miercuri, 9 iulie 2014

Călătoria pentru cunoașterea Sufletului - Partea 1




Mesaj transmis prin Lee Caroll în Aukland, Noua Zeelandă
22 Martie 2014

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Mesajul care urmează va fi exact ceea ce partenerul meu a crezut că va fi. Există un protocol pe care-l folosesc cu partenerul meu [Lee] prin care el recunoaște: El are oportunitatea de a îmbogăți un mesaj pe care-l ”aude” pentru prima dată într-un loc, dar îl va oferi în altul. Deoarece ar putea ezita vreodată să repete un channelling, el ar fi mult mai dispus să facă acest lucru dacă ar ”ști” că acest lucru este potrivit. Săptămâna trecută am oprit reportofonul în timpul unui channelling. Când acest lucru s-a întâmplat, fără vreun motiv 3D evident sau vreo problemă tehnică, acesta a fost pentru el ”semnalul” de a se așeza din nou și a canaliza din nou același mesaj astfel încât acesta să poată fi înregistrat și transcris. Structura este aceiași și frazeologia este foarte asemănătoare, dar informația va fi îmbogățită.

Dragi Ființe Umane, voi vreți să singularizați totul. Voi aveți tendința de a lua tot ceea ce este înțeles în dimensionalitatea voastră și să-i atribuiți lui Dumnezeu. Nu este surprinzător că faceți acest lucru, și aici nu există nici o judecată, deoarece asta este tot ceea ce voi aveți pentru a folosi ca și ghid. Realitatea voastră este realitatea voastră, și prin urmare, voi o plasați asupra lui Dumnezeu. Asta este ceea ce voi știți. Dar acum este rândul meu să vă dau din nou această explicație în legătură cu ceea ce voi numiți sufletul Uman, și care nu este Uman chiar deloc. 

Dați-mi voie să afirm un lucru: Sursa Creatoare a Universului întotdeauna a fost și întotdeauna va fi. Ceea ce voi numiți Sursa Creatoare, și pe care voi ați etichetat-o drept Dumnezeu sau Spirit, este cea despre care vorbim chiar acum. Ați putea spune că acest concept este format din bucățile a tot ceea ce este, și ați avea dreptate. Chiar înainte ca acest Univers să existe, această sursă a fost acolo. Ea este responsabilă pentru tot ceea ce există oriunde, inclusiv universurile care au existat înainte de al vostru precum și cele care coexistă odată cu al vostru acum. Aceasta este responsabilă pentru lucrurile pe care le cunoașteți și pentru lucrurile despre care nu știți nimic și nici nu veți ști vreodată. Aceasta este Sursa Creatoare pe care voi o numiți Dumnezeu. Este o supă cuantică de energie, care este dincolo de fizica pe care voi o cunoașteți.

Este într-un tărâm al realității complet prin sine însuși, care este Dumnezeu. Este spectaculos și frumos și voi ați fost acolo! Voi ați fost acolo pentru că voi, adevărata voastră esență, face parte din acest tărâm care este Dumnezeu. Chiar aș vrea ca voi să obțineți acest drept: Vă puteți imagina fiind în această realitate? Acest lucru literalmente v-ar permite să vedeți orice parte a frumosului vostru Univers, incluzând chiar creația în sine. Imaginați-vă că stați în fața unei super nove și vă uitați la ea cum explodează, văzând toată acea energie într-un mod special, știind că toate acestea fac parte din fizica naturală, din procesul de creație, din ciclurile energiei – și nimic rău nu vi se întâmplă în timp ce vă uitați la toate acestea.

Veți fi capabili să vedeți și să auziți tot ceea ce este de văzut și de auzit în orice dimensiune care există! Simțurile voastre vor fi atât de mărețe și de înalte încât veți avea cunoștință de lucrurile care se întâmplă la distanțe mari, deoarece ele se întâmplă toate în același timp în jurul vostru și voi veți fi capabili să le puteți separa și să vedeți totul, indiferent unde ar fi fost, și chiar să păstrați o imagine a lor atât de mult cât veți dori. Sursa Creației este așa. Orice v-ați putea imagina că ar fi Dumnezeu, acesta este cu mult mai mult decât v-ați putea imagina! Și voi ați fost acolo și ați făcut acest lucru.   

Noi avem doar cuvântul voi în această discuție, dar eu nu vorbesc despre Umanul voi, cel care sunteți acum. Voi sunteți o parte din mine și eu sunt o parte din voi. Acesta este lucrul cel mai greu pe care să vă învățăm, dar vom continua să vi-l predăm, pentru că el este adevărul de bază. Mintea liniară nu înțelege acest lucru, deși acesta este scopul. Dacă ați putea vedea cine sunteți cu adevărat, nu ați sta atât de lipiți de cine credeți că ați fi. Dar acest lucru vă este ascuns.

