sâmbătă, 12 iulie 2014

Călătoria pentru cunoașterea Sufletului - Partea a 2-a




Mesaj transmis prin Lee Caroll în Aukland, Noua Zeelandă
23 Martie 2014

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. A fost o vreme când înainte de a începe o canalizare partenerul meu a trebuit ca prima dată să se ajusteze câteva momente. A fost o vreme în care el a trebuit să-și schimbe efectiv înfățișarea, să încerce să se relaxeze, și să lase fluxul pineal neîngrădit de așa-zisele filtre ale conștiinței Umane. Dar acum eu doar sar înăuntru de fiecare dată când acest lucru este potrivit. Acesta este modul în care se desfășoară, iar practica comunicării cu Spiritul are sorți de reușită cu atât mai mult cu cât mai des o faceți, așa că Ființa Umană este rugată să practice.

Am să continui învățătura pe care am început-o aseară în legătură cu sufletul. Mai am doar câteva lucruri de spus despre acest subiect și poate că pe unele dintre ele le-ați mai auzit și înainte. Partenerul meu vorbește despre aceste lucruri atunci când predă, dar eu vreau să le auziți de la mine. Așa că, această canalizare va deveni partea a doua la ceea ce numim Călătoria Sufletului. 

Acum, doar pentru claritate, sufletul nu călătorește nicăieri. Acest subiect are legătură cu voi, deoarece voi sunteți cei care călătoriți pentru a-l cunoaște. Este vorba despre faptul ca voi să cunoașteți ce este sufletul. Practic, voi călătoriți ca să vă cunoașteți pe voi înșivă. Am numit-o în acest fel cu un motiv. Acest proces nu este liniar. Ar trebui să priviți în urmă pentru a-i înțelege profunzimea.

Înainte de a începe aș dori să vă spun că știu unde mă aflu [Noua Zeelandă]. Este un loc prețios. V-am spus că aici se află o parte din Lemuria. V-am spus că Pleiadeenii sunt aici. Ei reprezintă pe deplin frumusețea unei rase binevoitoare, una care se află într-o stare de ascensiune și care este formată din părinții voștri sămânță, biologici și spirituali. Pe Pământ există doar câteva locuri în care pot să văd aceste lucruri. Există într-adevăr doar 24 de locuri care au fost desemnate să dețină atributele capsulelor de timp Pleiadean. În cele din urmă ele se vor grupa două câte două și veți înțelege energia împinge/trage dintre ele. Una dintre ele împinge spre voi ceea ce nu aveți, iar cealaltă îndepărtează vechea energie de care voi nu mai aveți nevoie. Acesta este modul în care ele funcționează. Puteți să-i spuneți un regenerator de energie lent dacă vreți, dar acesta este și atributul energiei împinge/trage din centrul galaxiei, pe care voi ați numit-o în mod eronat gaură neagră. Acolo nu există o singularitate dragilor, ea nu poate exista nici măcar în fizica 3D așa cum voi ați conceput-o.  

Există un nod în Noua Zeelandă și acesta este unul important deoarece ea este o parte din Lemuria. Ea este o casă precedentă și una existentă pentru cei care v-au ajutat să creați divinitatea din voi. Nodul este Muntele Cook/Aoraki, și mă voi opri un moment pentru a spune mulțumesc celor care și-au făcut recent timp pentru a-l respecta și a se focaliza pe el. Și el vă mulțumește la rândul lui. Sunt o grămadă de lucruri pe care să le aflați despre asta, și pe măsură ce trece timpul și el se cuplează cu perechea sa, aș vrea ca în cele din urmă voi să vă uitați la energiile dintre ele și să vă dați seama care este rolul lor. Dar am vorbit suficient despre acest lucru.   

Ce este Sufletul Uman?

Aș vrea să continui discuția călătoriei către cunoaștere a sufletului Uman. În primul rând, și cel mai controversat, acesta nu este un suflet Uman! Noi îi spunem suflet Uman pentru că suntem pe Pământ cu voi și pentru că voi îi spuneți așa. Sufletul este Creatorul. V-am mai spus acest lucru. Sufletul exista cu mult timp înainte ca acest pământ să fie suficient de rece pentru a se putea umbla pe el. În cele din urmă el ar fi o parte din voi. Este etern în ambele direcții [trecut și viitor]. Gândiți-vă la asta: Voi ați avut un suflet mai înainte ca Oamenii să fi existat în vreo formă. Așa că, cu logica voastră 3D, înțelegeți de ce el nu poate fi numit suflet Uman? Lăsați-mă să vă duc într-o călătorie. Vă întrebăm următorul lucru: Unde ați fost voi – esența – sufletul? Cine sunteți voi?

