sâmbătă, 30 aprilie 2016

Mintea care Unește


Arcturienii prin Suzanne Lie

Dragă UNU,
Continuă te rog să-mi vorbești despre ceea cu ce m-am trezit. Era un mesaj ...

Suzille, era un mesaj de la componenta conectivă/care unește a SINELUI tău. Există multe, multe elemente, elementali, personalități și versiuni multidimensionale ale SINELUI tău Multidimensional al cărui scop principal în acest ACUM este ”gustarea” expresiei tale cinci dimensionale.

Prin ”gustare” vrem să spunem că primești tot mai mult o licărire liniștită, un gând întâmplător, un cuvânt nerostit sau o imagine fizică legat de ceea ce este în-între despre ceea ce ESTE și ceea ce DEVINE.

De fapt, tu tragi cu ochiul în ”în-întrele” care a fost întotdeauna invizibil sinelui tău de vis trei și chiar patru dimensional. Începi să primești o ”licărire liniștită”, o ”voce îndepărtată” și/sau o ”vagă amintire” despre ceva ce nu s-a petrecut niciodată în realitatea ta trei sau patru dimensională.

”Visezi cu ochii deschiși” ceva, te trezești la ceva și încerci din greu să-ți amintești ceva. Dar acest ceva rezonează chiar dincolo de pragul percepțiilor tale actuale. Dar totuși, ca o fantomă astrală, ceva te cheamă chiar din inima ta, tremură în și la colțul ochilor tăi și îți șoptește blând în ureche.

Știm că acest lucru poate fi destul de frustrant pentru că atunci când vrei să abordezi direct aceste gânduri fantomă, viziuni, sunete și/sau sentimente, ele par să plutească dincolo de percepția ta. De fapt, aceste percepții au fost întotdeauna acolo, dar conștiința ta nu a rezonat la o frecvență suficient de înaltă ca tu să le percepi cu conștiința ta trei dimensională.

Cu toate acestea, acum că conștiința voastră se expansionează dincolo de dimensiunea a patra și în dimensiunea a cincea, tu ”doar acum” ai început să percepi conștient ceea ce rezonează la pragul conștiinței tale cinci dimensionale.

De fapt, aceste mesaje, viziuni, sentimente și/sau gânduri te îndeamnă să-ți expansionezi conștiința ”încă un pic mai mult”. Aceste mesaje semi-conștiente te cheamă să-ți amintești că există o amintire și/sau comunicare din dimensiunea a cincea pe care creierul tău fizic nu o poate încă înțelege pe deplin.

Voi sunteți ”PE PRAGUL” amintirii, perceperii, înțelegerii și îmbrățișării componentelor SINELUI vostru Multidimensional pe care conștiința sinelui vostru trei dimensional nu le poate încă înțelege. Cu toate acestea, voi deveniți conștienți de ceea ce încă nu puteți percepe conștient.

Vă rugăm să vă aduceți aminte că creierul vostru uman a fost menit să ”filtreze afară” toate percepțiile care rezonează la dimensiunea a patra și dincolo de ea. Cu toate acestea, pe măsură ce conștiința voastră continuă să se expansioneze, la fel face și gama de frecvență a percepțiilor voastre.

Prin urmare, ceea ce a fost cândva invizibil, de neauzit și imposibil de perceput pentru mintea voastră conștientă, vă gâdilă inima, vă șoptește la ureche și trece rapid și fără zgomot prin viziunea voastră. Din fericire, voi puteți ”simți” percepțiile mai înalt dimensionale în corpul vostru fizic, să le zăriți imediat ce vă treziți, încheiați o meditație, priviți în natură și vă contactează în moduri care diferă de la om la om.

Vedeți voi, fiecare dintre voi deține doar o mică componentă a ”imaginii de ansamblu”, dar atunci când comunicați cu alții, decoperiți că experiența lor este componenta lipsă a propriei voastre experiențe. Fiecare dintre voi deține câte o piesă diferită a aceluiași ”puzzle ascensiune” pentru că cu toții aveți experiențe diferite de viață.

Aceste experiențe de viață ți-au arătat ceea ce este real și ceea ce nu este real. Asta este, ceea ce este real și ceea ce nu este real pentru TINE. O altă persoană va avea o percepție ușor diferită a realității. Și voi toți aveți dreptate. Fiecare dintre voi percepe aceiași tranziție planetară cu o percepție ușor diferită.

Cu toate acestea, dacă fiecare dintre voi v-ați împărtăși experiențele voastre ”ciudate”, ”fantomatice”, ”suprarealiste” unii cu alții, ați vedea că fiecare dintre voi percepe o bucată a puzzle-lui cosmic pe care îl puneți laolaltă prin conștiința și percepțiile voastre aflate într-o continuă expansiune.   

Mulți dintre voi ați avut aceste experiențe timp de mai mulți ani sau chiar de când vă știți. Unii de-abia încep să devină ”conștienți” de aceste experiențe. Spunem ”conștienți” pentru că ați avut întotdeauna aceste experiențe cu ”mintea voastră inconștientă”.

