miercuri, 16 iulie 2014

Mesaje de la ”echipă” - Dincolo de timp


Dincolo de Timp

Peggy Black și ”echipa”

Suntem aici; vă recunoaștem curajul și tenacitatea de a păstra o formă fizică, mai ales în aceste vremuri de mare tulburare și schimbare. Vă onorăm în această etapă de transformare a realității voastre. Pentru a face acest lucru, multe dintre convingerile voastre trebuie să fie acolo unde au loc transformările. Cel mai important aspect al evoluției și expansiunii este să vă eliberați de orice concepte ale limitării. Vă oferim din nou posibilitatea și invitația de a vă întinde unul din conceptele voastre acceptate și sacre.

Haideți să luăm doar conceptul timpului. Timpul există în sistemele voastre de credință, timpul care este o parte a acestui construct trei dimensional , dar el nu există și nu se manifestă la fel în alte dimensiuni.

În dimensiunea voastră există o credință asumată și puternică legată de timp și de conceptul de timp. Timpul este una dintre ancorele acestei dimensiuni. Umanitatea a înregistrat timpul cu istoria, evenimentele trecute, ceasuri și calendare ca și moduri și metode de măsurare.

Umanitatea are cu timpul o relație care este foarte interesantă. Am vrea să vă sugerăm că referirile pe care le aveți voi față de timp sunt cele care vă țin blocați într-o realitate limitată.

Pe acestă planetă timpul este un concept. Toate cuvintele voastre care sunt legate de timp continuă să vă țină într-o setare mentală a restricțiilor. Dați-ne voie să vă dăm câteva exemple care sunt comune în realitatea voastră.

Spuneți că nu aveți suficient timp, timpul este scurt, timpul se scurge, timpul trece prea repede, oră de vârf, pierdere de timp, mi-aș dori mai mult timp, aș vrea ca timpul să treacă mai repede, timpul trece prea încet și cum a trecut timpul?

Credem că ați prins ideea. Toate acestea sunt convingeri legate de timp. Timpul, așa ca și orice altceva, răspunde atitudinii voastre, convingerilor voastre, afirmațiilor voastre, cuvintelor voastre, vibrațiilor voastre.

Timpul este unul din eșafodajele jocului vostru pământesc. Este un văl, el vă ține în iluzie. Este o dovadă de înțelepciune să vă dați seama că timpul este creat numai pentru a servi unui anumit aspect al realității fizice. Putem înțelege nedumerirea voastră.

Dați-ne voie să vă dăm un exemplu: Imaginați-vă un mare râu curgător. Sunteți pe o plută care plutește pe acest râu, iar râul este timpul. Acum intrați în credința timpului și acesta vă mișcă sau voi vă mișcați cu el. Acum expansionați-vă viziunea pentru a vedea malurile râului, extindeți-vă până la împrejurimile împădurite pe unde curge râul, și apoi expansionați-vă din nou pentru a vedea toată pădurea pe unde curge râul. Râul care curge este doar un aspect mărunt al întregii păduri.

Timpul este râul curgător de frecvențe vibraționale care sunt într-adevăr un aspect mărunt al întregului univers. Acesta este doar o iluzie a minții voastre atașate pământului. Ne-am dat seama că ne atingem de una dintre cele mai sacre credințe ale planetei voastre. Nu ne așteptăm ca această informație să schimbe regulile jocului.

Ne-am dori ca conștiința voastră să se poată schimba. În acea schimbare a convingerilor voastre despre timp este multă libertate. Pe măsură ce vă transformați credințele voastre în legătură cu timpul, acest lucru se va reflecta în realitatea voastră fizică și dincolo de ea.

Vă invităm să vă jucați cu timpul, să-l întindeți, să-l modelați, vedeți dacă puteți să apucați ceva, ieșiți din timp, intrați în timp. Cum v-ar fi ziua sau viața dacă ”timpul” ar fi doar o cameră în care ați intrat și în care puteți sta sau prin care puteți doar trece.

