vineri, 28 ianuarie 2022

Nașterea Mamei Divine

Arhanghelul Ametist prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, eu sunt Arhanghelul Ametist și vin cu o lumină și o vibrație a clarității, limpezimii și expansiunii. Aduc cu mine vibrațiile cristaline și angelice să fuzioneze și sintetizeze ca să creeze cea mai frumoasă baie de energie în care voi să existați. Dați-vă voie să absorbiți energia pe care eu o emit acum înspre voi. Vă oferă spațiu și timp să reflectați, să creați cu imenși curenți și râuri de lumină ce curg în ființa voastră, activând înțelepciune în celulele voastre. Sunt atât de multe de contemplat. Limpezimea, claritatea și expansiunea, toate vă susțin conectarea cu înțelepciunea care se degajă din ființa voastră acum. 

Eu, Arhanghelul Ametist, doresc să vin și să împărtășesc cu voi ceva ce se întâmplă între Pământ și Planurile Interioare, este un proces foarte frumos. Mama Pământ, Păzitoarea Pământului, sintetizează cu energiile Mamei Divine. În acest moment, cea mai înaltă frecvență a energiilor Mamei Divine fuzionează cu și o supra luminează pe Mama Pământ. Mama Pământ ca suflet, spiritul primește această extraordinară hrănire, o actualizare a codurilor de lumină care activează în continuare în Mama Pământ energiile Mamei Divine ale Creatorului. Acesta este un proces de ascensiune pentru Mama Pământ. Mama Pământ este asistată de energiile Mamei Divine din Planurile Interioare, vibrația Zeiței din cel mai înalt tărâm. Mama Pământ va câștiga enorm de mult de pe urma acestei activări și sinteze. Actualizările în energiile Mamei Pământ și în energiile Mamei Divine vor fi radiate pe întregul Pământ, către toate ființele. 

S-ar putea să descoperiți că doriți să vă conectați sau să o onorați pe Mama Pământ, sau cu propriile energii ale Zeiței din interiorul vostru, fie că vă aflați într-un corp de femeie sau de bărbat, care ies la suprafață ca să fie recunoscute și întâmpinate cu bucurie. În acest moment, datorită sintezei Mamei Pământ cu Mama Divină, există o oportunitate de ascensiune mult mai mare. În timp ce Mama Divină stă în energia Mamei Pământ, se crează un incubator. Are loc o reunire a energiei, a energiei Mamei Pământ și a energiei Mamei Divine sau energia Zeiței. Aveți oportunitatea, așa cum o are fiecare ființă de pe Pământ, să intrați în acest incubator. În lumina sintetizată a incubatorului, puteți planta semințele a ceea ce doriți să creați, cel mai mare, cel mai măreț, cel mai împlinitor vis, scop sau aspirație. 

Care este acel lucru pe care doriți să-l creați în această realitate de pe Pământ pentru voi înșivă? 

Care este acel lucru pe care doriți să-l experimentați? 

Prin sinteza energiilor Mamei Pământ și ale Zeiței Mamei Divine este creat un incubator care este viu, care este activ. Dacă vă plasați pe voi și intenția voastră în acel incubator, puteți planta semințe, vă puteți împământa cu adevărat visul, scopul sau aspirația și să le aduceți în manifestare. Creând acest vis este ca și cum ați intra într-o trinitate cu Mama Pământ și vibrația Zeiței. După ce ați intrat în incubator și ați plantat acea sămânță, v-ați creat visul, dorința, veți fi invitați să-i dați drumul, să vă detașați de el. Ca și cum îl priviți îndepărtându-se și, totuși, sunteți ferm convinși că visul, sau dorința, a fost creat și este în proces de materializare. Asta este o oportunitate extraordinară să co-creați, aducându-vă în aliniere cu următoarea etapă a ascensiunii voastre și cu sinele vostru cel mai înalt pe Pământ. 

În meditație sau într-un moment de liniște, mă puteți chema pe mine, Arhanghelul Ametist, să fiu ghidul vostru. Vă voi învălui în lumină violet, să vă curăț energia și să vă pregătesc pentru proces. 

Apoi, cereți să vă conectați și apoi să fiți transportați în Incubatorul Mamei Pământ. Mama Pământ a fuzionat și este supra luminată de energiile Zeiței. Asta crează pentru voi un pântece în care să intrați în energiile sacre, hrănitoare, împământătoare ale Mamei Pământ și în energiile Zeiței ale Mamei Divine. Este un spațiu foarte primitor și cald și s-ar putea să vă simțiți înconjurați de această energie. 

Vă invităm să mențineți cu claritate intenția a ceea ce doriți să manifestați. Puteți vizualiza, vă puteți gândi, puteți simți și puteți vorbi despre ceea ce doriți să manifestați. Acordați-vă atâta timp cât doriți și bucurați-vă de proces. Bucurați-vă de energiile pe care le absorbiți atât de la Mama Pământ cât și de la Mama Divină. 

Când procesul s-a încheiat, îi puteți cere Mamei Pământ, Mamei Divine, mie însămi, Arhanghelul Ametist, să vă împământăm și să vă împământăm creația. 

Apoi, imaginați-vă că-i dați drumul creației voastre, privind-o cum se îndepărtează plutind în timp ce mențineți conștientizarea că este în materializare, că s-a manifestat deja. Apoi, când sunteți pregătiți, îmi puteți cere mie, Arhanghelul Ametist, să vă transport înapoi în realitatea voastră fizică. 

Acesta este un moment foarte, foarte special în care să creați. Acum este momentul să creați cu Mama Pământ și cu Zeița. 

Vă mulțumim; vă iubim,

 

Eu sunt Arhanghelul Ametist



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.