Înainte ca Pleiadeenii să facă ceea ce au făcut pentru această planetă, voi unde ați fost? Nu ați avut nimic de-a face cu ceea ce a fost înainte ca viața să apară pe această planetă? Mulți lideri spirituali – experți în lucrurile spirituale pământești – vă vor spune că totul a început atunci când ați venit voi pe Pământ. Serios? Asta este amuzant! Dați-mi voie să vă întreb, Dumnezeu a ajuns aici deodată cu Umanitatea sau Dumnezeu era deja aici? Dacă sufletul vostru este o parte a lui Dumnezeu, într-adevăr, atunci voi ați fost aici în timpul Creației!

Am să vă dau câteva informații care vor face lucrurile mai mărețe decât tot ce vi s-a spus. Au existat mai multe lumi înaintea lumii voastre care au trecut prin ceea ce treceți voi. Pleiadeenii sunt premergătorii cei mai apropiați și conectați cu voi și ei sunt părinții voștri spirituali. Ei și-au făcut treaba și continuă să vă supravegheze așa cum un părinte ar supraveghea un copil care are o totală și deplină libertate de alegere și acțiune fără știrea părinților săi. Există bunăvoință, iubire și grijă. Există o trezire pe această planetă și ați trecut prin precesiunea echinocțiilor, care a fost calendarul spiritual creat pentru acest test. În prezent sunteți într-o energie pe care am prevăzut-o și despre care v-am vorbit în urmă cu aproximativ 23 de ani, iar acum am ajuns aici.

Este sărbătoare în anumite părți ale galaxiei din cauza a ceea ce se întâmplă acum pe planeta Pământ. Este prea mult pentru voi? Oh, nu vă uitați la știrile voastre de astăzi, pentru că aici nu este vorba despre lupta voastră din timpul tranziției cu vechea energie. Eu vorbesc despre evenimentele care au loc în lume, dar nu lumea pe care o vedeți voi în știrile voastre, ci mai degrabă lumea care reprezintă Pământul de la crearea sa până acum – o lume care reprezintă toate lucrurile care s-au petrecut în istoria voastră precum și ceea ce ați făcut voi cu ele. Voi stați pe buza unei  masive schimbări. Aveți liber arbitru, așa cum întotdeauna ați avut și cum întotdeauna veți avea, dar noi am văzut asta dinainte. Dragilor, noi am văzut asta dinainte! Și asta este ceea ce vreau să vă spun: Și voi ați văzut. Vă dați seama de asta?

Sufletul Vostru A Fost Peste Tot!

Sufletul vostru a fost implicat și în alte locuri, pe alte planete și în alte constelații. El a experimentat viața care este imemorială în această galaxie, dragilor, în comparație cu a voastră pe Pământ. Este atât de veche! Viața poate începe pe deplin și să-și construiască singură structura în câteva milioane de ani, atunci când o planetă este coaptă și pregătită și începe așa cum trebuie și accelerează în direcția potrivită. Nu este chiar atât de neobișnuit și de dificil. Ascultă știință, aceasta este o predicție: Când veți găsi în cele din urmă orice fel de viață în alte locuri care nu au nici o legătură cu această planetă, aceasta va avea același tip de structură biologică a ADN-ului cu care voi sunteți obișnuiți. Aceste structuri ale ADN-ului sunt comune aceste galaxii și este modul în care viața se dezvoltă. Oh, vor exista unele variații, dar veți vedea o similitudine structurală care vă va pune o întrebare mult mai vastă: Există un sistem biologic galactic? Da! Și acest lucru vă va spune ceva: Ceea ce voi aveți pe planetă nu este unic. Greu!

Când priviți la stele și vă întrebați ”Este viață acolo?” este ca și cum ați sta pe o minunată plajă de pe planetă și ați întreba dacă dacă mai există o plajă și în altă parte. Doar pentru că voi nu o puteți vedea, asta nu înseamnă că ea nu există. Procesele care ar putea să creeze mai multe plaje pe planeta voastră sunt aceleași procese care ar putea crea mai multe planete pe care să fie viață.