Unele dintre învățăturile în noua energie sunt o conștiință expansivă, în care voi vedeți mult mai bine cine sunteți voi cu adevărat. În acea conștiință expansivă, nu este vorba doar despre descoperirea unei noi biologii sau a unor noi invenții, ci mai degrabă este o înțelegere a cine, atunci când vine vorba despre cine este în voi. Creatorul este îmbibat în fiecare moleculă de ADN. Este acolo într-un mod care nu poate fi inventariat și pe care nu-l puteți contabiliza. Așa că, dragilor, nici sufletele de pe planetă nu le puteți contabiliza pentru că ele nu sunt singulare sau pregătite pentru a fi contabilizate.

Supa de energie, care este Dumnezeu, devine sufletul vostru, și asta este partea cea mai grea. Înainte ca să termin astăzi, dacă credeți că aceste lucruri vă fac să deveniți confuzi, așteptați doar. Ceea ce am să vă dezvălui nu este ceva ce voi să puteți cunoaște cu ușurință, și este ceva pentru care nu sunteți cu adevărat pregătiți să înțelegeți pe deplin. Dar vreau să vă spun că, și în confuzia voastră, vreau să vedeți măreția a ceea ce este aici.

Lucrul cel mai măreț este că voi sunteți o parte a Sursei Creatoare. Atunci când restricțiile umanismului sunt ridicate de pe voi, dragi Ființe Umane, Dumnezeul din voi începe să se arate. Voi nu sunteți o parte a lui Dumnezeu, voi sunteți Dumnezeu! Și asta din cauză că supa lui Dumnezeu nu se compartimentează pe sine să alunece în corpuri umane care au nume și personalități – și despre asta vreau să vă vorbesc.

Sufletele nu sunt singulare

Acest lucru este discutabil pentru intelectul vostru! Sufletele pe care voi le revendicați ca fiind ”ale voastre” nu sunt singulare, ci mai degrabă ele sunt parte a întregului. Acest lucru este ușor de spus, dar greu de înțeles. Când voi vă uitați la o altă Ființă Umană și spuneți ”Namaste”, voi îl onorați pe Dumnezeul din voi, salutându-l pe Dumnezeul din celălalt. V-ați gândit vreodată că ar putea reprezenta același suflet? Că sunt același Dumnezeu? Asta înseamnă că ei sunt același suflet! Dar voi nu vă gândiți în felul ăsta. Voi aveți sufletul vostru și ei îl au pe al lor. Asta este ceea ce voi gândiți și este lucrul cel mai bun pe care-l puteți face pentru că dacă le combinați, apar probleme logice cu mintea voastră liniară.

Mintea care este liniară vede sufletul vostru ca fiind numai al vostru și acest lucru în sine vă va împiedica să înțelegeți acest mesaj. Ceea ce am să vă spun este că atunci când voi veți trece propriul vostru pod al înțelegerii, veți vedea cum acesta vă amplifică perspectiva. Acest lucru nu vă scade cu nimic din măreția sufletului vostru sub nici o formă.

Nu există un astfel de lucru cum ar fi un suflet singular, pentru că acesta este conectat în permanență la întreg. Supa lui Dumnezeu este întotdeauna într-o supă. Puteți să o numiți un colectiv dacă doriți, pentru că acesta nu se separă pe sine de întreg. Fragmentele și părțile din acesta, dacă doriți să-i spunem astfel, populează conștiința Umană și voi identificați aceste părți ca și pe ale voastre proprii, dar ele sunt mai mărețe de atât. Învățăturile din acest an ale partenerului meu vor fi despre cele nouă atribute ale Ființei Umane. Trei dintre aceste atribute sunt de la grupul de suflet, iar el vorbește despre esență. Esența este ceea ce voi simțiți atunci când intrați într-o stare meditativă profundă. Voi atingeți esența și credeți că sunteți voi. Ei bine, nu sunteți! Este toată lumea! De aceea acest lucru se simte atât de magnific. Nu vreau nici ca voi să credeți că în voi se află o entitate străină. Sunteți voi, dar marele voi. Voi sunteți Dumnezeu.

Sufletul nu se limitează la oameni – și acesta nu ”învață”

Voi dărâma unele dintre paradigmele care v-au fost predate. Sufletul Uman, așa cum voi îi spuneți, nu aparține Oamenilor. Acesta este parte a creației în toate părțile Universului. Prin urmare, și alte entități biologice spirituale au și ele suflete exact la fel ca și ale voastre. Nu toată viața inteligentă din galaxia voastră are suflet, numai cele ”însămânțate” de la o sursă spirituală. Vom lăsa acest lucru pentru altă dată. Doar să înțelegeți că denumirea de ”suflet Uman” este incorectă.

Nu există un astfel de lucru cum ar fi un suflet într-un ”proces de învățare”. Sufletele nu învață. Oamenii da. Cu toate acestea vi se spune că sufletele vin și pleacă în scopul de a învăța ceva. Vi se spune că unele sunt mai înțelepte decât altele. Partenerul meu folosește cuvintele suflet bătrân, ceea ce poate fi confuz. Voi toți sunteți bătrâni, numai că unii dintre voi au fost Oameni mai mult timp decât alții. Termenul real de suflet bătrân nici măcar nu are sens, pentru că pentru suflet nu există timp. Sufletele întotdeauna au fost și întotdeauna vor fi o parte a lui Dumnezeu. Deci într-adevăr, suflet bătrân nu este o etichetă corectă, dar Oamenii vor continua să o folosească pentru că aceasta înseamnă ceva diferit atunci când vă aflați într-o realitate 3D. Este descrierea unui Om care a trăit multe, multe vieți.

