duminică, 31 octombrie 2021

Dăruirea Energiei

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi suntem Civilizația Andromedană, venim la voi ca un întreg, ca un colectiv și o comunitate a luminii Creatorului. Scopul nostru este să exprimăm vibrațiile și frecvențele Creatorului ca să trezim în ființa voastră aducerea aminte. Aducerea aminte a tot ceea ce este adevărul vostru și tot ceea ce este adevărul Creatorului. 

Astăzi venim dorind să vă vorbim despre energie. Dorim să vă încurajăm să vă focalizați asupra transmiterii energiei din ființa voastră, precum și pe exprimarea energiei. Dorim să vă invităm în acest moment, și în zilele care urmează, să fiți foarte generoși cu energia voastră, să vă imaginați, simțiți, conștientizați că în ființa voastră aveți un izvor abundent de energie pe care o împărtășiți deschis, ușor și puternic cu toți cei din jurul vostru, din întreaga lume și Universul Creatorului. Este important să recunoașteți forța și puterea energiei voastre, precum și forța și puterea ființei voastre. Aveți capacitatea să propulsați energia în întreaga lume. Puteți, de asemenea, să vă dăruiți lumina și vibrația. 

Vă invităm să vă concentrați în interiorul ființei voastre, să vă concentrația atenția asupra locului în care sufletul vostru se află; s-ar putea să descoperiți că sufletul vostru se află în chakra inimii voastre înalte, chiar deasupra chakrei inimii. Este o chakră minunată în care să vă conectați cu sufletul vostru deoarece ea vă permite să percepeți simultan atât realitatea fizică cât și realitatea sufletului vostru. În timp ce vă mutați conștientizarea și atenția în chakra inimii înalte și vă conectați cu sufletul, dați-i voie sufletului vostru să vă îmbrățișeze complet și absolut. Noi, Andromedanii, dorim să vă imaginați ca fiind nelimitați, generoși, expansivi, puternici și abundenți, aveți din abundență energie. În timp ce vă imaginați în acest fel, dorim să dizolvați și să dați drumul ideilor și perspectivelor de genul că nu aveți suficientă energie, că energia voastră se va epuiza sau că voi veți deveni secați de energie. Dorim să dizolvați perspectivele și ideile că nu puteți dărui sau oferi străinilor, celor pe care nu-i agreați sau nu-i înțelegeți. Dorim să dizolvați perspectivele și ideile că vă lipsește abundența, vă lipsește prosperitatea și generozitatea. Dorim ca voi să acceptați că sunteți generoși, sunteți împliniți, aveți mai mult decât suficient și vă vine ușor să dăruiți și altora. 

Aceasta este o etapă a călătoriei voastre de ascensiune și o parte a dezvoltării voastre; face parte, de asemenea, din ascensiunea care are loc acum pentru toată lumea. Este necesar un impuls de energie, este nevoie ca omenirea să-și amplifice și intensifice energia ca să poată recunoaște că energia lor este abundentă și continuu curgătoare, dăruind-o astfel lumii. În multe privințe, doar cei care sunt evoluați spiritual, conștienți sau în mod conștient conectați cu Creatorul sunt cu adevărat capabili să facă acest lucru, pentru că vă puteți da energia altcuiva, dar dacă o faceți din propriul vostru izvor de energie, vitalitate, impuls și vigoare, vă veți epuiza. Dacă însă le dăruiți din acest suflet interior, dacă vă lăsați energia să radieze din sufletul fără fund și energia Creatorului din ființa voastră, nu veți ajunge niciodată epuizați. Ceea ce veți descoperi este că cu cât mai multă energie le dăruiți altora, cu atât mai energizați deveniți. 

