miercuri, 13 octombrie 2021

Transformarea Intergalactică

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi suntem Andromedanii. Venim în și cu vibrația iubirii dorind să vă vorbim despre Transformarea Intergalactică și Ascensiune. Dorim să vorbim despre spațiul care există între galaxii, între stele și între planete. Când vorbim despre Intergalactic, vorbim despre galaxii precum și despre spațiu, spațiul dintre orice și tot, care este Creatorul. 

Vă aducem Transformarea Intergalactică pentru că dorim ca voi să vă conectați cu Nivelul Galactic din Universul Creatorului. Dorim să vă încurajăm să atrageți și să întrupați în ființa voastră vibrațiile Galactice și Razele de Lumină care emană atât de puternic și de intens din Nivelele Galactice supravegheate de Melchior. Această intenție simplă vă va susține să începeți să conștientizați Transformările Intergalactice și Ascensiunea care au loc în planurile interioare. Transformările și ascensiunile sunt ca erupțiile sau activările luminii ca și cum un vulcan ar erupe cu lumină, iar lumina este distribuită și transportată în întregul Univers al Creatorului. Depinde de voi să accesați aceste activări, aceste erupții de lumină care au loc la Nivel Galactic și la Nivelele Intergalactice. În timp ce absorbiți aceste vibrații de lumină, ele vă vor infuza ființa cu volume mai mari de lumină, asemeni unei încărcări electrice care trezește și activează lumina care este latentă în ființa voastră la nivel fizic sau nivel energetic. 

Puteți vedea că folosim cuvinte precum electric și erupe. Dorim să vă oferim înțelegerea că activările care au loc la Nivelele Galactic și Intergalactic sunt magnifice, sunt electrizante, sunt formidabile și imens de puternice. Sunt ca un foc de artificii. 

Deși sunt uimitor de privit, este foarte important să absorbiți energia care este activată. Este o activare a puterii care crează o supratensiune în ființa voastră, o supratensiune care permite luminii și calităților Creatorului din ființa voastră care sunt latente să se activeze și să apară în conștientizarea și întruparea voastră în acest moment. Este important să spunem că doar lumina, talentele și abilitățile care sunt potrivit să fie activate în ființa voastră vor fi activate. Activarea Galactică și Intergalactică este supravegheată de sufletul vostru. Vă puteți relaxa și avea încredere că ceea ce este nevoie să fie activat ca lumină în ființa voastră, va fi activat. Acest lucru poate avea loc printr-o simplă intenție. 

Chemați-ne pe noi, Andromedanii, să vă înconjurăm în timp ce vă invitați întreaga ființă să se conecteze cu Nivelul Galactic și cu Melchior, supraveghetorul Nivelului Galactic. Experimentați și dați-vă voie să inspirați vibrațiile Galactice, apoi spuneți-ne nouă, Andromedanilor și lui Melchior, că doriți să beneficiați de Activările Galactice și Intergalactice care au loc acum. Cereți ca lumina potrivită din ființa voastră care poate fi latentă și nu a fost încă recunoscută de voi să fie activată, recunoscută și experimentată de voi. Aceasta este o fază pe care vă încurajăm să o faceți în mod curent. 

Dorim, totodată, să vă vorbim și în alt fel despre activările intergalactice. Vă invităm să recunoașteți spațiul care există. Ne referim la spațiul dintre o masă și un scaun sau la spațiul dintre o stea și o planetă. Spațiul dintre emoțiile și gândurile voastre, spațiul care există între corpul vostru fizic și corpul fizic al unei alte ființe. Este important să recunoașteți că acest spațiu există și când spunem spațiu ne gândim la neantul Creatorului. Între tot și toate, fie că este mic sau mare, se află neantul Creatorului. Acesta este ușor de recunoscut când vorbim de galaxii, pentru că putem recunoaște că între două galaxii există spațiu, există neant. Poate fi mai provocator de recunoscut că între fiecare etapă a procesului vostru de ascensiune este prezent neantul Creatorului. Spațiu există între fiecare gând din mintea voastră, între fiecare emoție, între fiecare vis, între fiecare manifestare, între voi înșivă și obiectele fizice, voi înșivă și ghizi și Ființele Spirituale. Există spațiu, există neantul Creatorului. Înțelegem că în neantul Creatorului există tot ceea ce Creatorul este precum și întregul Univers al Creatorului și atât de multe altele. 