Ascultați, nu există așa ceva cum că sufletele se află într-un proces de învățare pentru a deveni suflete mai bune. Ele nu vor merge în cele din urmă în altă parte unde ar putea fi suflete care au absolvit.Toate acestea sunt o prejudecată a minții Ființei Umane care este atașată la Realitatea Umană. Oamenii învață; Oamenii sunt absolvenți; un Om trece de la un nivel la altul. Sufletele nu fac asta, dragilor. Voi pur și simplu ați plasat realitatea voastră într-un alt sistem, fără să înțelegeți că acesta nu este ca și voi. Așa că obișnuiți-vă cu acest lucru și cu alte lucruri în legătură cu sufletele. Un suflet nu are o realitate Umană. Un suflet are realitatea Dumnezeu.

Și dacă v-aș spune că sufletul vostru este identic în măreția sa cu orice alt suflet de pe această planetă? Pregătiți-vă: Cine este cea mai rea Ființă Umană la care v-ați putea gândi? Din istorie, care trăiește acum, moartă – care este cea mai rea? Și ia ghiciți: El sau Ea are același suflet ca și voi – un fragment perfect de Dumnezeu care permite sau nu descoperirea. Acest lucru vă spune foarte multe despre libera alegere. Vă spune că această bucată particulară magnifică a lui Dumnezeu este disponibilă, la întreaga sa capacitate, oricărui Om care dorește să privească.

V-am mai dat o dată, mai înainte, un channelling în care sunt regulile Spiritului. Cea principală a fost că noi nu putem interfera cu libera alegere. Ne putem uita la voi cum faceți greșeli, ne putem uita cum întoarceți spatele măreției din voi, dar noi nu putem interfera și nici măcar să vă semnalăm ceva. Putem privi cum dezvoltați și alimentați răul. Vă putem privi cum ucideți și cum faceți lucruri oribile, uneori chiar în numele lui Dumnezeu, iar noi nu putem face nimic. Voi sunteți cei care trebuie să facă alegerea. Cei care au fost Oameni pe această planetă pentru mai multă vreme fac alegeri mult mai bune. La un anumit nivel ei sunt conștienți de Dumnezeul interior. Acesta este doar un atribut pe care vreau să-l demistific. Nu există un ”nivel” de învățare al sufletului.

Nu există nivele sau stadii de avansare ale sufletului

Aceasta este similară cu ultima: Nu există o avansare a sufletelor de la un nivel la altul. Aceasta este o idee pe care Ființele Umane o au cum că sufletul ar putea să înceapă ca animal și să promoveze la a fi Om. În această gândire, sufletul trece cumva prin anumite încarnări în care este mai puțin o Ființă Umană sau poate un animal în scopul de a promova la un suflet bătrân, înțelept. Acest lucru pur și simplu nu se petrece în acest fel.

Din nou, dragilor, realitatea Umană, logica și natura voastră Umană de bază crează nivele de avansare pentru voi înșivă. Voi plasați apoi acest sistem asupra lui Dumnezeu și apoi chiar predați aceste lucruri. Știați că acest lucru diminuează Sursa Creației? ”Kryon, vrei să spui că animalele nu au suflet?” N-am spus asta. Animalele au un tip diferit de ceea ce voi ați putea numi suflet, și da, unele se reîncarnează. V-am mai spus acest lucru și înainte. Dar ascultați: Sistemul nu trece niciodată bariera de la animal la uman – niciodată.

Energia Creatorului pe care voi o purtați este prețioasă și sacră. Ea aparține doar acelor entități din această galaxie care au fost însămânțate pentru spiritualitate și cărora le este acordată libera alegere de a se expasiona la o stare de înălțare. Asta este ceea ce este în tine Ființă Umană, și nu este un delfin, un câine sau un cal. Aparține ADN-ului vostru spiritual Uman și face parte dintr-un plan măreț. Nu ați început ca animal. Sunt unii care chiar cred că cu cât mai inferior este animalul, cu atât mai inferior este și sufletul.  Există ideea că ați început ca hamster, deveniți într-o bună zi delfin și în cele din urmă Om. Apropo, această învățătură mai este predată încă în unele locuri de pe Pământ. Vreau să vă spun că lucrurile nu se întâmplă absolut deloc așa, acesta este pur și simplu umanismul susținut de o stare mitologică și nu onorează pe cine sunteți sau ceea ce se află în voi.

Deci, nu există învățare, nu există nivele de avansare, și nu există nici o ierarhie. ”Stai o clipă, Kryon, și atunci ce spui de îngeri și de arhangheli?” Am mai avut această discuție și înainte. Toată această categorisire a Spiritului este propria voastră organizare Umană. Este modul în care voi îi așezați după importanța pe care voi le-o acordați și după cum voi îi numiți. Acesta este un atribut uman, dragilor, și acesta nu este Dumnezeu. Nu există un management al sistemului sau o schemă logică în ceea ce-l privește pe Dumnezeu. Nu există nici o ierarhie a cine se ocupă de cine față de Dumnezeu. Există, în schimb, un sistem care este cunoscut de către toți cei care se află pe această parte a vălului. El este frumos, sacru și perfect. Aici există o ”unitate”.

