miercuri, 29 decembrie 2021

Sfârșitul vechiului, începutul noului

Unul prin Sophia Love 

27 Decembrie 2021 

Sunt Unul. 

În timp ce întoarceți pagina, prima pagină a acestei cărți noi fiind scrisă, descoperiți că mai sunt capitole neterminate din ultima carte pe care ați scris-o. Orchestrarea și jucarea acestor evenimente care au mai rămas este cea care ocupă conștiința multora. 

Urmărirea (situației exterioare) este cea care ocupă intelectul multora. 

Vă spun asta, dacă nu faceți parte din orchestrarea directă a acestor ”evenimente de ieșire”, va trebui să vă limitați concentrarea intelectuală doar pe modul în care acestea se desfășoară. Acea concentrare este mai eficient să fie îndreptată asupra construirii noului (noua noastră lume). 

Veți fi martori la ”nou” peste tot. 

Se găsește în etalonul vostru monetar. 

Se găsește în sistemele voastre de educație. 

Se vede în comerț. 

Se vede în abordările guvernelor voastre. 

Pentru că acestea sunt instrumentele societății; comerțul, învățământul, creșterea și funcționarea socială. Ați pus capăt dependenței voastre (controlului cabalei) odată cu ieșirea controlorilor; dependența de cineva care pretinde că are mai multă putere decât cea pe care ați pretins a o avea voi personal. 

Ați încetat să mai predați cheile vieții voastre. V-ați hotărât să le păstrați. 

Acum doar de voi depinde să vă activați toate funcțiile vehiculului și să-l conduceți voi înșivă cu o deplină autoritate. Autoritatea deplină are nevoie de o hartă și de un plan. Pe această dezvoltare este nevoie să vă concentrați acum. 

Căci vechea lume s-a încheiat, iar prăbușirea ei a început cu luni, chiar ani în urmă. Dorința voastră să vă eliberați de ea a garantat că așa va și fi. 

Deși nu sunteți responsabili de escortarea fizică a acestor controlori ai vechii lumi – lumina și intenția voastră a pavat calea ca alții să o poată face. 

Ei pleacă acum. 

Vor pleca, pleacă și au plecat. A fost un proces și au trecut ani de zile până la încheierea lui. 

S-ar putea să nu fiți martori la plecarea lor, dar veți fi totuși informați despre adevărul manipulării, corupției și abuzului lor. 

Matricea construită de ei pentru plăcerea lor, se dezintegrează. Într-o bună zi va fi vizibilă doar în cărți, fotografii, înscrisuri și înregistrări. 

Dar nu astăzi. 

Astăzi este încă peste tot în jurul vostru – totuși, această iluzie se clatină. Ca un bordei de paie, cel mai mic vânt îl va culca la pământ. 

Vântul se apropie. 

Este recomandabil să vă pregătiți pentru stricăciunile pe care le va provoca. 

În orice caz, amintiți-vă că ceea ce nu va rămâne în picioare – nu poate rămâne. Frecvența voastră este cea care declară că este așa. 

În timp ce vă luptați cu adaptările fizice la această nouă gamă de frecvențe, amintiți-vă că această situație este asemănătoare durerilor de creștere. Inevitabila voastră creștere include acum transformarea fizică. 

Nu doar ceea ce vă înconjoară este nevoie să fie transformat. Voi sunteți (nevoie să fiți transformați). 

Transformarea este însoțită de distrugere. 

Distrugerea este ceea ce vedeți împânzind paginile ultimei voastre cărți/vechii voastre lumi. 

Este o provocare să identifici momentul exact în care lucrurile s-au schimbat. 

Totuși, au făcut-o. 

Cu noua lume, absolut și direct în fața voastră, ați început. 

Aceasta (noua carte) este plină cu pagini goale. Cu fiecare gând și concentrare – le completați. 

Din nou, lucrurile se vor accelera enorm de mult dacă vă concentrați mai degrabă pe noua lume decât pe ceea ce se întâmplă în ultimul capitol al celei vechi ... 

Povestea include o prezentare publică a modului în care lucrurile au decurs. Acest lucru nu va lipsi atunci când va sosi. Așa că, atenția voastră asupra cine ce a făcut și când nu vă ajută nici pe voi, nici procesul vostru de creație. Veți primi toate răspunsurile. 

Nu vă temeți și nu vă îndoiți de rezultat. Deși lucrurile pot apărea atât înfricoșătoare cât și îndoielnice, nu sunt. 

Știți că sunteți lumină. 

Știți că sunteți iubire. 

Aceste adevăruri vă aduc la lumină iluminarea. 

Aceste adevăruri umplu atmosfera, furnizând frecvența necesară noii lumi. 

Aceste adevăruri sunt adevărurile voastre. 

Aceste adevăruri sunteți voi. 

Ați vorbit ca Unul și ați schimbat conștiința în care vă aveți sălașul. 

Legiuni de alții (alte ființe) vă aplaudă și își adaugă lumina celei a voastre proprii. Acest lucru va deveni foarte repede acum vizibil. 

A fost o călătorie lentă și chinuitoare dragul meu, om drag. Ați ajuns acolo unde inima voastră v-a ghidat și este într-adevăr un loc frumos. Dați-i voie inimii voastre acum să vă decoreze noua lume și știți că s-a împlinit. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.