Cu toate acestea, vi s-a spus că numai dimensiunea a treia este reală și că voi erați ”ciudați, nebuni sau bolnavi mental” dacă credeați că aceste experiențe erau reale. Sunt, desigur, unii dintre voi cărora vi s-a spus că aceste experiențe sunt reale dar ați afost învățați, copii fiind, să le țineți doar pentru voi sau ”ei” vor crede că sunteți nebuni sau, chiar mai rău, diferiți.

Desigur, întotdeauna ați știut că sunteți diferiți, dar era prea singuratic să trăiți în felul ăsta. Prin urmare, ați încercat să vă potriviți ”cu ei”. Mulți dintre voi v-ați ”prefăcut” timp de mulți ani, mai ales aceia dintre voi care v-ați născut chiar imediat după cel de-al doilea război mondial când spălarea creierelor a fost extremă.

Extratereștrii Zeta Reticuli au venit pe Pământ. De fapt, ei au vorbit cu Eisenhower, lucru care a fost de folos. Cu toate acestea, Rockefeller asculta, lucru care a fost dăunător. Zeta Reticuli, care au lucrat cu Naziștii în a face un schimb de tehnologii avansate, cum ar fi rachetele naziste, pentru ADN uman, au venit în Washington DC.

Ei știau că Germania a pierdut războiul, așa că au venit în America care a ”câștigat” războiul. Desigur, războiul a continuat pe tăcute, lucru pe care numai guvernanții îl știau, în timp ce oamenii din America își sărbătoreau ”marea lor victorie”.

Economia a crescut și atunci când Zetanii au oferit tehnologie foarte avansată în schimbul ADN-ului uman, Rockefeller a văzut semnul dolarului. Deoarece Illuminati controlau mult din ceea ce se petrecea în Statele Unite la acel moment, averea lor personală era cu mult mai importantă decât bunăstarea poporului.

Noi NU spunem că Zetanii erau răi în totalitate. Cu toate acestea, ei erau disperați. Cu mult timp înainte ei au avut multe războaie, așa ca și Pământul. Cu excepția faptului că tehnologia pe care ei au oferit-o ”câștigătorilor celui de-a doilea război mondial” era tehnologia care le-a distrus planeta prin folosirea ei.

Apoi, Zetanii au fost forțați să trăiască în subteran pentru a evita radiațiile care proveneau de la chiar armele pe care ei le-au oferit Statelor Unite în schimbul ADN-ului uman. Desigur, Eisenhower a fost înțelept în asta, dar banii familiilor Illuminati au fost folosiți pentru a ”câștiga războiul”, pe care în secret tocmai Illuminati l-au creat pentru a câștiga mai multă putere asupra membrilor Statelor Unite ”libere”.

În acel ACUM, America era atât de fericită că a ”câștigat războiul” încât au mers pe mâna a tot ceea le spunea guvernul. La urma urmei, Rockefeller-ii erau ”prietenii” lor care și-au oferit banii pentru a-i ajuta în efortul adus de război.

Desigur, nimeni nu-și putea nici măcar imagina atunci că cei care ”i-au ajutat” cu războiul, erau chiar membrii Illuminati care ”au creat” în primul rând războiul. Cei care erau adulți în acel moment au fost copii în timpul Marii Crize, care și ea a fost creată de către Illuminati, și NU au mai vrut să fie vreodată din nou săraci.

Prin urmare, dacă acordul însemna bani, răspunsul a fost DA. În plus, ce i-ar fi costat să ”ia un pic de ADN” de la oamenii îngroziți? În plus, acești oameni erau luați și duși în dimensiunea a patra pentru ”procedură”, așa că cine și-ar mai aminti?

În plus, această tehnologie nouă importantă ar aduce bani țării, sau măcar, la Illuminati ai căror membrii au fost întotdeauna Rockefeller –ii. Desigur, nu toți membrii acestei familii erau membri. Cu toate acestea, cei care nu erau, erau proscriși sau, dacă știau prea multe, pur și simplu dispăreau.

Nu suntem negativiști, dar sunteți cu toții ”adulți” acum în trezirea voastră și este nevoie să eliberați vălul iluziei care v-a împiedicat să cunoașteți adevărul. Adevărul s-ar putea să nu fie plăcut, dar el vă va elibera. Adevărul vă va elibera de iluziile care v-au ținut conștiința și percepțiile ”blocate” în dimensiunile trei/patru ale realității voastre. Aceste iluzii v-au spus că voi sunteți ”doar fizici” și că este nevoie ca voi ”să fiți ca și ei”.