Sunt oameni de știință care au studiat cu băgare de seamă Universul și au început să-și dea seama că acesta nu s-ar fi putut naște accidental. Oamenii sunt învățați că lucrurile se petrec la întâmplare și că acest lucru duce la evoluție. Unii oameni de știință se luptă acum cu ceea ce ei văd pentru că ceea ce ei văd nu se potrivește cu realitatea unei evoluții a vieții bazată pe șansă. Șansele ca să fi fost un sistem binevoitor prin intenție sunt zguduitoare.

Este adevărat: Galaxia voastră a fost proiectată în acest fel. Ea a fost creată pentru viață și a fost aranjată într-un mod care permite ceea ce se petrece în acest moment – vă permite să stați pe acest pâmânt și să auziți aceste cuvinte. Totul are legătură cu voi și cu libera alegere de a găsi partea Dumnezeu, sufletul din voi. Și așa și este. Pe această planetă totul se învârte în jurul Ființei Umane și multe animale știu acest lucru la un anumit nivel. Cu toate acestea, procesul prin care voi să vă dați seama de acest lucru a fost lent. Așa că, acum misiunea este să înțelegeți mai bine sistemul spiritual care vă susține.

Nu sunteți voi împotriva lumii

Voi nu înfruntați sistemul atunci când ieșiți afară și vă uitați la lucrurile pe care nu credeți că le-ați putea controla. Lucrurile vi se întâmplă; uneori vremea pare a fi dușmanul vostru, iar alteori sunteți pur și simplu vânturați dintr-un loc în altul. Mulți simt că sunteți voi împotriva a tot ceea ce vă înconjoară. Așa simțiți? Știați că toate aceste lucruri nu sunt altceva decât invitații pentru ca voi să vă schimbați? Probabil că cunoașteți Oameni care au avut vieți foarte nefericite. În fiecare conjunctură li se întâmpla ceea ce era cel mai rău! Dragă Ființă Umană, acea persoană Umană aparte, a avut de fapt marea oportunitate de a fi adusă la zero și de a da mâna cu Dumnezeu, probabil că din nou și din nou! Dar ea a preferat să intre în rolul victimei și în cele din urmă l-a și susținut! Așa sunt ei, iar acest lucru va continua să se petreacă tot așa. Datorită liberei alegeri, mulți au întors spatele ideii că ar putea fi capabili să-și controleze mai bine viețile, iar acest tip de decizie crează adeseori o și mai mare entropie a evenimentelor și nici un control asupra vieții. Aceasta este calea pe care ei au ales-o de bunăvoie. Unii se vor bălăci în necazurile vieții, iar alții vor apuca mâna lui Dumnezeu și vor merge mai departe.  

Acestea sunt momentele de decizie pe care noi le oferim umanității din nou și din nou. Dragilor, învățarea nu are loc întotdeauna numai prin durere! Înțelegeți? Uneori vă atragem atenția prin bucurie și sărbătoare. Dar asta depinde de cine sunteți, ce credeți și de ceea ce ar putea să vă atragă atenția. Știați că acele lucruri ”aleatorii” nu sunt decât matricea inițială a realității voastre? Știați că acea ”medie” nu este decât o stare a realității care există numai atunci când nici o energie nu este antrenată în schimbarea ei? Aș vrea să vă gândiți la asta – și poate că vă vom învăța mai multe despre asta mai încolo.

Sufletul vostru este veșnic. Este neschimbător. Este perfect și frumos. Cum îi spuneți? Sine Mai Înalt? Ăsta-i un nume bun. Este sinele care vibrează mai înalt decât o faceți voi – o parte a lui Dumnezeu. Dar tot mai vreți ca acest sine să aibă numele vostru pe el, nu-i așa? Știați că sufletul nu are personalitate? Nu există absolut nici un atribut al umanismului în suflet. Oh, dacă aș putea ca măcar să vă ofer imaginea de ansamblu! Mi-ar plăcea să o puteți vedea! Există o perfecțiune a Universului pe care o împărtășiți cu fiecare altă Ființă Umană de pe planetă. Este înăuntrul vostru, pregătită pentru a fi dezvoltată. Știți ceea ce sporește de fapt conștiința Umană? Construirea podului de comunicare cu sufletul. Este acel moment în care voi începeți să înțelegeți că, într-adevăr, sunteți toți la fel.

Va supraviețui religia de pe planetă noii energii?

Am vorbit în trecut despre evoluția sistemelor spirituale [religioase] de pe planetă. Am discutat despre ceea ce este de așteptat și v-am spus să vă uitați la modul în care religia organizată se va schimba. De fapt acest lucru se întâmplă deja – o înțelegere foarte lentă că sistemele voastre pur și simplu reflectă conceptul ramurilor unui copac și că ele nu sunt opuse unele altora ci pur și simplu sunt diferite. Vom descrie acest lucru din nou, pentru că el arată modul în care sufletul colectiv joacă un rol în conștientizare.