Când începem să conștientizăm spațiul dintre toate, recunoaștem că Creatorul este prezent nu numai în ceea ce se manifestă, ci și în ceea ce nu. Nu numai în ceea ce are un scop, ci și în ceea ce nu are un scop. Cu cât mai mult contemplați spațiul, neantul dintre tot și toate, începeți să conștientizați prezența Creatorului, susținerea Creatorului și voința divină sau planul divin al Creatorului. 

Ascensiunea și Transformarea Intergalactică care are loc, are, de fapt, loc în planurile interioare, în neantul Creatorului, neantul Creatorului despre care ați putea spune că este întărit și împuternicit. În timp ce acestea au loc, ele radiază în întregul Univers al Creatorului și în ființa voastră. Sunteți invitați să recunoașteți spațiul. Spațiul dintre lucruri, spațiul Creatorului din Creator. Sunteți invitați să-l recunoașteți, pentru că dacă-l recunoașteți, atunci puteți începe să intrați în acel spațiu. La un nivel foarte avansat, atunci când intrați în spațiul dintre lucruri, voi, de fapt, vă schimbați vibrația dimensională. Cu toate acestea, în acest moment, nu asta este ceea ce vă cerem, dorim mai mult ca voi să vă familiarizați cu neantul Creatorului și cu sentimentul că în neantul spațiului, al Creatorului, Creatorul este pe deplin prezent. Când începeți să conștientizați asta, recunoașteți unimea și completitudinea ființei voastre, a lumii din jurul vostru, ceea ce este extrem de important. Vă schimbă modul de gândire, vă schimbă perspectiva, schimbă tot ceea ce voi sunteți și tot ceea ce creați. Schimbă și modifică realitatea din jurul vostru. 

Ce veți descoperi în spațiu? Ce veți descoperi în neant? Vă invităm să vă aliniați cu Nivelul Galactic al Universului Creatorului și să cereți să experimentați Transformarea Intergalactică. Făcând acest lucru, sunteți în măsură să vă conectați cu spațiul, neantul din Nivelul Galactic pentru ca acesta să scoată în evidență neantul care se află în ființa și realitatea voastră. Este cu mult mai ușor de recunoscut neantul în Nivelele Intergalactice pentru că este împuternicit și scos în evidență. Puteți face acest lucru pur și simplu printr-o invitație sau o intenție. 

Noi, Andromedanii, vă vom asista, iar voi puteți începe să conștientizați neantul din ființa voastră. Recunoașteți mai întâi neantul dintre voi înșivă și o altă persoană sau un animal, un copac sau o plantă. Acest lucru vă dă voie să începeți cu adevărat să conștientizați că vă puteți fixa atenția în spațiul dintre voi și tot ceea ce este. 

În timp ce vă îndreptați atenția în spațiul dintre voi, atenția celui de-al treilea ochi al vostru, conștientizarea vă aduce acel spațiu, oriunde ar fi acesta, în centrul inimii și în chakra inimii voastre înalte. 

Dați-vă voie să conștientizați, dați-vă voie să conștientizați acel spațiu în ființa voastră, spațiul neantului. Unde totul este prezent și nimic nu este prezent. Este important să nu vă lăsați prinși în separare, asta este ceva diferit. Ne conectăm mai degrabă cu unitatea, decât cu separarea. Atunci când o aduceți în ființa voastră, puteți recunoaște neantul Creatorului în ființa voastră. Spațiul dintre voi și diferite aspecte se va schimba și modifica cu atât mai mult cu cât mai mult îl experimentați, la fel și concentrarea, atenția și profunzimea înțelegerii voastre a neantului Creatorului. Veți fi în măsură să înțelegeți și să accesați asta mult mai deplin, va crea pace, un sentiment de liniște, iluminare și va crea în continuare activări. Acest sentiment de pace este o pace foarte profundă, este, de asemenea, un sentiment de conectare cu Creatorul și cu tot ceea ce Creatorul este. Toate acestea sunt cu disperare necesare acum pe Pământ. 

Vă încurajăm să fiți o forță a luminii care merge înainte, să ajutați și dezvoltați procesul de ascensiune pentru voi înșivă și pentru toți în prezent.

 

Vă mulțumim și vă iubim,

Noi suntem Andromedanii


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.