Chiar dacă voi, cei pe deplin treziți, nu ați vrut niciodată să ”fiți ca și ei”, v-ați dorit să aveți o viață fericită. Prin urmare, ați urmat regulile 3D de a crede iluziile și de a ignora adevărul, cât de mult timp ați putut. Cu toate acestea, voluntarii noștri în a-și lua un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia, ar putea adeseori să perceapă conștient dimensiunea a patra și uneori chiar și dimensiunea a cincea. Cu toate acestea, voi ați învățat de foarte tineri să păstrați aceste percepții pentru voi înșivă sau ați fi putut fi considerați ”nebuni”.

Prin urmare, ați încercat să vă mințiți pe voi înșivă pentru a vă putea potrivi într-o dimensiune a realității care era de fapt mult prea joasă ca rezonanță pentru starea voastră de conștiință mai înaltă. Din fericire, sau nefericire, starea constantă de ”a cunoaște adevărul” despre care nimeni altcineva nu ar vorbi, v-a făcut să fiți deprimați, anxioși, furioși, singuratici și bolnavi.

 În plus, mulți dintre cei care au fost răpiți erau copii atunci când au început răpirile. Cine v-ar fi ascultat? Ei bine – nimeni, mai ales părinții voștri care și-au riscat viețile pentru a face ”lumea sigură pentru democrație”.

Multe dintre cele de mai sus s-au petrecut în Statele Unite, dar Europa a fost devastată de război, așa că ea nu era problema Illuminati-lor. Illuminati nu le puteau permite oamenilor să creadă că ei sunt ”câștigătorii”. Asta le-ar fi îngreunat prea mult controlul.

Prin urmare, ei au creat o schimbare a vremii care a creat ”bolul de praf” (o zonă în care vegetația a fost eliminată și solul supus eroziunii și degradării, mai ales prin secetă sau practici agricole inadecvate n.t.) și ”marea criză”. Prin urmare, atunci când a avut loc atacul celui de-al doilea război mondial, oamenii erau disperați și ușor de manipulat în ”a deveni băiatul rău” și ”a face lumea sigură pentru democrație”.

Dar ACUM, în ciuda tuturor eforturilor Illuminati, VOI, oamenii de pe Pământ, vă treziți la faptul că VOI sunteți creatorii realității voastre. VOI vă dați seama că singura putere în care puteți avea încredere este ”puterea interioară” a propriului vostru SINE Multidimensional.

Acum, VOI aveți această ”putere interioară” pentru că sinele vostru trei dimensional a ales să-și amintească SINELE vostru Multidimensional. În amintirea SINELUI vostru Multidimensional, voi vă amintiți din ce în ce mai multe despre expresia voastră cinci dimensională care săslășluiește deja pe Pământul cinci dimensional.

Recâștigarea aducerii aminte conștiente a SINELUI vostru Multidimensional vă activează PERCEPȚIILE Multidimensionale și AMINTIREA voastră Multidimensională. În mereu expansionânda percepție și amintire a SINELUI vostru, voi vă amintiți ”Motivul pentru care v-ați luat această întrupare”.

Vă amintiți și cum să vă expansionați conștiința în undele gamma cinci dimensionale astfel încât să puteți percepe DINCOLO de planul astral patru dimensional în expresii din ce în ce mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru.

Cu alte cuvinte, dragi voluntari în a o ajuta pe Gaia în Ascensiunea Ei Planetară, voi vă amintiți SINELE vostru. De fapt, voi vă amintiți nenumăratele versiuni ale SINELUI vostru mai înalt dimensional care există ACUM în AICI-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea.

De fapt, iubiții noștri voluntari în a o ajuta pe Gaia, voi vă amintiți SINELE vostru Multidimensional, viața voastră pe Nava voastră Stelară și/sau în Lumea voastră Natală și, cel mai important dintre toate, voi vă amintiți MISIUNEA pe care VOI ați ales-o înainte de a vă lua această întrupare.

Așa că, vom încheia acest mesaj amintindu-vă că mesajele voastre de dimineața, meditațiile, momentele de reverie și/sau străfulgerările intuitive sunt părți ale ACUM-ului în care ”SINELE Conectiv/Care Unește” al vostru a fuzionat cu câmpul vostru perceptual trei dimensional.

Vă rugăm să vă amintiți, dragi voluntari în a ajuta la ascensionarea lui Gaia, VOI sunteți colectivul a multor elemente, elementali, personalități și versiuni multidimensionale la SINELUI vostru Multidimensional al cărui scop principal în acest ACUM este ”gustarea” expresiei voastre cinci dimensionale.

Cu fiecare ”degustare” învățați mai mult, vă amintiți mai mult și percepeți mai mult. Calea de la Pământul trei/patru dimensional la expresia planetară cinci dimensională a lui Gaia este pavată cu Iubire Necondiționată pentru a vă arăta drumul și cu Focul Violet pentru a vă transmuta încontinuu în expresii din ce în ce mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional.

Voi vă întoarceți la SINELE vostru cinci dimensional care vă ghidează Acasă.
Ascultați cu Inima voastră Înaltă,
Și priviți cu cel de-al Treilea vostru Ochi.


Arcturienii


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.