A apărut întrebarea ”Va supraviețui religia?” și răspunsul este da. V-am mai spus și înainte că nu contează modul în care Oamenii îl vor găsi pe Dumnezeu. Acest lucru chiar nu contează! Vor exista mai multe nivele de conștientizare Umană reprezentate de multe căi de venerare și creștere. Nu este necesar ca diversele culturi să fuzioneze într-un singur grup pentru a deveni iluminate. Important este ca toate procesele oricât de variate ar fi, să rămână, astfel încât Ființele Umane care abia și-au început calea să poată trece prin orice procese spirituale doresc și să aibă suficient timp pentru a-și onora propriul program de învățare. Căutarea lui Dumnezeu este unică pentru fiecare Ființă Umană.

Deci, ce putem spune despre religia organizată? Cum se va schimba ea? Ea va începe să vadă conectivitatea, și asta este ceea ce noi vă învățăm. Când religiile de pe această planetă se vor reuni pentru a dialoga și în cele din urmă își vor da seama că sunt unice, dar au în foarte mare măsură același scop plin de compasiune, atunci se vor relaxa. Când vor vedea că este în regulă să se închine în modul în care ele doresc, dar vor recunoaște în același timp și dreptul celorlați de a se închina așa cum ei doresc, înțelepciunea se va expansiona. Veți vedea o expansiune a conștiinței spirituale pe această planetă cu o crescândă cunoaștere și înțelepciune și compasiune. Dar atâta timp cât ele sunt separate în grupuri, în care fiecare pretinde că ea este cea ”corectă” și nu comunică una cu cealaltă, nu poate exista creștere. Dar știați acest lucru, nu-i așa?

Religia nu va scădea și nici nu va dispărea. De fapt, ea se va amplifica! Pentru o mai bună înțelegere uitați-vă la diferitele sisteme de credință. Când vedeți separare și radicalism, acest lucru vi se va părea alarmant – totuși acestea au fost acolo tot timpul. În noua energie, ea va începe să se arate ca fiind o conștiință joasă și nu cea a lui Dumnezeu. Schimbarea este peste tot.

Nu este interesant că pe planeta voastră există o deplină realizare a unui Dumnezeu monoteist? Există un singur Dumnezeu, o temă exprimată de cei mai mulți dintre Oamenii de pe Pământ. Cea mai mare parte a pământenilor cred și că există o viață de apoi [ceva dincolo de moarte]. Și totuși vă segmentați în mii de ”fragmente doctrinare” care să decidă cine se închină în mod corect Dumnezeului unic. Cei care nu o fac, vor fi cumva lăsați în urmă. Această atitudine se va schimba. Ea este legată de conectivitatea și compasiunea față de procesul altuia.

 Cei care intră – Schimbul de suflete

Acum, ceea ce sunt pe punctul de a vă oferi va provoca percepția conectivității voastre la maxim. Vom aborda subiectul schimbului de suflete. Nu o să vă placă acest lucru, dragilor, pentru că el va destrăma paradigma gândirii voastre tradiționale.

Vom începe de la simplu și apoi va deveni complex. Schimbul de suflete: Ați auzit de cei care intră? [Walk-ins] Mulți au auzit. Haideți să vorbim despre ceea ce este, ceea ce voi credeți că este, ceea ce ați fost învățați că este și apoi despre problemele de logică și de singularitate care există din cauza acestui fapt. Iată ceea ce vi s-a spus de multe ori: O Ființă Umană va trece prin moarte și apoi se va întoarce. Dar în scopul de a se întoarce rapid și a sări peste perioada de creștere de șapte până la 15 ani, ei devin ”cei care intră” (walk-ins). În scopul de a îndeplini unele lucruri spirituale mai repede, ei vor împărtăși sufletul de comun acord, și vor ”apărea” în viața unei alte Ființe Umane care există deja cam pe la vârsta de 8 până la 13 ani. După cum vedeți aceasta este o partajare de suflet. Deci acum, se presupune că aveți două suflete în același corp. M-ați urmărit până acum?

Acum, cei care intră au un atribut despre care voi veți întreba: ”Ce se întâmplă cu primul suflet? Va lua acesta o poziție de aservire? Dacă numele primului Om este Sally și cel de-al doilea suflet, cel care intră,  era obișnuit să fie Henry, ce se va întâmpla?” Acest lucru este derutant. ”Ce va gândi Henry despre acest lucru, fiind de un alt sex decât Sally? Pot ei co-exista? Este necesar ca unul să se retragă pe scaunul din spate? Este nevoie ca unul să o ia înainte? Este nevoie ca unul dintre ei să renunțe pur și simplu și să se retragă? Care este procesul care se desfășoară în această situație?”

Ființele Umane care sunt ezoterice își frâng mâinile și poartă discuții în care argumentează și spun ”Cum poate să se întâmple acest lucru, și ce am putea să facem în acest caz?” Și noi stăm liniștiți și ne uităm la această situație și venim și vă întrebăm, despre ce vorbiți voi aici? Care este problema?