Deci, voi ați făcut parte din multe dintre aceste locuri – nu acel voi corporal, ci sufletul voi, partea colectivului care este sufletul. Acest lucru duce la întrebarea ”Cine sunteți voi?” Modul cel mai bun și mai profund de a răspunde la această întrebare este prin intermediul glandei pineale. Puteți începe o comunicare prin structura voastră celulară pe care, la început, nu o veți simți. Dar acest lucru deschide o ușă și o păstrează deschisă. Apoi încet, foarte încet, energia se infiltrează și voi vă dați seama că vă schimbați într-un mod foarte binevoitor și dulce. Acest lucru nu vă surprinde, nu vă șochează și nici nu vă înfricoșează. Dimpotrivă, vă veți trezi într-o zi și vă veți da seama că nu sunteți singuri. Vă dați seama că există ajutor și că sunteți mult mai liniștiți și mai sănătoși. Și în acest moment începeți să vă dați seama că funcționează. Deci, care este descoperirea? Este că sufletul vostru nu este un suflet Uman. Este partea voastră Dumnezeu și a făcut parte din dezvoltarea vieții în această galaxie de eoni. Acum, asta înseamnă un SUFLET BĂTRÂN!

Pentru că nu vrem să vă speriem vom merge încet. Oamenii sunt înceți la a conștientiza lucrurile pe care nu le-au mai văzut sau nu și le-au mai imaginat vreodată, așa că vom merge încet. Nu este nimic mai frumos decât să privești Ființe Umane trezite care găsesc ceea ce a lipsit din viața lor, dar care a fost tot timpul acolo. V-am spus că voi sunteți ”eterni în ambele direcții”, ceea ce înseamnă că voi întotdeauna ați fost și întotdeauna veți fi. Deci, acest lucru vă dă vreun indiciu despre unde ar fi putut fi sufletul vostru în trecut, înainte de Pământ?

Bunicii voștri sămânță

Voi ați făcut parte din marele plan tot timpul și ați fost în același timp și un suflet Pleiadean. Vă șochează acest lucru? Pleiadeenii trăiseră deja mai mult de un milion de ani în lumile lor când viața era doar la început pe Pământ. Și ei au o altă planetă care a însămânțat-o pe a lor, una cu mult mai veche, într-o altă constelație din această galaxie. Și acest lucru face din acest grup mai bătrân ”bunicii voștri sămânță” și numele lor este Arcturieni. Orionienii au fost chiar înainte de ei! Dacă lucrați cu aceste grupuri, dragilor, atunci știți deja că ei sunt aici ca să ajute – în felul în care ajută bunicii. Dar voi ați fost și acolo! Voi chiar sunteți ”copii stelari” în cel mai magnific sens!

Ridicarea Vălului Nu este Automată

Acum, ceea ce aș vrea să vă anunț este că în această nouă energie vălul dintre noi se ridică încetișor pentru că voi ați tras de el. Este o forță brută a conștiinței și trezirii spirituale. Și asta este ceea ce va trage de vălul care ne separă. El nu se subțiază de la sine. El doar stă acolo așteptând ca voi să trageți de el cu conștiința voastră. Acesta este aranjamentul pe care îl aveți în acest moment.

Dați-mi voie să prezint lucrurile într-o lumină mai bună. Dacă vă veți trezi la cine este în jurul vostru și cine este multidimensional, asta se va petrece în felul vostru, nu în al nostru. Și asta așa a fost întotdeauna, dragilor. Omul este cel care trebuie să-l caute și să-l găsească pe Dumnezeu. Dumnezeu nu vă va prezenta o situație care să vă ofere dovezi pozitive a cine sunteți voi sau a ceea ce este de cealaltă parte a vălului.  Acesta este marele puzzle pe care voi trebuie să-l rezolvați. Și asta așa trebuie să se întâmple, și este corect și onorează libera alegere. Fiecare planetă care a trecut prin această căutare a făcut descoperirea în acest fel. Așa că, iată ce este ceea ce vreau să vă spun și modul în care acest lucru se aplică învățăturii de astăzi: Ați fost acolo. Ați fost acolo! Vă spun din nou, voi sunteți propriii voștri strămoși și voi sunteți propriile voastre semințe. Dați-mi voie să vă întreb: Credeți că unele dintre aceste informații pe care voi le purtați în Akasha voastră s-ar putea trezi într-o zi atunci când este nevoie? [Apropo]

Se reportează această moștenire galactică în Akasha voastră? O parte din ea da, dar nu atât de mult pe cât o face experiența voastră pe Pământ. O să vă spunem mai multe despre acest lucru imediat, dar acum vreau să vă spun că există două lucruri pe care vreau să vi le reamintesc. Vi le-am mai dat și înainte, dar acum vorbim despre suflete în general, așa că o vom face mult mai profund.

