miercuri, 8 decembrie 2021

Leul Cosmic al Trezirii

Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Eu sunt conștiința și energia colectivă a lui Melchizedek cunoscută ca Lord Melchizedek. Eu sunt supraveghetorul nivelului universal. În acest spațiu al nivelului universal al Universului Creatorului, pot vedea întregul univers înțelegând toate schimbările ascensiunii care au loc și modul în care ele influențează nivelul planetar, nivelul galactic, nivelul universal, nivelul multi-universal și nivelul cosmic. Eu, Lord Melchizedek, doresc să vă fac conștienți de o energie care apare, este o energie de trezire din nivelul cosmic, o manifestare frumoasă a luminii care este creată și apare sub forma celui mai maiestuos leu. Este cunoscută sub numele de Leul Cosmic al Trezirii. Această energie se mișcă prin întregul Univers al Creatorului precum și prin planurile pământene. Scopul Leului Cosmic al Trezirii este să atingă sufletele cu o lumină cosmică care crează o trezire. Când ne gândim la un leu, ne putem gândi la curaj, încredere, vitejie, el fiind conducătorul familiei. Sunt multe calități pe care le putem recunoaște într-un leu și energia care își face apariția deține aceste calități de a călători vitejește cu curaj, fiind foarte relaxat și încrezător în propriul corp și în procesul de ascensiune, precum și ca forță. Aceste calități sunt activate în suflete astfel încât ele să aibă curajul să meargă înainte în procesul și călătoria lor de ascensiune. 

Un alt aspect al Leului Cosmic al Trezirii este vindecarea. Leul se plimbă prin Universul Creatorului și vindecă multe suflete, în special sufletele care experimentează separarea, separarea în propria ființă sau separarea în realitatea lor. Poate fi separarea de Creator. 

Atunci când invitați leul să vină, el va veni să stea cu voi. S-ar putea să se așeze lângă voi, să se întindă lângă voi sau s-ar putea să se așeze în fața voastră și să vă privească în ochi. S-ar putea ca leul să înceapă să lăcrimeze, aceste lacrimi sunt profund vindecătoare pentru că leul eliberează în numele vostru energia separării. Lacrimile se vor topi în câmpul vostru energetic oferind o imensă vindecare. Leul va veni să stea, să fie prezent cu voi, îi puteți vorbi cerându-i să vă vindece anumite aspecte ale ființei sau realității voastre. Leul va prelua asupra lui asta, devenind una cu voi. Îi puteți simți puterea, forța, iubirea, iubirea curajoasă și susținerea în timp ce vă ajută în eliberarea energiilor. Lacrimile lui vor picura în câmpul vostru de energie ca un balsam vindecător ca să susțină vindecarea și trezirea în ființa voastră. 

Leul este o imagine foarte fizică a unei treziri și transmisii de energie care are loc în planurile interioare și în realitatea pământească. Cu toate acestea, energia se manifestă ca un leu care stă cu voi să vă asiste în accesarea energiei. Este ca o ancoră care accesează energia care este transmisă de către Creator. Leul cosmic vă va servi în trezirea ființei voastre creând și promovând vindecare, încurajând vitejia, puterea și curajul de-a vă urma calea ascensiunii voastre. Leul cosmic vă va oferi instrumentele de care aveți nevoie sau va trezi în ființa voastră instrumentele de care aveți nevoie să vă susțină ascensiunea în acest moment. O conectare mai profundă cu Creatorul va fi simțită ca o conectare mai profundă cu nivelele cosmice. Ființa voastră va fi umplută cu o lumină atât de pură. 

Leul este un leu curcubeu plin cu toate culorile și aspectele luminii Creatorului. Eu, Lord Melchizedek, privesc cum leul se plimbă prin Universul Creatorului și atinge suflete, este într-adevăr o experimentare magnifică. 

Vă invit să chemați Leul Cosmic al Trezirii în meditație și să-l invitați să stea cu voi. 

Puteți să-i împărtășiți ce doriți să treziți și ceea ce are nevoie de vindecare. 

Apoi, doar respirați profund și lăsați leul să fie prezent cu voi în modul în care leul simte că este cel mai potrivit. 

Puteți să-l chemați pe leu ori de câte ori doriți. 

Leul va veni doar atunci când este cel mai divin ghidat. Dacă leul nu vine la voi, atunci chemați-l altădată pentru că momentul divin potrivit s-ar putea să nu fie atunci când l-ați chemat. 

Acesta este un dar minunat pe care să-l explorați și experimentați.

 

Vă mulțumesc.


Eu sunt Lord Melchizedek



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.