joi, 23 decembrie 2021

Reconectarea


Arhanghelul Gabriel prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Salutări, îmi extind binecuvântările, iubirea, către voi acum. Eu sunt Arhanghelul Gabriel. Este o onoare să fiu în iubitoarea voastră prezență, în strălucirea voastră și în lumina voastră scânteietoare. Eu, în schimb, îmi eman lumina scânteietoare și tot ceea ce iubirea mea este înspre voi. 

Într-o comunicare anterioară Arhanghelul Metatron a vorbit despre Inițierea Separării care se desfășoară acum. Este o inițiere foarte puternică care poate fi foarte provocatoare pentru multe suflete și, totuși, este una care crează și activează cea mai puternică forță, putere și transformare. Ea vă permite să accelerați cu adevărat pe parcursul călătoriei voastre de ascensiune. 

În această comunicare Arhanghelul Metatron a vorbit despre modul în care separarea încurajează o reconectare. O reconectare cu voi înșivă și o reconectare cu alții, cu cei din realitatea voastră și, în esență, cu toate aspectele Creatorului. Această reconectare este esențială acum. Este o călătorie de creștere, ea permite creșterea și ascensiunea în ființa voastră, prin urmare, vă priviți pe voi înșivă și realitatea voastră dintr-o perspectivă nouă, mai înaltă care vă ajută să recunoașteți mult mai deplin prezența Creatorului. Această reconectare cu alții vă dă voie să construiți relații bazate pe lumină și din lumină. Oportunitatea să creați relații vechi într-o realitate nouă și să dați drumul altor relații care nu mai sunt necesare sau care nu vă mai servesc. În esență, atrageți spre voi toate sufletele care vă vor susține în evoluția voastră spirituală, creând legături cu alții și perspective despre voi înșivă, alții și realitatea voastră care este născută din adevăr, iubire și pace. Pe măsură ce recunoaștem inițierea separării, ne dăm seama că îi putem recunoaște adevărul, putem fi inspirați să ne reconectăm cu noi înșine, cu Creatorul și unul cu celălalt într-o vibrație nouă, conștientizând astfel că suntem propulsați într-o realitate nouă. O realitate care a început anul trecut când s-a manifestat Planul Ascensiunii Noului Pământ. O realitate în care sunteți în puterea voastră, creați din puterea voastră iubitoare și sinceră, iar acest lucru este valabil și acum pentru această inițiere. Vă ajută să vă percepeți conectarea cu voi înșivă și cu alte aspecte ale Creatorului într-un mod nou, din adevăr, pace și iubire intrând astfel într-o nouă realitate pentru voi înșivă pe Pământ. 

Eu, Arhanghelul Gabriel, vă încurajez să contemplați: 

Cum vreți să reacționați și să acționați față de voi înșivă? 

Cum doriți să vă conectați cu alții? 

Care ar fi rezultatul ideal al celei mai înalte vibrații sau al celei mai pline de adevăr comunicări? 

Cum s-ar manifesta asta pentru voi și în relațiile voastre cu alții? 

Ar însemna că deveniți mai încrezători și în puterea voastră? 

Ar însemna că vă deschideți inima și pur și simplu oferiți iubire? 

Ați descoperi că sunteți mai amabili, dorind să aveți grijă de alții sau poate cerând îngrijire și susținere pentru voi înșivă? 

Este momentul să vă reconectați cu voi înșivă și cu cei din jurul vostru, să recunoașteți că sunteți și veți exista într-o nouă realitate. Fiecare transformare pe care o experimentați, vă dă voie să faceți. Fiecare transformare pe care o experimentați, vă permite să faceți un pas mai adânc în acea nouă realitate, să fiți mai împământați în noua realitate. Veți descoperi că odată cu împământarea în noua realitate și cu reconectarea cu voi înșivă și cu alții, vă simțiți mult mai energizați, împliniți și, desigur, conectați cu Creatorul. 

Proiectul Supra Luminării este un curent de lumină care curge acum și pe parcursul Anului Nou în și peste tot pe Pământ imprimând lumină în celulele multor ființe. Pe măsură ce lumina este imprimată în celule, ea activează înțelepciunea necesară, înțelepciune care a fost uitată și înțelepciune care să susțină această nouă realitate care se ivește. Este nevoie de această înțelepciune în relația cu voi înșivă precum și în relația voastră cu alții. Nu mai trebuie să le dictați altora înțelepciune, pentru că sunteți mai înțelepți în conectarea și comunicarea cu voi înșivă și cu alții dintr-un spațiu al adevărului și iubirii. 

Cum Experimentați Această Reconectare? 

Așa cum Arhanghelul Metatron a menționat, mai întâi este nevoie să recunoașteți separarea și să vă focalizați în interiorul vostru, pe lumina care este în voi, și să împărtășiți această lumină cu alții. Să o direcționați ca pe o rază de lumină către alții și cei cu care doriți să vă reconectați dintr-o vibrație mai înaltă. 

Contemplați-vă conectarea și comunicarea cu alții și cu voi înșivă. Cum v-ar plăcea să fie într-o lume ideală, în noua realitate? 

Veți înțelege care este zona care are nevoie de atenție, ce este nevoie să fie dezvoltat din interiorul ființei voastre. Este vorba de compasiunea voastră? Este împământarea voastră? Este vorba de capacitatea voastră de-ai înțelege pe alții sau de-a vă înțelege pe voi înșivă? Este important să înțelegeți mesajul care vă vine din reconectare, el descrie cum vă puteți conecta din nou la o vibrație mai înaltă. 

Aceasta este o foarte puternică energie de transformare și mulți ar putea-o găsi ca fiind provocatoare. Dorim ca voi să înțelegeți că noi, Tărâmul Angelic, suntem prezenți să vă servim, să vă vindecăm și să vă îmbrățișăm. Să fim pur și simplu însoțitorii voștri. 

Nu sunteți singuri și una dintre cele mai evidente influențe ale acestei inițieri este că vă simțiți singuratici sau singuri. Este important să nu deveniți prea concentrați pe această energie. Este nevoie de recunoaștere, cu toate acestea, recunoașterea conectării voastre cu toate aspectele Creatorului și cu întregul Univers al Creatorului este cea în care stă adevărul, pe asta este nevoie să rămână concentrarea atenției voastre. Este esențial să fiți iubitori și blânzi cu voi înșivă, mai ales că această perioadă poate fi destul de derutantă. Cu cât mai mult vă puteți iubi necondiționat, cu atât mai ușor vă va fi să navigați prin acest proces de inițiere. Și, desigur, este nevoie să acționați, să descoperiți calea cea mai potrivită din adevărul ființei voastre, din adevărul reconectării. 

Iubirea mea este etern cu voi, vă mulțumesc. 

Eu sunt Arhanghelul Gabriel.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.