miercuri, 20 octombrie 2021

O scurtă retrospectivă asupra ultimelor zile

Din ciclul ”De ale mele”

Pentru mulți dintre noi ultimele zile, săptămână aș spune, au fost de la greu la foarte greu de dus. Parcă toate ”umbrele” trecutului și-au dat întâlnire în capul nostru decise să ne facă viața cumplit de grea. Ei bine, o parte dintre noi și-au dat seama despre ce este vorba, dar o altă parte, cea mai mare din păcate, nu.

Ceea ce s-a întâmplat în această ultimă săptămână a fost o curățare puternică a unor energii dense, ”murdare”, care nu mai pot rămâne pe Pământ (nu le mai acceptă planeta) în condițiile în care vibrația Pământului crește clipă de clipă. Veți spune că nu așa arată lucrurile dacă priviți în jurul vostru, că toate ”semnele” arată că ”vasul se scufundă”. 

Da, depinde din ce unghi priviți situația, pentru că, într-adevăr, pentru unii ”vasul se scufundă”, în timp ce pentru alții se ”aruncă balastul peste bord” sau se ”face curățenie generală”. 

Imaginați-vă, femeile că faceți curățenie generală în casă și casa voastră are bucătărie, cămară, baie, baie de serviciu, hol, vreo 2-3 camere, poate etaj, pivniță, ... multe încăperi. Bărbații imaginați-vă că ați adunat atât de multe locuri în garaj, pivniță, un depozit încât habar n-aveți ce pe unde ați pus, ce pe unde găsiți și v-ați săturat să tot răscoliți totul de fiecare dată când aveți nevoie o simplă sculă. Este o situație pe care să v-o imaginați, deși sunt convinsă că ați trecut prin ea nu o dată. 

Ei bine, în acest proces de curățenie generală aruncați tot ceea ce nu vă mai trebuie, este stricat, nu se mai poate folosi pentru că tehnologia a evoluat atât de mult încât le face inutilizabile sau pur și simplu aveți nevoie de mai mult spațiu pentru că simțiți că toată acea adunătură vă sufocă și vă obosește doar când vă uitați la ea. V-ați tot făcut curaj să faceți acest lucru, dar oarecum nu ați simțit că ”acum este momentul, că nu mai suport să le văd așa”. 

Ce ziceți dacă această ”febră a curățeniei” v-a prins nu numai pe voi, ci pe o masă considerabilă de oameni care simt că a sosit momentul să ”facă curățenie generală” în viața lor? Să ”arunce balastul dincolo de bord”, ca vasul să nu se scufunde? Și că această masă semnificativă de oameni a creat un curent energetic suficient de puternic ca să-i atragă și pe alții în acest proces? 

Vă puteți imagina o masă mare, foarte mare, de oameni de pe Pământ care au ales să nu mai hrănească vechile energii ale urii, supunerii oarbe, neacceptării propriului adevăr, neasumării puterii personale, nesiguranței și neîncrederii în sine și a multor altora, și care s-au apucat toți deodată, fără să știe unul de altul, ci pentru că fiecare în parte a simțit că ”acum este momentul”, să facă curățenie în toate cotloanele ființei și vieții lor? 

Vă puteți imagina că toate aceste gunoaie energetice au fost dintr-o dată revărsate (sau scoase la lumină) pentru a fi examinate și ”aruncate la gunoi”? Când spun ”gunoi” mă refer la Marele Foc Universal în care totul se întoarce la forma sa inițială de energie pură. 

Ei bine, acum ”casa” sau ”garajul” multora este cu mult mai curat decât a fost vreodată până acum. Asta însă nu înseamnă că s-a terminat, înseamnă doar că ”grosul” a fost suficient de mult mișcat sau străpuns ca să se poată vedea adevărata mizerie de dedesubt. Nu este sfârșitul, este doar începutul pentru cei mai mulți.

Ei bine, dacă vă imaginați că această ”mare curățenie” n-a avut inițiatori umani, vă înșelați. TOT ceea ce se petrece pe Pământ se face prin oameni, oameni care se află acum aici tocmai ca să inițieze această ”curățenie generală” și care duc cea mai mare parte a greului, pentru că ceea ce omul obișnuit experimentează este floare la ureche față de ceea ce acești inițiatori duc. Mă înclin cu profund respect în fața lor, deși puțini sunt conștienți de rolul pe care-l au în proces în acest moment. 

Vă încurajez pe toți și pe fiecare în parte să nu vă opriți din această ”curățenie generală” până când ”fereastra” prin care vă priviți viața și pe voi înșivă nu va fi suficient de curată să puteți vedea prin ea, dincolo de ea. Sunt și pauze în care să puteți evalua rezultatul muncii voastre pentru că nu există stimul mai bun decât să vezi și să te bucuri de roadele propriei tale munci. 

O zi minunată tuturor cu mult spor și determinare! Munay!


Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.