Voi aveți un argument 3D, și toate mașinațiunile logicii voastre vă dezvăluie polarizarea voastră singulară. Henry și Sally se simt foarte bine împreună în situația dată! Vedeți voi, ceea ce voi nu știți, și de care încă nici măcar nu v-ați dat seama, este că în acel corp nu există două suflete! Există unul singur și acesta se numește Dumnezeu. Separarea în Henry și Sally o faceți doar voi. Intrarea unui suflet peste altul și schimbul de suflete este ca și cum Dumnezeu l-ar schimba pe Dumnezeu. Sunteți voi cu voi. Doar că deveniți mai mari. O supă se alătură alteia, iar acum aveți o supă mai mare.

Vor exista argumentări de genul ”Ei bine, care atribute ale Akashei îi aparțin lui Sally și care atribute ale Akashei îi aparțin lui Harry?” Și dacă v-aș spune că ei le-au combinat? Și dacă v-aș spune că prin alăturarea sufletelor lucrurile doar s-au amplificat? Ar fi în regulă pentru voi? Și dacă v-aș spune că întregul scop al acestei alăturări a sufletelor este tocmai combinarea Akashei? Este ca și cum experiențele multor vieți pot fi combinate cu ale altei Ființe umane ca și cum ar fi una. Acum, asta este cam derutant, deoarece voi ați vrea ca ei să fie doar unul. Vedeți voi, asta este mai complicat decât credeți voi.

Nu există nici un puzzle care să vă poată ajuta să vă dați seama de măreția lui Dumnezeu. Schimburile de suflete sunt foarte frecvente, mai ales atunci când este vorba de un suflet bătrân care face trecerea și apoi se întoarce rapid într-un corp care a crescut deja din punct de vedere biologic. Acesta este un sistem binevoitor și un sistem de accelerare care permite ca lucrurile să se petreacă mai ușor decât s-ar întâmpla altfel și, totodată, să ia mai puțin timp. Acum, asta a fost ușor. Dar aceste explicații vor deveni și mai derutante dacă nu sunteți deja destul de derutați.

Suflete pereche/Partajarea Sufletului

Următorul subiect este sufletele pereche. Nu este întotdeauna ceea ce voi credeți. Iată un exemplu: O persoană întâlnește o altă persoană și între ei se stabilește o legătură. Nu contează că nu are nimic de-a face cu romantismul, cu toate că și acesta este prezent, asta ca lucrurile să devină și mai confuze. Poate proveni dintr-o viață trecută, ca frate, soră, mamă sau tată, dar ei se cunosc. Ei gândesc ca și o singură persoană. Pot conversa doar și prin simplul fapt că se uită unul în ochii celuilalt și sunt uimiți de acest fapt. Trebuie să fi petrecut vieți împreună pentru a avea această similaritate de gândire și să aibă aceleași idei și pasiuni. Există o atracție în a fi cu acea persoană, în a pur și simplu sta cu acea persoană, pentru că reprezintă ceva atât de special – iar voi numiți aceste persoane suflete pereche. 

Ce părere aveți dacă v-aș spune că tocmai ați întâlnit o parte a voastră înșivă? V-am spus, dragilor, începe să devină înfricoșăor. Și dacă partajarea sufletului este pur și simplu un atribut în care voi întâlniți un alt fragment din voi înșivă într-o altă Ființă Umană? Acesta este momentul în care mulți vor pune aceste informații deoparte, se vor ridica și vor părăsi încăperea spunând: ”Asta nu este pentru mine. Asta nu poate fi pentru mine.” Omule drag, aș vrea ca chiar acum să-ți folosești discernământul și logica spirituală. Dacă Dumnezeu nu este singular și tu ești un fragment al întregului, și fiecare este în tine și tu ești în fiecare, atunci ce poate fi atâ de înfricoșător? Când vezi un fragment de-al tău într-o altă Ființă Umană, de ce ar trebui ca acest lucru să fie atât de neobișnuit? Acest lucru face pur și simplu parte din modul în care funcționează partajarea sufletului. În loc să-l vedeți pe Dumnezeu în acea persoană, vă vedeți pe voi înșivă în ea! Cam așa se simte, nu-i așa? Probabil că ați fost împreună ca suflete care se schimbă cândva în trecut, împărtășind același corp Uman? Acum sunteți din nou în două corpuri. Asta este ceea ce este un suflet pereche. Nu este de mirare că sunteți atrași de ei și ei sunt atrași de voi!

Partajarea sufletului nu poate fi explicată într-un mod satisfăcător unei Ființe Umane dintr-o dimensiune cu o singură cifră, și tot ceea ce fac eu acum doar va complica lucrurile într-un mod extraordinar.

