luni, 25 octombrie 2021

Ciclurile Adevărului


Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Salutări, noi suntem civilizația și ființele Andromedane, venim la voi cu vibrația Adevărului. Astăzi dorim să vă vorbim despre Ciclurile Adevărului. Prezența adevărului este extrem de importantă, este vibrația și frecvența Creatorului. Adevărul permite și susține o aducere aminte a Creatorului, permițând astfel apariția înțelepciunii. Înțelepciunea care este iluminatoare, eliberatoare și susține conectarea voastră tot mai profundă cu tot ceea ce Creatorul este. Atunci când vorbim despre Adevăr, ne focalizăm pe vibrațiile pure ale Creatorului care există în ființa voastră și în întregul Univers al Creatorului. Adevărul poate fi descris și experimentat în multe feluri. Atunci când ne conectăm cu adevărul, noi înțelegem conectarea noastră cu Creatorul. Este o familiaritate, o rezonanță, poate chiar o ușurare a experimentării conectării din nou cu tot ceea ce Creatorul este. 

Este important să vă invitați să recunoașteți ce înseamnă adevărul pentru voi. Cum vă explicați adevărul și cum doriți să experimentați Adevărul Creatorului pe Pământ în actuala voastră existență? Ciclurile Adevărului care au loc în planurile interioare sunt ca niște șabloane, ele sunt un impuls de energie care se rotește, se mișcă constant și, totuși, vibrația nu evoluează neapărat. Pur și simplu se mișcă, crează și amplifică aceiași vibrație sau frecvență, iar aceste vibrații și frecvențe sunt cele ale adevărului. Ne putem imagina șabloane circulare care se rotesc și conțin un adevăr în ele. Adevărul, toată aducerea aminte sau recunoașterea Creatorului este esențială pentru actuala etapă a ascensiunii și permite oricui care vede adevărul să-l întrupeze și să-l exprime. 

Aceste șabloane de adevăruri sunt cunoscute drept Ciclurile Adevărului, ele sunt reperele ascensiunii în acest moment. Calitățile din Ciclurile Adevărului sunt vibrații care este nevoie să fie întrupate pentru evoluția în următoarea etapă a ascensiunii. Aceste Cicluri ale Adevărului sunt extrem de puternice și puteți intra în ele, sunt ca niște portaluri. Atunci când intrați într-un Ciclu al Adevărului, veți fi transportați în acea vibrație a Adevărului. Ele sunt ca ashram-urile sau ca un spațiu sacru care emană și înfățișează vibrațiile adevărului. Veți avea timp să absorbiți vibrația adevărului, să-l recunoașteți, să-i înțelegeți semnificația și să-l întrupați. Apoi, cereți să vă întoarceți în corpul vostru fizic pe pământ ca să împământați adevărul în ființa voastră. 

Ciclurile Adevărului au subiecte, un exemplu ar fi că un Ciclu al Adevărului este dedicat adevărului corpului fizic. Când intrați în acest Ciclu al Adevărului sau Portal, intrați într-un ashram care emană adevărul Corpului Fizic, este ca și cum ați citi în întregime o carte despre adevărul corpului fizic. În Ciclurile Adevărului puteți descoperi ce a intenționat Creatorul cu corpul fizic, cum a creat Creatorul corpul fizic, scopul corpului fizic și cum poate ascensiona și evolua în continuare corpul fizic. Uneori Ciclurile Adevărului vă oferă o afirmație care descrie adevărul acelui ciclu. 

Sunt și alte Cicluri ale Adevărului cu care vă puteți conecta: Adevărul Călătoriei Ascensiunii, Adevărul Iubirii Creatorului și Adevărul Scopului Vostru. Sunt atât de multe Cicluri ale Adevărului încât nu este esențial să vă conectați cu toate. Dacă descoperiți că nu le puteți experimenta, simpla intenție să vă conectați cu unele dintre Ciclurile Adevărului va fi suficientă. 

Atunci când vă doriți să vă conectați cu Ciclul Adevărului puteți pur și simplu cere să o faceți. 

Chemați-ne pe noi, Andromedanii, cereți să vă conectați cu cel mai potrivit Ciclu al Adevărului pentru actuala voastră etapă a Ascensiunii. 

Intrați în chakra inimii și-apoi în chakra inimii mai înalte. Va fi ca un cadran circular, o poartă sau o ușă prin care puteți trece. Veți intra prin Ciclul Adevărului. 

Când sunteți în Ciclul Adevărului puteți sta liniștiți, respira profund și să vă focalizați asupra simțurilor voastre. 

De ce sunteți făcuți conștienți, la ce vi se atrage atenția? Cum vă influențează Ciclul Adevărului ființa? Ciclul  Adevărului vă vorbește și numai de voi depinde să vă deschideți și să-i primiți comunicarea într-un mod care vă servește și un mod în care să îl puteți înțelege. 

În momentul în care ați încheiat procesul, ne puteți pur și simplu cere nouă, Andromedanilor, să vă transportăm înapoi în corpul vostru fizic. Inspirați cât mai profund posibil și apoi expirați cât mai expansiv posibil ca să împământați adevărul în ființa voastră. 

Dacă nu sunteți conștienți de ceea ce se întâmplă, procesul de împământare va avea loc și aceste Cicluri ale Adevărului vă vor susține în realitatea voastră. Ele vă sunt făcute prezente (disponibile) din planurile interioare sub forma unor șabloane de activare a adevărului, adevăr care este prezent deja în ființa voastră. Acest adevăr vă va susține pe voi și experimentările voastre actuale, creațiile și existența pe Pământ intensificând, stimulând tot ceea ce experimentați și oferindu-vă instrumentele necesare și de care aveți nevoie. Unele dintre aceste Cicluri ale Adevărului pot oferi vindecare, altele vă pot oferi noi capacități și abilități sau inspirație și iluminare. 

Rețineți că este mai important să vă conectați cu Ciclurile Adevărului, lucru care vă servește mai mult, decât să încercați să vă conectați cu cât mai multe Cicluri ale Adevărului. 

Noi, Andromedanii, vom fi prezenți să vă servim și să vă susținem. Asta este o ocazie minunată de întrupare și aducere aminte a adevărului Creatorului care, desigur, se află deja în ființa voastră. 

Vă iubim cu drag și absolut, 

Noi suntem Andromedanii.



Traducere Monica Poka 

 link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.