luni, 11 octombrie 2021

Matricea Structurii Creatorului

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi suntem civilizația Andromedană. Venim cu vibrațiile adevărului și ale păcii, pe care le împărtășim cu voi și le transmitem acum în ființa voastră în timp ce aducem această energie și lumină să vă îmbrățișeze. Dorim ca voi să vă imaginați, să conștientizați sau înțelegeți că în energie există o matrice. De fapt, există multe, poate sute sau mii de tipare diferite ale luminii Creatorului și aceste tipare susțin manifestarea luminii în materie fizică. Pe măsură ce vă dați voie să conștientizați această înțelegere, începeți să acceptați că există o matrice sau mai multe în tot și în fiecare și că aceste tipare energetice conțin înțelepciune, cunoaștere, calități ale Creatorului și vindecare. 

Având în vedere acest lucru, noi, civilizația Andromedană, vrem să vă aducem Matricea Structurii Creatorului. Aceasta vă susține în conectarea la un nivel mai profund cu Creatorul și să conștientizați modul în care energia este transformată din lumină în materie. Această matrice vă ajută să recunoașteți structura Creatorului, recunoașterea modului în care Creatorul se manifestă la diferite și diverse nivele și dimensiuni. Deși Creatorul nu are nume, nu are formă și este nelimitat, pentru mintea voastră fizică este nevoie să-i aduceți o structură. Matricea Structurii Creatorului funcționează deosebit de bine pentru mintea voastră deoarece vă ajută mintea să înțeleagă lumina. 

Aceasta folosește chakra cauzală, aflată chiar în partea din spate a capului vostru, care susține transformarea și înțelegerea luminii în limbaj, viziuni sau senzații pe care corpul le poate înțelege. Matricea Structurii Creatorului este ca un șablon care se formează de la Nivelul Cosmic. Matricea Structurii Creatorului conține în vibrația sa toate dimensiunile. Astfel, ea vă susține să înțelegeți procesul de manifestare a fiecărei dimensiuni și nivel al Universului Creatorului. În această matrice, aveți instrucțiuni complete a modului în care să vă manifestați în fiecare dimensiune. Vă ajută să aduceți structura în manifestările voastre precum și vibrațiile Creatorului, creând o structură, o fundație pentru voi înșivă care vă servește să existați ca lumina voastră divină, creând astfel fundația necesară continuării și evoluției călătoriei voastre de ascensiune. 

Până și realitatea voastră are nevoie de o anumită formă de structură și în realitatea voastră puteți începe să conștientizați structura care este creată de voi și structura care este creată de Creator sau de sufletul vostru. Adeseori, putem recunoaște structura ca limite. Sunt câteva limite care sunt necesare, mai ales în realitatea fizică ca să vă conțină vibrația și energia, care este nelimitată; conținând-o, aceasta permite împământarea sau ancorarea energiei voastre în realitatea fizică. 

Noi, civilizația Andromedană, vă invităm să întrebați: 

Ce structuri doriți să creați în realitatea voastră? 

Ce structuri doriți să fie prezente în realitatea voastră? 

Doriți să aveți structuri care emană pace? Doriți să experimentați o structură care emană vibrațiile nelimitate ale Creatorului? 

Chiar și într-o structură pot exista infinite vibrații ale Creatorului. Poate că structura voastră este și o fundație care conține iubire, adevăr, bunătate, vindecare sau avansarea evoluției voastre spirituale. Când începeți să examinați structura realității voastre, începeți să conștientizați tipul de realitate pe care-l creați pentru voi înșivă. Începeți să conștientizați modul în care manifestați și procesul de manifestare, ceea ce alegeți să manifestați și modul în care se manifestă pentru că, poate, unele dintre limitele, structurile voastre sunt bazate pe frică. Prin urmare, unele dintre manifestările voastre se nasc din frică sau sunt limitate de frică. Structura voastră este fundația voastră, este modul în care alegeți să vă trăiți realitatea pe Pământ. Aceste structuri nu le puteți vedea, ele emană din voi în mod continuu. La fel ca structurile și fundația unei case, asta este realitatea voastră. Contemplați structura pe care o creați în realitatea voastră și începeți să o modificați prin simplă contemplare, invitație și intenție. 

Matricea Structurii Creatorului 

Noi, Andromedanii, dorim să descărcăm Matricea Structurii Creatorului de la Nivelul Cosmic în ființa voastră. Avem un proces de meditație interesant prin care să descărcați Matricea Structurii Creatorului. 

Dorim ca mai întâi să setați intenția că doriți să descărcați, activați și întrupați Matricea Structurii Creatorului. Chemați civilizația Andromedană și ființele Cosmice să vă susțină. 

Vă invităm să începeți să numărați de la 352 înapoi până la 1. Sunt 352 de dimensiuni în Universul Creatorului. În timp ce numărați înapoi de la 352 la 1 veți descărca Matricea Structurii Creatorului prin dimensiuni și prin dimensiunile și aspectele întregii voastre ființe. O veți face pentru voi și pentru procesul de Ascensiune. Fiecare număr reprezintă o dimensiune, fiecare număr vă ajută să descărcați matricea în acea dimensiune și în ființa voastră. 

Când ajungeți la 1 veți fi pe deplin împământați, pe deplin activați și veți fi pe deplin întrupat Matricea Structurii Creatorului. Dacă descoperiți că pe parcursul procesului mintea voastră rătăcește, întoarceți-vă pur și simplu la ultimul număr pe care vi-l amintiți. S-ar putea să fiți distrași de dimensiuni sau ca integrarea în anumite dimensiuni să fie necesară. S-ar putea să vă ia câteva zile să treceți prin acest proces. Întotdeauna întoarceți-vă la ultimul număr pe care vi-l amintiți și continuați să numărați înapoi (descrescător n.t.). Matricea Structurii Creatorului vă va susține în înțelegerea mult mai deplină a energiei Creatorului, ajutându-vă să înțelegeți procesul de manifestare a luminii în materie. În timp ce numărați înapoi, asta este ceea ce veți obține, pentru că fiecare număr va reprezenta lumina și treptat o veți transforma și transporta în materie. Veți accesa o mai mare înțelegere a energiei Creatorului și a procesului de manifestare, precum și o conștientizare a propriei realități și fundații. Prin acest proces ați putea iniția transformări în realitatea și fundațiile voastre, întrupându-l mult mai deplin pe Creator accesând o mai profundă conectare și intimitate cu Creatorul. În timp ce numărați înapoi, s-ar putea să simțiți că atenția voastră devine din ce în ce mai împământată în lumina și Creatorul din ființa voastră. 

Acum este momentul ca noi, civilizația Andromedană, să plecăm. Vă oferim darul Matricii Structurii Creatorului. Vă invităm totodată să împământați Matricea Structurii Creatorului în lume astfel încât structura Pământului, structura Ascensiunii și chiar structura propriei ființe, poate transformată, umplută cu lumină să fie întrupată pe deplin de Creator. 

Vă mulțumim,

Noi suntem Andromedanii. 



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.