Sunt două aspecte care trebuie lucrate pentru a absolvi. Primul aspect este acesta: Chiar dacă ieri [prima canalizare] v-am spus că nu puteți plasa atributele Umane asupra lui Dumnezeu și că este o greșeală să gândiți că Creatorul universului are metode Umane, totuși există o problemă pe care se pare că voi o dezvoltați întotdeauna de capul vostru. Este vorba despre un concept al vechii energii care va trebui să dispară înainte ca ceva important să se petreacă pe acestă planetă și acesta este conceptul judecării.

Judecata este un atribut Uman și încă unul al vechii energii. Este un atribut separatist care provine din felul în care un Uman se uită la un altul, sau o civilizație se uită la alta și decide că cealaltă nu face corect ceva sau interferează cumva cu starea de fapt. Este un atribut al supraviețuirii, nu este un atribut echilibrat. Judecarea este peste tot, pe toată planeta. Și a fost întotdeauna. V-ați uitat vreodată la felul în care trec copiii voștri prin diferitele faze ale maturizării? Una dintre aceste faze este ”Asta n-ai făcut bine!” Apoi ei se separă de acel copil care ”n-a făcut bine” și se agață de cei care ”au făcut bine”. Aceasta este o problemă de creștere.

Judecarea crează războaie și o separare crescută. Cu toate acestea, când vă construiți structurile religioase voi decideți că ea îi aparține și lui Dumnezeu. Nu-i aparține. Ea aparține în totalitate Oamenilor. Dar pentru că ea a fost atât de înrădăcinată în conștiința voastră, voi ați atribuit-o în mod natural și celei mai înalte puteri care există. Voi ați avut nevoie ca și Dumnezeu să aibă capacitatea de a fi separatist – separând Oamenii în cei care fac acest lucru și cei care nu o fac. Dumnezeu nu judecă și nici nu separă părți din sine însuși!

Cel de-al doilea aspect este următorul: Voi vă învârtiți încoace și încolo simțindu-vă neînsemnați. De ce faceți asta? De ce vă umiliți în fața lui Dumnezeu? Ei, acum am dat de bucluc, nu-i așa? Vi s-a spus că să fiți umili în fața lui Dumnezeu este un lucru bun! Cu toate acestea, dacă voi sunteți un fragment de Dumnezeu de ce să vă umiliți în fața voastră înșivă? Are această informație vreun înțeles pentru voi? A sosit timpul să folosiți bunul simț Spiritual evoluat. Dacă voi sunteți o parte a Creației, nu este necesar să vă plecați în fața voastră înșivă.   

Dacă, mai degrabă, ați spune ”A sosit timpul să mă ridic din poziția mea de umilință și să-mi însușesc puterea care este a mea! Îmi însușesc puterea cu bunăvoință, curtoazie, generozitate și integritate – nu umilința.” Ce rost are să vă umiliți în fața lui Dumnezeu? Cum ajută acest lucru planeta? Motivul pentru care sunt în încurcătură cu acest mesaj este pentru că ”mesajul umilinței” este cel care v-a fost dat din prima zi! Vă amintiți acest mesaj? ”Dumnezeu este măreț și tu nu. Prin urmare, ar trebui să te pleci în fața atotputernicului”. Dar ceva este în neregulă cu această imagine. Maeștrii v-au vorbit despre măreția voastră nu despre nevrednicia voastră! Dacă aplicați învățăturile mele de ieri și de azi, începeți să vă dați seama că voi sunteți o parte a adevăratei măreții care este Dumnezeu însuși! ”Atotputernicul” este în voi. Este în fiecare moleculă din trilioanele de molecule din ADN-ul vostru. Și el reprezintă Sinele Mai Înalt al fiecărui Om, iar acest Sine Mai Înalt are o conștiință foarte pașnică și răbdătoare, care așteaptă ca voi să descoperiți ce este acolo cu adevărat. Chiar credeți că Sinele vostru Mai Înalt dorește să fie venerat? Răspunsul este nu.