Reîncarnarea/Partajarea sufletului

Dați-mi voie să vi-o spun pe cea mai complicată, iar apoi vreau să vă dau un exemplu. V-am spus că există un sistem al reîncarnării care onorează familia și că sistemul a sărit cel puțin o generație la reîncarnarea în aceiași familie. De cele mai multe ori este vorba de două generații, dar cel mai adesea o dată la două generații. Acest lucru permite noilor suflete care vin să învețe, iar sufletelor bătrâne să fie copiii și părinții lor. Aceasta amestecă lucrurile și este util pentru ambele părți. De exemplu, suflet bătrân, probabil că copiii tăi nu sunt suflete bătrâne, dar nepoții tăi sunt (sau vor fi). Săritul peste câte o generație, sau două generații, este cel mai comun. Este un lucru foarte comun să-ți vezi părinții în ochii acestor copii.

Unii dintre voi știu ce vreau să spun, pentru că în general voi spuneți că voi vă cunoașteți copiii cel mai bine, dar când apar nepoții voștri, voi vedeți în ei ceva ce vi se pare neobișnuit. Acum, aș vrea să spun acest lucru foarte clar, deși nu o pot face cu ușurință. Toată această discuție despre reîncarnare și săritul generațiilor este foarte ușor de înțeles pentru voi atâta timp cât bunicii voștri au trecut dincolo. Dar atâta timp cât ei sunt încă în viață, atunci aici apare o problemă. Cum pot părinții voștri, care sunt încă în viață, să fie nepoții voștri, și ei încă să trăiască? Ce părere aveți de acest lucru? Vă uitați în ochii copiilor și știți cine sunt ei, dar nu se poate să fie ei! Sau pot fi?

Răspunsul este că ei pot fi și aceasta este o partajare a sufletului. Nu este complicat dacă părinții voștri au trecut dincolo, dar este foarte complicat atunci când ei mai sunt încă prin preajmă. Înțelegeți că acesta este un puzzle al liniarității Umane? Pentru Dumnezeu nu este un puzzle. Ați auzit că în fizica cuantică, lumina poate fi în două locuri diferite în același timp? Bine ați venit într-o nouă realitate! Nu este chiar atât de complicată atunci când o scoateți din cutia voastră 3D.

Este mult mai mult de atât, iar mâine voi vorbi despre moștenire, care este diferită din punct de punct de vedere Akashic față de cel chimic. Într-adevăr le vom amesteca pe toate. Acum că am vârât un băț în tot ceea ce ați fost învățați și am agitat bine, cine sunteți voi? Este posibil ca, cu cât ajungeți să vă cunoașteți mai bine unul pe celălalt, cu atât mai mult să-l vedeți pe același Dumnezeu în voi toți? Conectivitatea este cea care rezolvă problemele varietății umane – și pe care n-ați obținut-o timp de secole.  

Va veni o zi, dragilor, dacă veți urma aceleași progrese pe care le-au urmat și cei de dinaintea voastră pe alte planete, va veni un moment în care veți recunoaște în primul rând același Dumnezeu în toți Oamenii și abia apoi diferențele de personalitate dintre voi. Acesta este secretul păcii pe Pământ.

A privi la alți Oameni și a recunoaște că dorințele lor sunt aceleași cu ale voastre este un fel de compasiune. Acest fapt va crea în cele din urmă generozitate, nu agresiune și cucerire. Veți începe să vă uitați la ceea ce aveți în comun și nu la diferențele dintre voi. Mulți vă vor observa și vor observa bunăvoința și maturitatea voastră în modul în care trăiți zi de zi. Acesta este singurul vehicul prin care veți putea să învățați alte Ființe Umane despre Dumnezeu. Lăsați-i să vadă atributele lui Dumnezeu în voi.

Povestea lui Evelyn, copacul veșnic

Permiteți-mi să vă ofer o povestioară și cu asta și încheiem. Vreau să vă vorbesc despre Evelyn, copacul veșnic. Știți voi, uneori parabolele nu au prea mult sens. Pentru că ele sunt alegorii, va trebui să uitați o parte din logica 3D și doar să ascultați. Evelyn nu există cu adevărat în natură, dar este o poveste care se apropie destul de mult de ceea ce face natura dacă înțelegeți acest lucru.

Evelyn a avut o esență a ei ca și copac. Esența lui Gaia era acolo și ea știa că ea este Evelyn copacul. Ea avea conștiința măreței plante care era. Scopul ei, singurul ei scop, era să crească atât de mult cât putea, atât de înaltă cât putea, pentru a-și aduce contribuția la alimentarea planetei cu oxigen pentru oameni.

Evelyn a prins rădăcini așa cum fac copacii și putea să simtă cum rădăcinile ei se afundă adânc, adânc în Pământ. Așa că ele vor absorbi nutrienții de care ea avea nevoie ca să crească, resursele din solul pământului. Ea creștea din ce în ce mai înaltă. Pe măsură ce se înălța, rădăcinile ei se afundau din ce în ce mai mult pentru a putea ancora mărimea pe care ea o dobândea și măreția pe care o reprezenta în pădurea ei.

Acum, Evelyn nu era conștientă de rădăcinile ei mai mult decât sunteți voi de fiecare fir de păr. Erau atât de multe! Dar una dintre ele, aflată la mare distanță, și-a găsit calea înapoi către suprafață și a început să crească în sus. Ea a încolțit și a început să crească, astfel încât a devenit un alt copac. Această mică plăntuță a devenit conștientă de Gaia și a început să crească exact la fel ca și Evelyn. Și ea avea un nume – Martha.

