marți, 22 iulie 2014

Haos în Ordine, Ordine în Haos, Două Pământuri Noi și Energiile Christice




Înaltul Consiliu Pleiadean

De Anna Merkaba în 22 Iulie 2014

Restructurarea și reactivarea porților cosmice de lumină, viața și haosul în ordine și ordinea în haos, au început să se manifeste cu rapiditate în tot Universul în care vă aflați în prezent. Nou-sositele energii Christice, energiile Luminii, energiile Sursei și energiile Creatorului au fost declanșate în acest Univers, ajungând la Gaia pentru a inaugura următoarea fază a evoluționarului progres al omenirii. Energia care a fost generată de ceva timp în profunzimile interioare ale Sinelor Mai Înalte ale celor ce sălășluiesc pe Gaia a atins în cele din urmă punctul culminant și a fost distribuită și dispersată tuturor celor ce sălășluiesc pe planeta voastră. Tuturor celor ce sălășluiesc în conștiința în care vă regăsiți și voi înșivă a fi.

Prin Soarele Central din Alcyone în urma lunii pline, vine o nou-descoperită energie de lumină și iubire, abundență și prosperitate, sănătate și bunăstare, înțelegere și echilibru. În esență, decretul informațional care a fost revărsat asupra omenirii prin propriile voastre Sine Mai Înalte, a fost transmis în stabilizatorii de bază ai lui Gaia.

Din acest punct înainte, așa cum a fost cazul ultimelor câteva luni din timpul vostru pământesc, evenimentele care se dezvăluie în fața voastră pe toate scenele din realitatea voastră se vor accelera chiar și mai mult. Multe vor fi dezvăluite din nou umanității, multe vor fi aduse la suprafață pentru ca umanitatea să poată lucra cu ele. Multe au fost obținute deja de voi, lucrătorii în lumină ai acestui decret universal, multe au fost instituite, pentru că societățile voastre care sălășluiesc pe Gaia, odată cu creșterea energiilor sunt frământate într-un tip de realitate cu totul nou, într-un nou tip de guvernare, restabilind legi corecte și reguli echitabile pentru ca noua societate să iasă din interiorul aparentului întuneric care-și dansează ultimul său dans înainte de a fi complet și irevocabil eliminat de pe planeta Pământ.

Mulți dintre voi așteaptă astfel de schimbări cu fervoare și anticipare, cu toate acestea este suficient să spunem că acesta este angajamentul vostru de a vă bucura de călătoria pentru care ați venit aici, pentru a susține bucuria fiecărui pas al misiunii voastre, chiar dacă aceasta pare descurajantă din când în când. Pentru că prin bucuria, prin înțelegerea că într-adevăr voi sunteți cei care de bunăvoie și fără frică au pus piciorul pe Gaia, veți fi capabili să vă găsiți echilibrul pe care cu adevărat îl căutați. Echilibrul păcii și armoniei interioare în mijlocul schimbărilor rapide și energice care au loc pe Gaia, vă va ajuta să fiți în stare să oferiți binecuvântarea finală a unei înțelegeri prospere pentru o evoluție armonioasă care va propulsa omenirea mai departe până în punctul zero din care va începe eliberarea emoțională finală deschizând în cele din urmă porțile către adevărul a cine sunteți voi cu adevărat, pășind pe deplin, dezgoliți până la esență, într-o nouă realitate darnică pe care voi o alegeți.