Aș vrea ca voi să începeți să gândiți în mod diferit despre Dumnezeu, și despre suflet, și despre ceea ce voi aveți în interiorul vostru. Meritați să vă treziți la măreția voastră. Ce părere aveți de această afirmație? Și să mai știți ceva: Măreția Umană nu se arată prin egoism. Nu stând și bătându-vă cu pumnul în piept și lăudându-vă tuturor cât de buni sunteți. Nici un Maestru nu a făcut asta vreodată. În schimb vă treziți la înțelepciunea interioară și la maturitatea măiestriei. Oamenii vor vedea acest lucru în voi!

Care este unul dintre atributele principale ale măiestriei? Liniștea. Știați asta. V-am învățat ”Stați în liniște și știți că sunteți Dumnezeu.” Este liniște. Când stați în liniște există o cunoaștere interioară. Sunteți înțelepți dincolo de cuvinte pentru că istoric voi ați fost acolo și ați făcut acest lucru. Poate că nu cunoașteți detaliile dar stați doar acolo pentru un moment și stați în liniște. Nu simțiți cine sunteți? Este prea îndepărtat ca intelectul vostru Uman să poată urmări?  Este prea îndepărtat de logica voastră 3D pentru a vă gândi că a existat mai multă viață decât ceea ce vi s-a spus?  

Încetați să-l mai umanizați pe Dumnezeu. Încetați să mai creați atribute și situații care sunt pur Umane și pe care să i le aplicați apoi lui Dumnezeu. De câte ori ați auzit că existe suflete captive în anumite locuri? Vi se spune că ele sunt prinse între un loc și altul și apoi Oamenii decid care sunt acele locuri. Toate acestea sunt invenții Umane. Știți asta, nu-i așa? Cum pot fi captive părțile Creatorului Universului? Nu există nici o energie sufletească individuală. Nu este în 3D și nu este singulară. Totul este parte a întregului. Este un colectiv care este parte din voi.

Cum puteți avea o parte a lui Dumnezeu prinsă între unele nivele create de către Om? Nu puteți. În cel mai bun caz este vorba de mitologie, dragilor, așa că data viitoare când cineva se uită la ceva, orice ar fi acest ceva, și spune ”Asta este ceea ce se întâmplă în cazul unui suflet captiv”, aș vrea ca voi să știți mai bine. Nu trebuie să corectați pe nimeni, dragilor. Este suficient ca VOI să știți mai bine. Aș vrea ca voi să vedeți adevăratul sistem care există, cel care este frumos. Ascultați: În ceea ce privește sufletele, nu există probleme Pământești și nici purgatoriu. Toate acestea sunt structuri Umane aplicate lui Dumnezeu. Nu există nici un suflet care să meargă undeva pentru a se pregăti pentru altceva, așa cum v-am mai spus și ieri. Nu există nivele pentru suflet. Sufletul vostru este parte din Dumnezeu, iar Dumnezeu este Creatorul acestui Univers! Minunata energie a lui Dumnezeu nu este nici segmentată și nici captivă – niciodată! Este departe de așa ceva, foarte departe. Reprezintă energia a ceva ce nici măcar nu vă pot descrie. Dar acum, tot ceea ce este necesar ca voi să știți este că această energie a lui Dumnezeu vă iubește peste măsură și că tot ceea ce este disponibil pentru voi este plin de bunăvoință. Nu este nevoie să săriți peste obstacole, dragilor. Nu trebuie să vă afirmați într-un fel sau altul. Mai degrabă lăsați ca esența lui Dumnezeu din voi să devină evidentă de la sine.

Partajarea Sufletului    

Când expirați din punct de vedere corporal [în moarte] și treceți la energia următoare sufletul este colectat din corpul vostru și devine din nou parte a întregului. Când simțiți pe cineva care a trecut dincolo și care este singular [s-ar putea să-i cunoașteți numele], acest lucru este real și chiar singular. ”Joe a murit și eu îi simt prezența.”

