiți, împreună, cel mai bun mod în care să o faceți. 

Ați ales și ați fost aleși (în sensul de ambele ”tabere”) pentru această sarcină datorită abilităților și aptitudinilor voastre. Asta nu se află dincolo de voi, ci în voi. 

Aveți încredere. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.