joi, 9 decembrie 2021

Adunați-vă Puterea

Unul prin Sophia Love

3 Decembrie 2021 

Sunt Unul. 

Valul de lumină care intră în Solstițiul vostru de Iarnă va intra, în acest an, în conflict* cu expunerea a atât de mult întuneric. Acest lucru așa a fost proiectat. Este necesar. Atenuează lovitura și face știrile mai ușor de suportat. 

Vă puteți aștepta ca adevărul să înceapă să fie acceptat după acest moment. Este un spațiu mai liniștit unde aterizează și fără prea multă zarvă, lucrurile pot fi auzite. Auzite și mai ușor de înțeles. 

*nu reușește să fie în armonie sau acord

 


8 Decembrie 2021

3:30 AM 

Sunt Unul. 

Punctul în care vă aflați în prezent este o poziție incomodă. Nu este unul de odihnă pentru corpul fizic, inima și sufletul vostru. Este un punct de intensă anticipare, fără o imagine clară a ceea ce urmează să se întâmple. Acest fapt este experimentat ca fiind un pic deranjant pentru voi. 

Deși va fi provocator pentru voi să o faceți, este recomandat să vă luați ochii de pe curgerea mass-media constantă. Nu pentru totdeauna, dar pentru moment. În acest moment. Pentru o perioadă scurtă de câteva zile. O reducere a duratei de consum a mass-media vă va calma bătăile inimii și va lăsa să intre substanțele chimice și hormonii necesari unui somn cu adevărat reconfortant. 

Aveți nevoie de o pauză.

Înainte ca adevărul să fie cunoscut, adevărul pe care îl simțiți și de care sunteți conștienți deja (înainte să reiasă mai vizibil din conștientizarea globală), aveți din abundență nevoie de forță precum și de echilibru. Acesta este unul dintre darurile pe care voi le aduceți planetei. Iubirea și lumina voastră sunt o forță pentru pace și adevăr. Acest lucru oferă stabilitate unui loc care va fi simțit extrem de instabil în zilele care urmează.

Sunteți aici să împământați energia iubirii și să radiați lumina a ceea ce rămâne întotdeauna adevărat.* Lumina voastră este puternică dragii mei și de-abia se activează. Acesta este motivul pentru care odihna și refacerea sunt atât de importante pentru voi acum. Va fi nevoie să fiți ”în deplină putere” cum s-ar zice.

Am mai discutat și înainte despre acest moment pe care v-ați oferit voluntar să-l îndurați. Restul din mass media vă va întări, nu vă va epuiza. Vă va fi clar când este momentul să căutați din nou mass media ca pe o hrană constantă. Nu va fi ceva ce vă va lipsi. 

Ghidarea interioară vă indică acum calea și se va dovedi benefic pentru voi să începeți să țineți cont de acea ghidare. Va fi o practică bună. Nu este o abilitate pe care să o fi folosit în mod regulat. Este una pe care vă veți baza foarte mult în viitorul foarte apropiat.

Când adevărul este dezvăluit, veți ști. Simțiți deja miezul adevărului și acesta este despre capturarea și luarea în stăpânire a rasei voastre. Particularitățile capturării și mașinațiunile sale în societatea voastră vor fi eliberate în așa fel încât să fie imposibil de ignorat.** 

Nu veți rata această parte. 

Este, literalmente, de la întuneric la lumină. 

Aveți încredere în acest proces acum și să știți că pentru toate viețile și intențiile voastre – acest moment care vine este unul pe care vi-l veți ”aminti” și la care vă veți conecta imediat și cu puritate. Ajungeți acum în miezul adevărului vostru. 

S-ar putea să treceți printr-un fel de trecere în revistă a vieții înainte ca aceasta să se încheie. Asta este așa cum este, astfel încât deplina conștientizare să fie prezentă de-acum încolo pentru voi. Nu este menit să fie un moment de judecată pentru voi, ci unul de reflecție și cunoaștere. 

Acest lucru vă va oferi o poziție sigură și multă forță. 

Este foarte recomandat să căutați natura și explorarea lucrurilor pe care le iubiți. Este un echilibru care vă va întări și vă va întări inima. Veți fi chemați să oferiți acest echilibru la o scară mult mai largă destul de repede. 

Aceasta este o activare globală și este motivul pentru care vă aflați răspândiți peste tot.*** 

Pentru că lumina voastră va fi necesară peste tot. 

Mult succes oamenii mei dragi. Intrați în voi și pregătiți-vă. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc. 

 

 

*Asta, care este descris cu cuvintele ”ce rămâne întotdeauna adevărat”, este o referire la iubirea necondiționată pură. 

**Înseamnă că nu va putea fi ratată, chiar dacă vă luați o pauză de la mass-media. 

***Ca opus la a fi central localizați, aproape unul de celălalt în aceiași țară sau regiune sau chiar oraș: cei care se află aici pentru asta sunt în mod special poziționați. La aceste cuvinte mi-a fost arătată o hartă a lumii.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.