Cu toate acestea, vă mai amintiți ce v-am spus mai demult? Părți și fragmente a celor dragi care au trecut dincolo devin o parte din voi [sufletul vostru] pe viață. Aceasta este partajarea sufletului, dragilor. Este important să înțelegeți cum funcționează acest lucru. Dacă sufletul vostru nu este singular, există spațiu pentru convingerea că în interiorul lui sunt complexități ale existenței. Cum poate fi sufletul vostru și suma tuturor vieților voastre anterioare? Vedeți ce vreau să spun? Sunteți un sistem magnific al umanității și nu sunteți singulari. ”Corpul lui Joe a murit și acea magnifică parte care a fost mai mare decât celulele lui Joe continuă să trăiască. Îi simt eternitatea.” Începeți să vă vedeți ca și pe cea mai bună colecție a lui Dumnezeu.

Închinarea

O spunem din nou: Dacă doriți să vă târâți în genunchi pentru a-l onora pe Dumnezeu cu orice preț – când vă rugați sau când meditați – noi suntem acolo. Tot ceea ce aveți de făcut este o simplă cerere pe care să o adresați Sinelui vostru Mai Înalt. Întrebarea este ”Dragă Dumnezeule, spune-mi te rog ce este nevoie ca eu să știu.” Aceasta este cea mai bună. Din nou, motivul este următorul: Toate celelalte lucruri pe care le-ați putea cere sunt cuprinse în această întrebare. ”Spune-mi ceea ce este necesar să știu, dragă Spirit, pentru a rezolva problema de a ajunge de la A la B.” Știți cine sunteți. Voi nu ați venit aici ca să suferiți, dragilor. A sosit vremea să lucrați inclusiv acest aspect. Unii au nevoie să audă acest lucru. Nu suferința a fost planul. Orice s-ar fi întâmplat este acum apă pe sub pod. Aveți control total asupra propriei voastre structuri celulare și aceasta așteaptă comanda voastră.

Moștenirea Sufletului

Acum vreau să aduc în discuție și ultimul subiect, și acesta este unul dificil. Întotdeauna lăsăm la urmă ceea ce este cel mai bun – cele care sunt mai greu de înțeles precum și conceptele care, probabil, sunt lucruri asupra cărora n-ați reflectat prea mult. O veți face acum.

Acest atribut are de-a face cu ceea ce noi numim moștenirea sufletului. Când vă uitați la moștenire, așa cum voi o percepeți, aceasta este mai mult celulară și în trei dimensiuni [realitatea]. Moștenirea de acest tip este ceea ce noi numim moștenirea chimică, dar partea derutantă este că voi, ca Ființă Umană care este conștientă de complimentul său spiritual, aveți de-a face cu un oximoron – două tipuri de moștenire în același timp.

Toate acestea se petrec într-un singur corp. Moștenirea chimică este cea care vă este predată în școală. În mare parte ea conține ceea ce au deținut părinții și bunicii voștri [genealogia]. Arătați ca și ei, în structura celulară aveți atribute ca și ei și în ADN-ul vostru există lucruri care vi se transmit prin naștere. Acestea pot fi anumite talente, instincte, alergii și predispoziții la anumite boli sau sănătate. Unii dintre voi vă chiar puteți uita la mâinile voastre și să recunoașteți mâinile părinților voștri. Aceasta este moștenirea chimică și ea este puternică.

Oximoronul: Omul care stă în scaunul din fața voastră chiar acum [Lee] are o moștenire chimică. Chimia lui este irlandeză, și dacă merge în urmă pe linia neamului său va afla că nu au trecut prea multe generații pentru a-și găsi rudele din Irlanda. Acolo își poate urmări numele [Caroll], care este foarte irlandez, chiar până la familia care trăiește acum acolo. Într-o bună zi și-ar chiar putea vizita moștenirea. Aceasta este moștenirea lui chimică.

Cu toate acestea noi am dezvăluit în ultimul timp că viața lui precedentă nu a fost irlandeză! Aceasta a fost pe cealaltă parte a șanțului în Australia! [O expresie folosită în Noua Zeelandă] Ce spuneți? Cum poate funcționa acest lucru? Cine este el? Este Irlandez sau este Australian? Răspunsul este că el are o cale care este Akashică și o cale care este chimică. Deci, prin urmare, el este o combinație – o Ființă Umană unică care are un trecut cu totul diferit atunci când te uiți la familia sa Akashică comparativ cu cea chimică. Adevărul este că, de fapt, amândouă sunt corecte. Este sau nu este derutant? Dar cei mai mulți dintre voi au acest atribut în exprimarea identității!