Sunt acum multe persoane, suflete și ființe pe Pământ care sunt bolnave, care sunt rănite emoțional, poate instabile mental, care sunt în frică, care experimentează trauma sau nu-și recunosc conectarea cu Creatorul. Ca aceste suflete să evolueze și să-și aducă aminte de conectarea lor cu Creatorul, au nevoie de energie. Ele își trag deja energie din jurul lor. Sunt nevoite să tragă energie ca să se umple și să poată crea transformarea necesară și de care au nevoie ca să-și amintească și să se conecteze cu Creatorul ca să-și înceapă propria Călătorie de Ascensiune. Deoarece acestea nu sunt conștiente sau conectate cu Creatorul, ele trag energie de la cei din jurul lor în loc să tragă energia de la Creator și de la ghizii lor. Acest lucru poate fi văzut adeseori ca un proces negativ și s-ar putea să descoperiți că vă îndepărtați de cineva care încearcă să tragă energie de la voi. Cu toate acestea, în acest moment, dorim ca voi să vă bazați pe cunoașterea și înțelepciunea voastră că sunteți un far nelimitat de energie a Creatorului și că scopul vostru este să oferiți și să exprimați energia Creatorului pentru toți cei de pe Pământ. Concentrați-vă în zilele, săptămânile și lunile care vin să oferiți energie lumii. Celor din jurul vostru pe care îi vedeți că încearcă să tragă energie de la voi sau celor pe care nu-i cunoașteți din întreaga lume, celor care trec printr-o perioadă grea și celor care provoacă haos. Dacă vă focalizați pe dăruirea energiei din ființa voastră, nu a energiei voastre personale, ci energia sufletului vostru, energia voastră divină, energia interioară a Creatorului, atunci, acești oameni care încearcă să tragă energie ca să-și înceapă călătoria de ascensiune, vor deveni din ce în ce mai plini. Astfel, trezirea și transformările, precum și vindecarea, vor avea loc în ființa lor. Vor avea energia de care au nevoie și vor începe apoi să se conecteze cu izvorul, sursa de energie a Creatorului din propria ființă. Nu vor mai avea nevoie să tragă energie de la alții și vor trage energie de la Creator, iar apoi vor începe să dăruiască energie înapoi în lume. Din ce în ce mai mulți oameni, inclusiv voi înșivă, vor oferi energie lumii. Lumea va deveni un loc în care energia Creatorului abundă. Fiecare ființă va fi plină și umplută cu energie și, prin urmare, capabilă să se conecteze la izvorul Creatorului în ființa lor, dăruind lumii și mai multă energie a Creatorului. Ciclurile vor începe să se dezvolte acolo unde vindecarea are loc, unde trezirea și transformarea au loc, totul pentru că voi ați ales să dăruiți energie în acest moment. 

Voi sunteți catalizatorii procesului de ascensiune atunci când trageți energia de la Creator și o dăruiți lumii din jurul vostru. Voi sunteți cei care creați putere în ceilalți și în voi înșivă. Voi sunteți cei care aduceți aducerea aminte a Creatorului. Putem vedea că în acest moment este extrem de important să fie oferită energie. 

În timp ce vă conectați cu chakra inimii înalte și vă dați voie să fiți îmbrățișați de sufletul vostru, începeți să expirați profund, inspirând și expirând profund, cu accent și atenția pe expirație. Cereți și invitați-vă sufletul să se conecteze la sursa nelimitată și darnică de lumină a Creatorului, care vă este disponibilă vouă și tuturor, și în timp ce expirați, dăruiți-o lumii. Lăsați-o să se extindă, să se răsfire ca degetele de la mână atingând fiecare suflet oferindu-le ceea ce de ce au nevoie. Amintiți-vă că nu vă epuizați, îl exprimați pe Creator. Deveniți energizați, la fel ca toți ceilalți. Dacă în realitatea voastră sunt unii care sunt bolnavi sau deprimați, sau nu sunt conectați sau conștienți de Creator, trimiteți-le energie, stați cu ei fizic dacă puteți, nu este nevoie să fie conștienți de ce faceți voi sau să-i invocați în timp ce sunteți în meditație. Concentrați-vă pe acea expirație. 

Oferindu-le toată energia de care au nevoie, veți ști dacă o faceți în mod corect pentru că vă veți simți voi înșivă energizați. Dacă vă simțiți epuizați, vă rugăm să vă dați seama că vă oferiți energia personală și că este nevoie să vă conectați mai profund la vibrația sufletului vostru și la acel izvor nelimitat, bogat și sursă de lumină a Creatorului. Misiunea noastră este ca voi să vă simțiți energizați și împuterniciți și ca cei din jurul vostru să obțină energia de care au nevoie. Nu este nevoie să împărtășiți înțelepciune, intuiții, nu influențați energia în niciun fel, o oferiți. Este ca și cum luați un pachet de la Creator și îl transportați către o altă persoană. Nu deschideți pachetul și nu interveniți sau schimbați conținutul pachetului cu altceva pentru că credeți că nu este pachetul potrivit. Pur și simplu ridicați pachetul, aveți grijă de el și îl livrați acolo unde este nevoie să fie livrat. Acesta este un exemplu de dăruire a energiei. 

Dacă voi înșivă simțiți că aveți nevoie în vreun fel de vindecare, vă invităm să dăruiți totuși energie pentru că în timp ce o faceți vă veți vindeca și vă veți ridica propria vibrație. De asemenea, puteți cere ca acea energie dăruită să curgă în ființa voastră deoarece sunteți receptorul acelei surse, izvorul de lumină care este lumina Creatorului. 

Iubirea noastră este întotdeauna cu voi. 

Noi suntem Andromedanii și vă mulțumim.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.