luni, 7 iulie 2014

Rezistență versus Permitere


Înaltul Consiliu de pe Orion
5 Iulie 2014



Primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Mesajul nostru de astăzi este despre Rezistență versus Permitere. După cum știți există mulți pe planeta voastră care în acest moment vorbesc despre acest subiect într-o varietate de moduri diferite. Motivul pentru acest lucru este că aceasta este o distincție importantă de cunoscut și de înțeles în timp ce mergeți mai departe pe această cale pentru a avea o mai mare înțelegere despre energiile lumii din jurul vostru. Pe măsură ce intrați în acest spațiu vreți mai mult, doriți mai mult, poate chiar la nivelul ființei voastre umane alimentați de ceea ce ați văzut că se întâmplă în mod repetat în viața voastră. Vă doriți mai mult. Vă doriți să treceți dincolo de tipare, lucru care este adecvat și oportun pentru voi și lumea voastră în acest moment. De multe ori conștientizarea faptului că vreți ceva diferit și că doriți ceva diferit devine atât de puternică încât răspunsul vostru uman la această situație este să dați la o parte ceea ce voi nu vreți. Vă treziți spunând ”Nu mai vreau acest lucru.”, ”Urăsc asta.”, ”Sunt obosit de asta.”, ”Nu vreau ca acest lucru să se întâmple.”, ”Nu mai vreau acest gen de oameni în viața mea.” , ”Nu mai vreau aceste locuri de muncă” și toate astea, după cum auziți, sunt spuse ca negații, dar sunt spuse și dintr-o stare de Rezistență.

Următorul pas logic de făcut este ”Ei bine, se presupune că nu ar trebui să opun Rezistență la ceea ce este așa cum este.” Într-un fel este adevărat, dar vom face un pas mai departe. Vrem ca voi să vă uitați la acele lucruri pe care voi simțiți că nu le mai doriți în viața voastră sau care ați dori ca într-adevăr să se schimbe. În loc să vă uitați la ele din perspectiva ”nu vreau”, îndepărtați acea parte de Rezistență, și uitați-vă la ceea ce se află în partea opusă la ceea ce este ceea ce voi nu doriți să experimentați. Ce este ceea ce vă doriți să experimentați? Unii dintre voi știți cu siguranță ceea ce nu vreți să experimentați, dar de fapt nici măcar nu sunteți siguri încă de ceea ce vreți să experimentați. Examinați-vă convingerile și dorințele pentru a decide ce este ceea ce voi vreți. Ceea ce veți descoperi este că ceea ce vreți nu este întotdeauna chiar opusul la ceea ce voi spuneți că nu mai doriți în viața voastră, sau că nu mai doriți să experimentați. Aceasta poate fi ceva care nu arată ca și cum ar fi exact opusul la ceea ce nu vă doriți.   

Vă invităm să vă acordați timp pentru a medita, lua în considerare și a trece în revistă ce este ceea ce doriți să obțineți. Pentru că acel proces, în și prin sine însuși, începe să dărâme zidurile Rezistenței. Pe măsură ce faceți acest lucru începeți să identificați și să vedeți că ceea ce vă doriți cu adevărat se află de cealaltă parte a Rezistenței, sau a lucrurilor la care opuneți rezistență, și apoi faceți un pas mai departe și începeți să Permiteți acea nouă experiență.

Totul sună foarte simplu, dar identificarea a ceea ce vă doriți cu adevărat și apoi să alegeți să acordați atenție Permiterii, și, într-un fel, să ignorați acele lucruri la care opuneți Rezistență, este ceea ce va începe să creeze mișcarea pentru voi; va începe să creeze această schimbare în direcția a ceea ce voi simțiți că vă doriți cu adevărat și vreți să experimentați în acest moment, în acest loc chiar acum.

Vom duce asta un pic chiar mai departe, pentru că atunci când voi vorbiți despre și simțiți lucrurile pe care nu le doriți voi opuneți Rezistență, iar acolo unde există Rezistență (și știți acest lucru de la fizică), lucrurile nu se mișcă. Există ceva care împiedică mișcarea acolo unde este Rezistență. Rezistența apare atunci când refuzați anumite lucruri și le dați la o parte. Care ESTE adevărul despre realitatea voastră vibrațională. Când adevărul realității voastre vibraționale iese la iveală și voi încercați să-l dați la o parte, voi puneți această împingere și tragere între adevărul realității voastre vibraționale și ceea ce voi simțiți a fi ceea ce vă doriți. Acest fapt crează Rezistența. Rezistența nu crează mișcare, ea crează stagnare. Pe măsură ce începeți să  identificați ce este ceea ce vă doriți și începeți să vă canalizați energia în acea direcție în loc să rămâneți agățați de ceea ce nu doriți, atunci voi mergeți mai departe în Permitere.

Cum să faceți acest lucru? Imaginațivi-l. Spuneți-vă. Afirmați. Lucrați cu câmpul vostru energetic spunându-vă literalmente vouă înșivă ” Îmi permit mie însumi să mă mut în acest spațiu nou din viziunea mea, acest loc nou pe care mi-l doresc.” Ceea ce faceți de fapt prin acest lucru este să vă mutați atenția vibrațională pe ceva ce vă face să vă simțiți mai bine, pe ceva care crează mișcare și reduce Rezistența la ceea ce este. Pe măsură ce începeți să acordați atenție la ceea ce vă doriți și la direcția în care doriți să vă îndreptați voi descoperiți ce este de cealaltă parte a Rezistenței, și nici măcar nu este nevoie să știți cu siguranță cum vor arăta sau prezenta lucrurile. Pe măsură ce lucrați cu energiile voastre prin afirmații, vizualizare și trecerea în revistă a tot ceea ce vreți să faceți, voi permiteți ca acea experiență să intre în realitatea voastră vibrațională și începeți să creați mișcarea.

Distrați-vă cu asta! Jucați-vă cu asta! Bucurați-vă de călătoria explorării pentru că veți descoperi ce se află de cealaltă parte a Rezistenței și apoi veți vedea ce se întâmplă pe măsură ce începeți să intrați în acel spațiu al Permiterii pentru că acea nouă realitate vibrațională se apropie din ce în ce mai mult pentru a o experimenta în viața voastră!

Fiți binecuvântați,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Traducere Monica Poka
  
http://www.AkashaHealingStudio.comlink catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.