marți, 12 octombrie 2021

Treziți-vă și Acceptați-vă Puterea


Brenda Hoffman

Dragilor, 

Probabil că întâmpinați dificultăți să vă declarați liberi de fricile logice pe care le-ați experimentat în 3D, dar ilogice acum. Din moment ce puteți crea tot ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie, nu există nici o frică pe care să nu o puteți depăși. Voi sunteți puterea voastră. Nimeni nu vă poate lua acea putere sau independența. 

Mulți dintre voi credeți că guvernul vostru vă face să faceți ceva. Sau că șeful sau partenerul vostru vă forțează să fiți cineva. NU! Nu există un alt răspuns pe care noi, cei din Univers, să vi-l putem oferi în afară de ”NU!” Sunteți liberi. 

Dacă simțiți că nu puteți fi voi înșivă în compania cuiva, este timpul să vă întrebați ce veți face în legătură cu asta? Nu sunteți un uman 3D chircit în frică. Sunteți o ființă liberă într-o lume nou eliberată. 

Unii dintre voi susțin că trebuie să faceți ceea ce este necesar ca să vă păstrați locul de muncă sau că nu vă puteți părăsi partenerul din cauza copiilor, banilor, prietenilor sau orice altceva. Toate probleme reale. Dar atunci, de ce vă doare atât de tare? 

Nu vedeți că vă dați puterea tuturor în afară de vouă înșivă? Asta nu înseamnă că trebuie să distrugeți cealaltă persoană. Ci mai degrabă, să rămâneți drepți și mândri – să fiți voi. Sunteți plini de putere interioară – puterea să declarați că disconfortul sau nevoia de a sta în acea relație este opera voastră. 

Mulți dintre voi credeți că nu voi ați creat această mizerie, că cineva v-a făcut asta. Desigur, au făcut-o – la invitația voastră. Ce vă ascundeți vouă înșivă? Ce vă încurajează acest disconfort să explorați? Pentru că orice neplăcere simțiți acum este creația voastră. 

Neplăcerea este creația voastră cu un anumit motiv. Pe măsură ce treceți în 5D și mai departe, s-ar putea să descoperiți părți pe care v-ați temut să le abordați când erați în 3D. Aceste părți vin în prim-plan pentru că acum sunteți suficient de puternici să le explorați. 

Acest mesaj nu este pentru toată lumea. Este pentru cei care continuă să se pună singuri în situații neplăcute în ciuda noii lor puteri interioare. 

Așa că, în orice situație neplăcută întrebați-vă ”De ce am creat această situație?” Nu este vorba de guvernul vostru, de partenerii voștri sau de mediul vostru de muncă. Este vorba de voi înșivă. 

Un concept dificil de acceptat de mulți în ciuda bucuriei de a trece dincolo de ”trebuie-le” 3D. Credeți că sunteți liberi – dar o libertate care nu se extinde și asupra muncii sau vieții voastre personale. Că, în ciuda tuturor schimbărilor prin care ați trecut, trebuie să aveți grijă de copiii voștri dincolo de ceea ce este confortabil, că trebuie să duceți mini războaie pe parcursul întregii zile cu speranța că acele războaie se vor disipa cu timpul. 

Sunteți destul de capabili să aduceți unele trebuie în noua voastră lume. Nu pentru că trebuie să faceți, ci pentru că v-a fost sau vă este frică să le abordați. Dacă îi spuneți angajatorului vostru ce simțiți și sunteți concediați? Dacă refuzați să urmați ordinele soțului vostru și pleacă? Dacă, dacă. 

Așadar, mulți dintre voi ați trecut de imediatele voastre trebuie sau frici la părți mult mai mari, cum ar fi guvernul. Chiar dacă știți că această tranziție este o treabă internă, continuați să aduceți bătălii de afară înăuntru. Sunteți un participant al țării, statului, comunității voastre, etc., dar voi sunteți creatorul vostru. 

Lupta cu guvernul sau cu orice din afara voastră vă împiedică să priviți în interiorul vostru. 

Ați putea să răspundeți că luptându-vă cu ceva din afara voastră reprezintă proclamarea libertății voastre de a fi. Așa a fost în 3D, dar nu mai este. Nu puteți schimba acțiunile guvernului sau ale oricui altcuiva din exterior spre interior. Mulți dintre voi vă prelungiți agonia 3D datorită ideii greșite că vă veți ocupa de voi după ce veți avea grijă de problemele din afara voastră. 

Acele ființe sau locuri care vă deranjează sunt învățători, nu dușmani. Ceva din voi reprezintă dificultatea, frica pe care nu ați abordat-o. Aceasta este o tranziție din interior spre exterior. Era logic să schimbați mediile atunci când erați 3D în speranța că acea piesă de frică va dispărea. Nu mai sunteți într-un mediu inconfortabil doar dacă voi vreți să fie așa. 

Poate că ultima afirmație sună ca o judecată dură. Nu este. Este pur și simplu o reamintire a cât de puternici sunteți – că nu mai trăiți o viață 3D. 

Cei mai mulți dintre voi cei care citiți aceste informații v-ați antrenat timp de eoni să priviți în afara voastră, să învinuiți această persoană sau acel moment pentru disconfortul vostru. Să acceptați că aceasta este o epocă diferită cu indicatori de îngrijorare diferiți este ceva ce majoritatea dintre voi continuați să învățați. 

Noi, cei din Univers, am putea să vă abordăm ca pe niște copii de clasa întâia în al cincilea nivel dimensional dacă am dori să vă cocoloșim sau să avem grijă de voi. Acel timp s-a încheiat. Este momentul să fim direcți. Așa că, suntem. Informațiile pe care vi le-am transmis astăzi nu sunt noi pentru voi; este doar un apel la trezire mult mai direct decât sunteți obișnuiți să primiți de la noi. 

Treziți-vă și acceptați-vă puterea. Apoi, în cele din urmă, acceptați că această tranziție v-a mutat directivele de la exterior spre interior la din interior spre exterior. Nu este nevoie să strigați către Univers să vă ajute să depășiți această durere sau această direcție pentru că sunteți la fel de puternici ca orice ființă Universală. Este momentul să creați în loc să strigați după ajutor cu o durere orientată spre exterior. 

Mulți dintre voi sunteți înspăimântați de cuvintele noastre, deoarece cu siguranță ne puteți cere ajutorul în legătură cu dificultățile noii voastre ființe. Nu la asta ne referim prin acest mesaj. Noi, cei din Univers, ne referim la continua voastră nevoie de ajutorul nostru în ceea ce privește durerea voastră orientată spre exterior. Sunteți suficient de puternici să învingeți acea durere. Cum o să faceți asta? Pentru că pentru voi nu mai este o prioritate să răspundeți nevoilor sau dorințelor altora. 

”Cine ești tu?” Asta este singura întrebare pe care este nevoie să v-o puneți. Nu ”Cine este acea persoană care îmi provoacă durere?” Ci mai degrabă  ”De ce am nevoie ca acea persoană să-mi provoace durere?” 

Sunteți într-o lume nouă cu întrebări noi și cu abilități puternice ca să le abordați. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link către articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.