Acest lucru nu ar trebui să fie derutant dacă vă uitați la Parabola lui Evelyn, Copacul Veșnic pe care v-am dat-o mai devreme. Vă spun lucruri care înseamnă ceva pentru aceia dintre voi care au fost aici seara trecută. Oameni buni, voi stați în pădure și toți aveți aceleași rădăcini care provin de la copacul din centrul pădurii. Aveți descendența a cine voi credeți că sunteți în copacii din jurul vostru sau o aveți în copacul maestru? Le aveți pe amândouă.

Chimia pe care o aveți, voi puteți merge înapoi pe linia chimică și puteți să vă cunoașteți descendența 3D. Aceasta este descendența voastră corporală, care cu ușurință poate co-exista cu o descendență Akashică diferită. Cu toate acestea, cea mai puternică descendență este viața trecută și este Akashică. Aceasta este cea care vă va da cele mai multe dificultăți și totodată cea mai mare recompensă. Ceea ce este derutant este următorul lucru: Cum pot să existe două căi care sunt atât de diferite? Ca și gânditor liniar, vreți să le separați în minte și întrebați ”Care este cea corectă?” Dar amândouă sunt.

Uitați-vă la asta în felul următor. Să spunem că sunteți o mașină. Sufletul vostru mașină vine dintr-un neam de mașini care se conduc pe partea stângă a drumului. Aceasta este descendența voastră karmică ca mașină. Cu toate acestea, când vă încarnați, sunteți un Ford. Acest lucru nu schimbă partea drumului cu care voi sunteți obișnuiți, sau partea cu care trebuie să învățați să vă obișnuiți. Doar că acum o faceți fiind un Ford. Așa că chimia voastră este de Ford, dar Akasha voastră este partea pe care voi conduceți.

Să-l luăm pe partenerul meu: El știe că este o parte din chimia părinților săi, bunicilor săi și străbunicilor săi. El are chimia tuturor celor din neamul din care provine. Dar el știe și că acea parte din el care este Dumnezeu cunoaște viețile pe care el le-a trăit având o altă chimie, de la alți părinți și alți bunici. Instrucțiunile pe care le avem sunt acestea, dragilor: Nu supra-analizați acest lucru! Vreau să vă uitați la voi înșivă și să sărbătoriți modul în care toate acestea s-au combinat pentru a crea ceea ce voi sunteți. Voi sunteți o Ființă Umană unică – absolut unică. Complicațiile corporale și puzzle-ul sunt dincolo de orice v-ați putea imagina. Tocmai am descurcat un puzzle pe care unii îl vor asculta și vor începe să-și dea seama că acest puzzle a fost întotdeauna acolo. Se vor descurca în fiecare dintre voi unele lucruri pe care nu le-ați înțeles, cum ar fi de exemplu modul în care un cititor Akashic vă poate duce pe o cale complet diferită de ceea ce au făcut părinții voștri.

Nu încercați să vă dați seama! Mai degrabă aș vrea să vedeți doar frumusețea modului în care v-a creat pe voi. Este suficient de bine? Este singurul lucru la care trebuie să vă uitați. Sunteți unici din toate punctele de vedere. Poate că ați primit puterea chimiei de care aveți nevoie și viețile Akashice de care aveți nevoie în scopul de a construi un suflet bătrân care poate face o diferență pe această planetă în aceste momente? V-ați gândit la asta? Absolut tot ce ați experimentat a avut un scop. Dar acum ați terminat cu mersul la școală și ați încetat ca doar să supraviețuiți. Acum a sosit timpul să ieșiți din peșteră, să vedeți cine sunteți, să verificați măreția din jurul vostru, să stați drept și să simțiți lumina unui Dumnezeu binevoitor. Revendicați-vă măiestria!

Este simplu? Nu. Dar întotdeauna veți începe cu pași mici care se vor transforma în unii mai mari. Așa că acum a sosit timpul să începeți. Acesta este mesajul zilei. Va deveni și mai complicat. Vă promit. [Kryon râde]

Și așa este.

KRYON



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.