vineri, 10 decembrie 2021

Inițierea Separării

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, eu sunt Arhanghelul Metatron, vă aduc acum Tărâmul Angelic să vă îmbrățișeze. În acest moment al Ascensiunii este atât de important să invocați Vibrația și Tărâmul Angelic să vă înconjoare, este esențial să recunoașteți că noi suntem însoțitorii voștri în timp ce călătoriți pe acest Pământ. Suntem prezenți să vă dăruim cu iubire, să vă susținem, să vă protejăm și să vă ghidăm. Suntem prezenți să vorbim cu voi, să comunicăm cu voi și să împărtășim. Este esențial ca voi să înțelegeți că noi, Tărâmul Angelic, suntem prezenți în prietenie cu voi acum pentru că o inițiere este în desfășurare și a început deja. 

Această inițiere are legătură cu și se referă la separare. Multe suflete de pe Pământ experimentează în prezent separarea în realitatea lor, poate voi, un prieten sau un membru al familiei ați observat că oamenii se îndepărtează. Pot fi oameni pe care v-ați bazat, care v-au susținut sau pe care voi i-ați susținut. Pot fi membri ai familiei, prieteni sau colegi de muncă. S-ar putea să observați că oamenii se îndepărtează, se retrag, se deconectează de voi. Ați putea experimenta asta în realitatea voastră sau inițierea separării s-ar putea manifesta într-un alt fel pentru voi. Cu toate acestea, eu, Arhanghelul Metatron, doresc să împărtășesc cu voi modul general și cel mai de impact în care această inițiere se manifestă. Este că cei dragi sau prietenii se îndepărtează de voi. Poate fi pentru câteva zile, săptămâni, luni sau poate toată viața. Poate descoperiți că experimentați certuri sau neînțelegeri cu alții și astfel se crează o separare între voi. S-ar putea să vă simțiți complet diferiți de toți ceilalți și că voi creați separarea cu toți ceilalți. Rezultatul sau impactul acestei inițieri va fi că vă veți simți separați, vă simțiți singuri și că ceilalți se îndepărtează de voi. Acest lucru poate fi extrem de dureros și de provocator de experimentat. 

Adeseori atunci când experimentăm durere sau provocări ne reconectăm cu lumina din noi, iar inițierea separării are legătură cu reconectarea luminii din ființa noastră. Când vă dați voie să vă dați seama ce se întâmplă, că separarea se manifestă în realitatea voastră, este important să vă întoarceți în interiorul vostru să căutați și să vă conectați cu lumina din ființa voastră. O reconectare cu voi înșivă, cu sufletul și cu esența voastră. Doar după ce ați experimentat această reconectare cu voi înșivă, cu sufletul vostru, cu esența voastră, cu prezența Creatorului în ființa voastră începeți să priviți din nou în afară. Din acel spațiu al reconectării vă uitați la separarea care s-a manifestat datorită acestei inițieri. O priviți din acest spațiu de lumină și din esența voastră, în ființa voastră și apoi, din acel spațiu, alegeți cum să percepeți separarea. 

Unele manifestări ale separării puteți crede că sunt adecvate și astfel le puteți transmite recunoștință, iubire, iertare și să le lăsați să fie. Unele manifestări ale separării s-ar putea să nu doriți să le experimentați și astfel porniți într-o călătorie de reconectare, reconectându-vă din lumina din ființa voastră cu acei oameni cu care ați experimentat separarea, dar pe care doriți să-i aveți în continuare în realitatea și viața voastră, așa că, vă reconectați. Vă conectați cu acei oameni, acele suflete, acele energii într-un mod nou, din esența ființei voastre. 

Această inițiere poate fi foarte dureroasă și provocatoare dacă vă dați voie să vă cufundați în energia separării, iar pentru unii poate fi necesar să exploreze acea energie și cum se simte ea. Cu toate acestea, este important să recunoașteți că reconectarea este cheia. 

Reconectați-vă mai întâi cu voi înșivă, cu sufletul vostru și cu propria lumină interioară. Astfel, vibrația energiei voastre se accelerează, deveniți, întrupați o energie diferită. Ați putea experimenta chiar faptul să vă vedeți pe voi înșivă ca pe o persoană diferită datorită transformării care a avut loc. 

Apoi vă reconectați cu ceilalți, iar acest lucru poate avea loc trimițându-vă pur și simplu lumina către celălalt și lăsând-o să fie acolo, prezentă până când separarea se dizolvă. Poate fi vorba să studiați cum ați fost cu acești oameni și cum ați vrea să fiți și să vă comportați cu ei acum. Abordați-i apoi din acest spațiu al cum ați vrea ca relația să continue. Astfel apare o creștere în conectare în acea relație. Putem recunoaște două zone de creștere, în primul rând în propria ființă, și în al doilea rând în relațiile voastre cu ceilalți, legăturile și modul în care interacționați cu ceilalți. Asta crează o vibrație de lumină atât de înaltă, nu numai pentru voi și relațiile voastre, legăturile voastre cu alții, ci și pentru întreaga voastră realitate. Întreagă voastră realitate începe să sclipească, să scânteieze și să strălucească cu o vibrație mai înaltă a luminii care, în prezent, este extrem de importantă. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să recunoașteți inițierea separării care se desfășoară acum. Dați-vă voie să rămâneți mai degrabă într-un spațiu de conectare decât într-unul de frică. Recunoașteți creșterea, transformarea, ascensiunea care vă este disponibilă. Mulți dintre voi aveți o idee sau o perspectivă de cum ați vrea să fie realitatea voastră, inclusiv oamenii care sunt în realitatea voastră și modul în care experimentați interacțiunile cu alții. Această inițiere a separării care se manifestă acum are rolul să susțină manifestarea acestei perspective a realității voastre.   

Este important să vă dați seama că s-ar putea să nu experimentați inițierea separării în acest fel. S-ar putea să observați pur și simplu în ființa voastră o stare de singurătate sau s-ar putea să descoperiți că vă enervați, îndepărtându-i pe ceilalți sau s-ar putea să simțiți că experimentați o deconectare de Creator. Este important să vă dați seama că această inițiere a separării s-ar putea să nu se manifeste așa cum am descris-o eu, deși, pentru mine a fost esențial să o descriu în felul acesta pentru că majoritatea omenirii o va experimenta în acest fel. 

Vă rog să știți și să rețineți că cei din Tărâmul Angelic sunt însoțitorii și prietenii voștri, chemați-i deseori. 

Vă iubim mult și suntem aici să vă susținem în această călătorie. 

Mulțumesc,

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.