miercuri, 15 decembrie 2021

Combustibilul pentru rachete a intrat în cadru

Unul prin Sophia Love 

14 Decembrie 2021 

Sunt Unul. 

S-au întâmplat lucruri care schimbă oarecum traiectoria. Din nou, vă reamintim și aici, că acestea nu schimbă scopul final, ci abordarea lui. Aceste lucruri vor provoca o accelerare, o sosire mai rapidă decât a fost anticipat. 

Oamenii sunt pregătiți, iar energia emisă de anticiparea, de entuziasmul lor este palpabilă. Înțelegeți că corpurile voastre fizice sunt revărsări ale iubirii în formă dinamică. Sunt extensii ale Sursei. Ca atare, vibrează cu scânteia inițiatoare a Creației. 

Tot ceea ce omul este, este visceral simțit, și cu fiecare nouă revelație, energia voastră (a oamenilor) crește, se acumulează. Această acumulare este cea care crește viteza transformării voastre, iar acest lucru nu a fost anticipat cu precizie. 

Conceptul de timp este un concept complicat de prezis. Rezervorul emoțional care alimentează aici Creația se umflă și se contractă și toate acestea au un efect cumulativ asupra modului în care evenimentele se desfășoară. 

Ceea ce se poate spune este – modificările și schimbările bruște ale evenimentelor și răspunsurilor fizice cer să rămâneți atât sensibili la modul în care vă simțiți în fiecare moment, cât și ... suficient de flexibili ca să vă adaptați repede și des pe măsură ce lucrurile se schimbă. 

Sfârșitul este asigurat.

Sfârșitul este asigurat.

Sfârșitul este asigurat. 

Nu sunteți aici ca să pierdeți vreun moment din el. ”A doua” rundă de știri despre cum sunt (momentele) sau cum se manifestă ele este mai puțin important decât răspunsul vostru interior la viața voastră. Dacă din această discuție nu o să vă amintiți nimic altceva, asta să vă amintiți (răspunsul vostru interior la viața voastră). Veți fi mult mai acordați cu procesul dacă vă concentrați direct/imediat asupra corpului/minții/spiritului. 

”Știrile” sunt coada câinelui. 

Tu, omul care citești chiar acum aceste cuvinte, ești corpul, forța responsabilă pentru toată mișcarea, coada sau un alias (similar) al ei. 

Asta înseamnă că coada nu se va mișca fără știrea corpului atunci când o va face. 

Deveniți sincronizați. Ca întreg. Ca rasă. Ca o forță singulară. 

Una. 

Aveți încredere în tot ceea ce simțiți și lăsați-vă inima să vă direcționeze mișcările. Nu vă va conduce greșit. Inima voastră cunoaște doar iubirea pură. Exprimarea ei este mai mult simțită decât văzută. Este un sentiment cunoscut de fiecare bărbat, femeie și copil. 

Unificare energiei voastre are efecte imprevizibile asupra evenimentelor. Vă este sugerat să vă concentrați pe cel mai profund și pur adevăr al vostru. 

În contrast, concentrarea asupra a ceea ce este raportat de actuala mass-media controlată doar îi va întări efectul său relativ în viața voastră. Singura sa putere este puterea pe care voi i-o dați prin atenția și discuțiile voastre. Această cochilie a unui coșmar menit să vă țină sub vraja ei, este o voce goală. 

Adevărul este veșnic. 

Adevărul iese la iveală acum. 

Adevărul oprește toate celelalte anunțuri în loc. 

Adevărul este locul în care se află puterea voastră. 

Ce ai vrut să spui în legătură cu traiectoria care va fi oarecum schimbată? Ai putea fi mai concret? 

Da. 

Elementul necunoscut a intrat în cadru.* A fost pus acolo de voi, de rasa voastră. Aici este punctul în care este descoperită strălucirea umanității. 

Pentru că omul nu este o combinație de spirit, genetică și carne. Omul este scânteia exponențială care poartă o semnătură unică și esențială. Marca sa este cunoscută în întreaga Creație pentru strălucirea sa, pentru pasiunea sa, pentru exprimarea sa unică și fără formă a iubirii. Adaptabilul om. Loialul om. Geniul creator uman. 

Această semnătură apare încă o dată și neagă orice și toate încercările de-a o defini și/sau limita. 

Asta înseamnă că nu există nici o modalitate în cer sau pe pământ să fie prevăzută cu precizie o linie temporală. Așa cum istoric omul a făcut, o va schimba și pe asta. Nu în mod intenționat, ci în colaborare și în mod absolut. 

Omul este cel care a accelerat călătoria. 

Energia colectivă s-a combinat cu evenimentele celeste și prestabilite într-un mod atât de puternic încât acesta este echivalent cu combustibilul pentru rachete și vă împinge înainte. 

Rezistați. Țineți-vă de cine și ceea ce iubiți și bucurați-vă de această călătorie. Sunteți cu toții acum la volan, fără nici o hartă, dar cu mult combustibil; combustibil pentru rachete. Nu mai sunt opriri pentru odihnă. 

Omenirea, ne-a surprins din nou pe toți și a depășit orice așteptare. 

Acesta este un lucru cu adevărat remarcabil și o dovadă a luminii voastre strălucitoare. 

Întreaga Creație vă privește în timp ce creați această aterizare perfectă. 

Bună treabă, om drag, bună treabă. 

Mulțumesc. 

 

 

*Am mai auzit mențiuni despre acest element și înainte. Nu doar de la Unul, ci și de la alte ființe din alte locuri, în câteva conversații anterioare, cu aproape un deceniu în urmă. Această scânteie este cea care face din om ”mai mult decât suma părților sale”. Este dificil de exprimat în cuvinte, totuși întotdeauna se simte excepțional și orbitor; ”sosul nostru special” dacă vreți. Întotdeauna este descris cu un fel de reverență.


Traducere Monica Poka

Sursa

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.