Fiecare individ se confruntă cu vechile sale convingeri despre timpul trei dimensional pe măsură ce se mută în conștiință în alte dimensiuni. Imaginați-vă cum vă mișcați într-o nouă frecvență în care timpul așa cum voi l-ați cunoscut nu există. Imaginați-vă experimentând o stare de expansiune a conștiinței și o expansionare a strării de conștientizare în care ceea ce gândiți și ceea ce exprimați se manifestă instantaneu, fără nici un decalaj de timp. Doar vă gândiți la ceva și acesta apare. Doar vă gândiți și deja este acolo.  

Sunt printre voi unii care au exprimat acest concept de multe ori și în multe feluri. Înțelepții și cei care spun povești au spus acest lucru foarte bine. Richard Bach remarca în Pescărușul Jonathan Livingston ”Pentru a zbura la fel de repede ca și gândul, pentru a fi peste tot, trebuie ca mai întâi să începi prin a ști că ai ajuns deja.”

Voi vă treziți la realizarea faptului că nu sunteți limitați de corpul vostru fizic. Că nu sunteți limitați de convingerile voastre în ceea ce privește timpul. Voi nu sunteți limitați. Vă treziți la magnifica expresie multidimensională a Minții Divine.

Voi experimentați conflictul interior dintre vechile voastre convingeri și concepte legate de timp și realizarea faptului că voi sunteți mai mult decât corpul vostru fizic. Sunteți o ființă nelimitată cu stări expansionate de conștiință.

Amintiți-vă, timpul face parte din iluzie. Amintiți-vă să vă ridicați starea de conștientizare dincolo de credințele și convingerile acestei dimensiuni. Amintiți-vă dragilor, de unde voi veniți voi sunteți cu mult mai mari decât timpul. Esența a cine voi sunteți este dincolo de timp. Esența a cine voi sunteți vede timpul ca și pe un joc imaginar tot așa ca și cele pe care le joacă copiii.

Da, vă auzim și știm că voi trăiți în acest joc cu timpul. Înțelegem și că puteți onora timpul cu conceptele sale limitate și totuși să cunoașteți libertatea ”FĂRĂ TIMP”. Veți călători în spațiul ”FĂRĂ TIMP”.

Puteți călători în timp, schimba timpul, onora timpul, să vă luptați cu timpul, să adunați timpul sau să încercați să rețineți timpul sau vă puteți relaxa și îmbrățișa schimbarea energetică care are loc în conștiința voastră și în conștiința tuturor ființelor simțitoare.

Ne dăm seama că am expus unul dintre cele mai sacre sisteme de credință ale voastre și vă înțelegem rezistența și probabil confuzia și nedumerirea, din cauza legilor timpului de pe planeta voastră și a conceptelor voastre programate despre timp.

Deci, pentru acest contact vă vom permite să prelucrați și să examinați aceste informații pe care vi le-am prezentat. Vă invităm să conștientizați modurile în care voi susțineți ”timpul” și credințele voastre despre ”timp” în timp ce continuați să vă expansionați dincolo de ele.

Fiți blânzi cu voi înșivă. Faceți-vă timpul prietenul vostru, el este foarte elastic, foarte flexibil. Jucați-vă cu el într-un mod nou. Amintiți-vă importanța râsului. Practicați râsul tot timpul. Faceți-vă timp să râdeți. Umpleți-vă timpul cu râsete. Relaxați-vă în sarcinile pe care le aveți, râdeți, eliberați-vă și conștientizați faptul că voi experimentați o schimbare extraordinară în evoluția voastră. Da, ne jucăm un pic cu voi. Totuși aceste cuvinte conțin atât de mult adevăr și vă vor ajuta să ajungeți la o nouă conștientizare.

Aminitți-vă că voi sunteți călători în timp. Voi vă mișcați și permiteți gândurilor și energiei voastre să meargă în trecut și în viitor pe tot parcursul zilei fără nici o ezitare. Energia urmează gândul. Așa că vă invităm să practicați mișcarea dincolo de acest timp și această dimensiune. Fiți împăcați Preaiubiților, știind că totul este bine și chiar mai mult de atât.

Echipa


Traducere Monica Poka     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.