Permiteți-ne să vă reamintim că ceea ce cu adevărat se întâmplă în acest moment pe planeta voastră, este că de fapt ea s-a împărțit în două planete și acum devine din ce în ce mai evident pentru mulți dintre voi că două lumi aparent diferite încep să se materializeze cu intensitate în fața voastră. Vouă vi se arată gloria noii lumi prin viziunile voastre și prin experiențele pe care le susțineți pe Gaia, și totuși voi rămâneți în starea duală a ceea ce se întâmplă în realitatea fizică a ființei voastre. Podul care separă aceste două lumi este plasat în conștiința voastră și numai de voi depinde să treceți pe acest pod pe care voi toți l-ați construit în noua lume sau să rămâneți în vechea paradigmă de gândire și să rămâneți blocați în roata karmică fără de sfârșit a vieții. Prin urmare, a sosit momentul pentru a încorpora pe deplin lumina din interiorul miezului Pământului și din interiorul miezului propriilor voastre Sine Mai Înalte și să fuzionați aceste energii împreună în scopul de a consolida calea dintre cele două lumi, în scopul de a permite celor ce doresc să ascensioneze într-o nouă paradigmă să-și ia zborul și să ajungă în sfârșit la destinația pe care ei și-au stabilit-o astfel încât să ajungă la trezirea completă la Sinele lor adevărat.

Și astfel, cu noile energii care au intrat pe Gaia dorim să vă informăm că un val de lumină susținător vă va însoți în următoarele trei luni ale încarnării voastre pământești. Tot ceea ce voi ați decis să faceți se va așeza în mod magic la locul său. Țineți seama de cuvintele noastre cu mare grijă, pentru că prin obstacolele aparente vor apărea noi oportunități pentru voi, noi oportunități pentru a canaliza energiile nou găsite în calea CORECTĂ pentru viața voastră.

Pentru că mulți dintre voi, și voi știți despre cine este vorba, nu vă trăiți viața la întregul vostru potențial, nu trăiți în acord și nici folosind pe deplin în avantajul vostru, legile universale stabilite pentru voi de către propriile voastre Sine Mai Înalte. Și astfel, celor care sunt indeciși în ceea ce privește momentul vostru prezent, și viitor, vă spunem să vă uitați din nou profund în interiorul vostru pentru a descoperi răspunsul.

Amintiți-vă că noi suntem cu voi întotdeauna. Frații și surorile voastre din lumină. Păzitorii voștri și familiile voastre de suflet care vă supraveghează, pregătiți să vă ajutăm în tot ceea ce voi sunteți. Pentru că într-adevăr așa este. Din străfundul inimii și sufletelor noastre vă mulțumim că sunteți aici în acest important și cu adevărat memorabil eveniment, pentru că lăsați lumina voastră să o scalde pe Gaia și pe toți cei care sălășluiesc pe ea, pentru că permiteți cheii inimilor voastre să aprindă pasiunea și începuturile fructuoase a unei noi realități în toată omenirea. Pentru că cu și prin lumina și iubirea voastră necondiționată pentru tot ceea ce există, această lume care se află înaintea voastră va putea înflori în ceea ce voi doriți să fie.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.

P.S. Pentru a vă ajuta în călătoria voastră am scris și publicat o carte. Aceasta este acum disponibilă pentru toată lumea atât în format tipărit cât și digital. Ea se numește ”Misiune pe Pământ – Ghidul unui Lucrător în Lumină către măiestria de sine”. În această carte am explorat subiecte cum ar fi: De ce te afli aici și ce faci pe Pământ. Cum ajung Semințele Stelare pe Pământ pentru a-și începe călătoria. De ce te simți așa cum te simți. Cum să comunici cu ghizii tăi. Cum să-ți descoperi scopul în viață. Cum să te eliberezi de toate. Cum să te reprogramezi pentru a te conecta de deplin cu adevărata ta esență. Cum să te eliberezi de vechile tipare de gândire și să institui o nouă realitate în viața ta. Cum să-ți schimbi viața și să o faci așa cum vrei tu să fie, și cel mai important cum să găsești legătura înapoi ACASĂ! Există o mulțime de lucruri pe care le discut în această carte. Vă invit să vă alăturați mie în această călătorie a descoperirii de sine în timp ce explorăm împreună ”CUM”, ”DE CE”și ”CÂND”. Pentru mai multe informații vă rog să vizitați:


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.