sâmbătă, 25 decembrie 2021

Semințele Păcii

Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire eu, Arhanghelul Mihail, extind acum către ființa voastră. Este o onoare să fiu în prezența voastră și să aduc darurile Creatorului prin ființa mea. Astăzi doresc să vă aduc semințele păcii. Aș vrea să vorbesc despre vibrația păcii și însămânțarea ei în Pământ. 

Sunteți faruri radiante de lumină; sunteți ancore ale luminii Creatorului, iar scopul și abilitatea voastră naturală este să exprimați energia și lumina Creatorului prin ființa voastră. Pe măsură ce vă concentrați tot mai mult pe exprimarea Creatorului, tot mai multă lumină, iubire, înțelepciune și adevăr vor fi atrase spre voi, curgând prin ființa voastră ca să fie exprimate în realitatea voastră. Adânc în ființa voastră există un Loc al Păcii. Este un loc în care este prezentă esența păcii Creatorului la vibrația cu care în prezent vă conectați și pe care v-o amintiți. Această vibrație a păcii este ca un sanctuar, este ca un izvor, o sursă de pace. Este un spațiu în care puteți intra să vă refaceți, să întineriți și să vă amintiți adevărul Creatorului. Acest Loc al Păcii vă umple ființa cu pace. Vă energizează ființa cu vibrația păcii care este în aliniere cu actuala voastră ființă. Cu cât mai mult vă conectați cu acest Loc al Păcii din ființa voastră, cu atât veți atrage vibrații mai înalte ale păcii să curgă peste și prin ființa voastră care să vă mărească Locul Păcii. Să vă mărească experimentarea păcii în realitatea voastră făcând ca energia și vibrația păcii voastre să se accelereze și intensifice susținându-vă în explorarea și întruparea unor stări de pace mai profunde, în înțelegerea și conștientizarea prezenței păcii Creatorului. 

Cu cât mai mult explorați pacea, cu atât mai multă pace veți avea de împărtășit. Cu atât mai multă pace veți distribui în întregul Univers al Creatorului și pe Pământ. În prezent, în procesul de ascensiune, frecvențele mai înalte ale păcii curg atunci când vă conectați cu vibrația păcii în planurile interioare de unde vă aflați chiar acum. Veți descoperi că vibrația păcii este uluitoare. Totul în planurile interioare este energizat cu vibrația păcii care influențează toate aspectele Creatorului. 

Este momentul ca voi să lucrați în mod creativ cu vibrația păcii, explorând și crescându-vă experimentarea păcii. Făcând acest lucru începeți să înțelegeți scopul păcii, nu numai în realitatea și ființa voastră, ci și în ascensiunea lumii sau în ascensiunea altora. Astfel, începeți să semănați pacea. Ancorați pacea în tot ceea ce creați, în tot ceea ce exprimați și în tot ceea ce experimentați observând diversele calități ale păcii, armonia, liniștea, bucuria, echilibrul, libertatea și eliberarea. Sunt atât de multe calități ale păcii și este important să recunoașteți calitatea deținută de pacea din ființa voastră. Aveți în ființa voastră un Loc al Păcii, un scaun al păcii, spațiul păcii și voi semănați, ancorați și însămânțați pacea în ființa, în realitatea voastră, în lume și în întregul proces de ascensiune. Prin chemarea unor vibrații mai înalte ale păcii în ființa voastră, conectarea cu vibrația păcii care este uluitoare acum în planurile interioare, vă veți da voie să exprimați pacea. 

Vă puteți întreba zilnic: 

Cum pot astăzi exprima pacea? 

În ce mod creativ pot exprima astăzi vibrația păcii din ființa mea? 

Atunci când experimentați pacea, cel mai important lucru pentru voi este să semănați, să împământați și să ancorați vibrația păcii, deoarece asta este ceea ce este cel mai necesar acum pe Pământ. Semănați semințele păcii. 

Cum semănați semințele păcii? Prin intenție conștientă. 

”Distribui Semințele Păcii împământându-le în Pământ și în toate aspectele Creatorului.” 

Puteți spune pur și simplu ceva de felul ăsta, poate folosindu-vă propriile cuvinte. 

S-ar putea să vă întrebați cum ajută asta omenirea; cum ajută lumea și întregul proces de ascensiune? Pacea este ca un loc de odihnă. Este un moment în care te întorci în propriul centru, în care îți găsești echilibrul, te refaci, întinerești, te simți stabil pe propriile picioare, te simți puternic și ai claritate. Această vibrație este esențială acum pe Pământ. Frecvențele Pământului se schimbă atât de mult încât vă afectează propria ființă și pe ceilalți. Se poate simți de parcă ar erupe haosul sau vă simțiți ușor dezechilibrați. Poate că apar frici care devin realitatea voastră. Este nevoie de pace. Este nevoie să fiți pașnici, să fiți puternici, să aveți claritate, să fiți împământați, să aveți armonie și echilibru. 

În timp ce existați pe Pământ ca o întrupare a păcii, voi împământați și ancorați Semințele Păcii. Semințele cresc, se înmulțesc, devin înalte, expansive, acoperind Pământul, cuprinzând lumea, acoperind Universul Creatorului. Este momentul ca aceste semințe să se multiplice. Este momentul ca Mama Pământ și întreaga omenire să fie dăruită cu pace. Fiecare persoană are nevoie să știe că este stabilă, este puternică, centrată, împământată, echilibrată și susținută. În această perioadă de neliniște și confuzie nerezolvată, prezența întruparea, ancorarea și creșterea păcii este esențială. 

Iubirea și pacea mea sunt întotdeauna cu voi. 

Vă mulțumesc, 

Eu sunt Arhanghelul Mihail.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.