Evelyn devine conștientă de copacul vecin ei, deoarece acesta a crescut mare. Evelyn se uită cum crește Martha. Dar Martha nu este altceva decât rădăcina lui Evelyn. De fapt, ele sunt încă atașate! După o vreme, și Martha își întinde rădăcinile și același lucru se întâmplă și cu ea. În același timp lui Evelyn îi mai ies la suprafață și încolțesc și alte rădăcini în alte direcții. Și toate au fost rădăcinile lui Evelyn, sunt încă atașate de Evelyn, dar încolțesc și răsar drept alți copaci având alte nume. Vedeți unde vreau să ajung cu asta?

În cele din urmă, ei au devenit o pădure și toate rădăcinile erau conectate, toate erau conectate. Forța de viață a nutrienților planetei curge prin fiecare dintre ei. Nu există nici un început sau sfârșit al vreunei rădăcini, deoarece ele sunt toate conectate unele cu celelalte și toate are un nume individual precum și ”conștiința copac”.

Acum, haideți să-i luăm un interviu lui Evelyn. ”Evelyn, cine ești tu? Așa cum te uiți prin pădure, ești Evelyn sau ești și Martha și George și Sally? Cine ești?” Evelyn ar trebui să stea dreaptă și să spună ”Eu sunt ei toți, și ei toți sunt eu, pentru că rădăcinile noastre sunt combinate împreună de către aceiași sursă.”

Aș vrea să vă uitați la această poveste și să înțelegeți că ea este o metaforă pentru cine sunteți voi. În natură, vă uitați la aceste lucruri și spuneți cât de unic. Voi nu vedeți că și voi înșivă faceți același lucru, cu personalități și vieți individuale pentru a trăi ca Oameni individuali. Dar povestea lui Evelyn este mai adevărată pentru Oameni decât credeți. Conectivitatea, și înțelegerea unității tuturor, va fi salvarea pentru omenire. Dar trebuie să înceapă, literalmente să înceapă, cu înțelegerea voastră că sufletul din voi este mai mare decât orice ați gândit vreodată.   

V-am spus cu câteva momente în urmă că sufletul nu are nici o personalitate, nu așa cum vă gândiți voi. Dar el are atribute. El are perfecțiune, iubire și bunăvoință. Asta este ceea ce voi simțiți atunci când sunteți în contact cu esența. Mâna sufletului, care este Dumnezeu, este întotdeauna deschisă pentru voi, întotdeauna. Din momentul în care v-ați născut, sunteți invitați să descoperiți cine sunteți și să luați acea mână și să începeți să vă schimbați realitatea. Să vă plasați într-o poziție din care să puteți schimba planeta prin faptul că trăiți o realitate sacră a conștientizării. Știți că am dreptate, pentru că altfel nu ați fi citit acest mesaj.

Și la final, un sfat: Aceste decizii trebuie să fie luate prin libera voastră alegere și intenția voastră și deplina voastră înțelegere. ”Asta este ceea ce vreau să fac” să fie ceea ce vă auziți spunând. Nu faceți nimic pentru că așa ar trebui sau pentru că ați venit la o întâlnire și ați auzit un medium care vă obligă să faceți ceva. Nu faceți acest lucru. Vreau să stați pentru că așa vă vine, singuri pe un scaun, și să vă întrebați corpul ”Mai există și altceva?” Fiți sinceri și ascultați să primiți un răspuns. El va tremura ca răspuns [înfiora] și primul lucru pe care vi-l va spune va fi ”De ce ți-a luat atât de mult timp să întrebi?” Și apoi va spune ”Da!” Și acesta este începutul descoperirii.

Aceasta este cu adevărat invitația nerostită, dragilor, pentru fiecare Ființă Umană de pe planetă. Dacă vă relaxați și discutați cu ceea ce este înnăscutul corpului vostru și îl lăsați să vă ghideze către adevăr, îl veți găsi. Nu mă ascultați pe mine sau pe o altă Ființă Umană pentru a face acest lucru. Aș vrea să începeți să vă ascultați pe voi înșivă. Este acest mesaj real sau nu este? Folosiți-vă puterea de apreciere și discernământul și discerneți energia acestui mesaj prin Dumnezeul din voi.

De această dată mi-a fost dat mie ca în această seară să vă dau un mesaj de iubire, care vine de la acea sursă care se află în voi toți. Ar trebui să recunoașteți acea voce micuță, nu vocea Umană, ci pe cealaltă, pe cea care v-a vorbit tot timpul în cel de-al treilea limbaj. Ea v-a șoptit ”Ascultă, ascultă, ascultă, pentru asta ai venit”. Și așa și este! Drag suflet bătrân, tu ești speranța planetei. Oricine ascultă acest lucru și îi va pricepe adevărul, va înțelege că acesta este timpul vostru. Mergeți înainte cu el.

Și așa este.  

KRYON


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.