joi, 21 octombrie 2021

Contractele Karmice

Mesaj de la Unu prin Sophia Love 

16 Octombrie 2021

5:59 AM 

Sunt Unul. 

Sunt contracte care trebuie finalizate înainte de încheierea acestui proces. Acestea sunt lucrurile despre care vom vorbi astăzi, astfel încât să le mențineți în conștientizarea voastră. Vă va ajuta să aflați unele dintre motivele întârzierilor și, de asemenea, de ce unele evenimente și vieți se desfășoară și se încheie așa cum o fac. 

Sunt unele lucruri care atunci când se desfășoară, și chiar și cu o observare atentă, nu par să aibă prea mult sens. 

Când asta este situația, ea poate indica faptul că altceva se întâmplă. Ceva care are o explicație cu un termen mai lung. Această explicație cuprinde durata mai multor vieți și este ceea ce vă este oferit aici ca voi să luați în considerare. 

Voi sunteți ființe eterne cu o traiectorie de învățare, trăire, creștere și devenire care se întinde pe mai multe mii de vieți înainte de a fi compleți. În fiecare există relații karmice stabilite unul cu celălalt precum și cu evenimente și circumstanțe. 

Fiecare dintre voi va cunoaște îndeaproape ambele fețe ale fiecărei monede. Acesta este adevărul. Acesta este motivul pentru care Unimea este posibilă într-o rasă în care pare să existe atât de multă divizare și separare. 

Aceia dintre voi care nu sunt novici în ceea ce privește viața (pe Pământ) sau omenirea sunteți aici acum ca să încheiați ciclul. Nu doar un ciclu, ci multe cicluri. 

Omenirea a trecut printr-un experiment. Acest experiment a luat în considerare ideile proprietății și controlului, limitele și sistemele necesare, libertatea și sclavia. Sunt moduri personale, politice, fizice și globale în care acestea au fost interpretate. Întotdeauna se întorc la personal. Lecțiile sunt învățate îndeaproape – una câte una. 

În această parte finală a experimentului pământean sunteți martorii unei încheieri și sunteți martori în fiecare caz. Acest lucru se întâmplă cu sau fără conștientizarea celor implicați, totuși va avea loc în mod consecvent.

Motivul este dat de cicluri și contracte. Lecțiile nu sunt pe deplin învățate până când toate aspectele nu sunt înțelese. Prin această înțelegere se obține înțelepciunea. 

Chiar acum rasa își încheie programul sclaviei și întreaga idee a unui monopol unic care stăpânește o rasă devine respingătoare tuturor celor care fac parte din el. 

Toată lumea. 

Înainte ca acest lucru să se poată întâmpla, mai sunt unii jucători care mai dețin încă contracte neîncheiate. Acestea vor trebui duse la îndeplinire. Ele constituie acorduri fie să experimenteze ceva anume, fie să încheie ceva anume. În acest caz exactitatea ar putea implica o altă ființă sau acțiune sau sistem. 

Noua voastră lume va exista într-o frecvență care conține o rezonanță mult prea rapidă pentru sclavie sau control. Mai sunt printre voi unii care trebuie să-și încheie contractele convenite înainte de a pleca, înainte de finalizarea lor, înainte de a merge mai departe. 

Aceștia nu reprezintă majoritatea rasei, totuși, în unele cazuri ele sunt esențiale acum pentru evenimentele globale. Ar putea fi vorba de conducători de guverne, precum și membri ai familiei, dar în fiecare caz motivul relației și situației prelungite este încheierea unui contract. 

Acest adevăr este exprimat prin zicala ”Va fi iadul pe Pământ”. 

Indiferent de motive sau situația actuală – toate contractele vor fi finalizate. Asta înseamnă, dragul meu om drag, că noua voastră lume începe pe un teren neted. Sunt lecții care pot fi învățate doar într-un sistem de dominare și control. Acestea sunt lecțiile unei vieți pe Pământ, din care ați avut multe. 

Dacă vă gândiți la karmă și la ceea ce ea înseamnă mai exact, va fi clar. Nu există ființe umane superioare sau inferioare, toți veți intra în această lume nouă cu același nivel de cunoaștere, cu aceleași lecții învățate și acceptate. 

Unii dintre voi vor refuza lecțiile și vor anula ”contractul”. (Pentru că întotdeauna există liber arbitru.) În aceste situații, la alegerea lor, o vor lua de la capăt într-un alt loc. Majoritatea nu o va face. 

Totuși, și aici este motivul pentru care am adus acest lucru în discuție, înșirarea liniilor de complot și a programelor are loc acum pentru a atinge un scop. Acest scop are numeroase fațete care vor include finalizarea contractelor; a contractelor karmice. Vor fi văzute ca necesar de onorat și nu revocate de vreuna dintre părți sau de întreg. 

Pentru ca experimentul să-și fi îndeplinit scopul, toate contractele, precum acestea, trebuie duse la îndeplinire. 

Vă va fi de folos să știți că în toate cazurile procesul se încheie într-un mod care este cel mai bun și mai înalt pentru toți cei implicați. Chiar acum, ”toți cei implicați” definesc rasa în sine. 

Scopul este ca fiecare dintre voi să facă cel mai bun pas înainte în noua lume. Asta este ceea ce se face acum. Nici o piatră neîntoarsă, nimeni nu este lăsat în urmă, nimic nu este uitat. 

Acesta este modul în care ați decis să o faceți. A fost, și este, o alegere pură făcută de Maeștri. Acei Maeștri sunteți voi. 

Felicitări, dragilor, felicitări. Vă apropiați acum tot mai mult de încheierea finală. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.