sâmbătă, 18 iulie 2020

Actualizarea Curcubeului



Comandantul Ashtar prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări tuturor ființelor de pe Pământ. Eu sunt Comandantul Ashtar, eu sunt supraveghetorul Maeștrilor Ascensionați Aeropurtați și am o navă spațială care susține procesul de ascensiune în care sunt multe echipe de Maeștri Ascensionați care sunt în serviciul omenirii și al Pământului. Cei de pe Pământ îmi pot vizita nava pentru actualizări, activări și descoperirea adevărului lor interior, toți sunteți bineveniți pe nava mea spațială atunci când radiați vibrația iubirii Creatorului. Scopul nostru nu este să servim doar Pământul, ci să ne deplasăm prin întregul Univers al Creatorului și să fim în serviciul diferitelor planete, stele și dimensiuni din întregul Univers al Creatorului. Avem multă înțelepciune și cunoaștere de împărtășit, inspirație care curge direct de la Creator în ființele noastre și în scopul nostru în procesul nostru de ascensiune.

Eu, Comandantul Ashtar, vin acum împreună cu Maeștrii Ascensionați și Ființe Stelare, să vă susținem și să vă facem conștienți de actualizarea care are loc. Am împământat și susținut deja ancorarea unei actualizări în corpul vostru de lumină. Corpul de lumină este câmpul de energie care vă înconjoară, vă include și corpurile energetice și vă găzduiește sufletul. Atunci când călătoriți fără corpul fizic, vă folosiți corpul de lumină. Corpul vostru de lumină este ca o bibliotecă de înțelepciune și cunoaștere colectată de sufletul vostru. El poate activa energiile în ființa voastră și vă poate crește vibrația energetică ajutându-vă să deveniți mai sensibili la vibrațiile Creatorului. Pentru că există multe nivele ale corpului de lumină, doresc să vă vorbesc despre corpul de lumină al împlinirii Creatorului. Acest corp de lumină găzduiește energiile împlinite ale Creatorului, plenitudinea și completitudinea Creatorului. Când accesați acest corp de lumină, puteți întrupa pe deplin în corpurile voastre energetice, în corpul vostru fizic, minte și emoții deplinătatea, plenitudinea și completitudinea Creatorului. Așadar, accesați tot ceea ce Creatorul este și energia eternă care este nelimitată, fără granițe. Când accesați și întrupați acest corp de lumină, puteți deveni conștienți de o energie curcubeu așa cum ea se arată adeseori în lumina curcubeu.

Această energie se descarcă în ființa voastră și devine pe deplin activă susținându-vă în dobândirea a tot ceea ce este necesar și aveți nevoie pentru voi înșivă și ascensiunea voastră pe Pământ. Vă susține munca cu Tiparul Ascensiunii Noului Pământ care vă susține acum manifestarea viselor și dorințelor în realitatea voastră.

Eu, Comandantul Ashtar, am susținut descărcarea și activarea Corpului vostru de Lumină al Împlinirii Creatorului. Tărâmul Cristalin a pășit acum în față dorind să fie în serviciu. Tărâmul Cristalin dorește să vă infuzeze corpul de lumină cu lumina sa curcubeu și cu vibrațiile pure ale Creatorului. Tărâmul Cristalin din planurile interioare va amplifica vibrațiile Creatorului, va curăța energiile readucându-le la esența lor originală, la vibrația originală a Creatorului. Când Tărâmul Cristalin și Corpul vostru de Lumină al Împlinirii Creatorului se integrează, acest lucru va crea o vibrație pură de lumină. În corpul vostru de lumină, precum și în corpul vostru fizic/corpurile energetice va avea loc o curățare și o purificare la toate nivelele, susținând o curățare și o purificare și în realitatea voastră fizică.

Vă veți simți mult mai aliniați cu esența voastră originală, vibrația voastră originală a Creatorului. Asta înseamnă că gândurile, emoțiile și acțiunile voastre vor deveni și ele mult mai aliniate cu adevărul Creatorului. Prin activarea energiei împlinirii în corpul vostru de lumină, veți experimenta o mai mare împlinire în ființa și realitatea voastră.

Buzunarul de puritate

Pe măsură ce această integrare are loc, Tărâmul Cristalin va amplifica și intensifica munca pe care noi, Maeștrii Ascensionați, am făcut-o cu omenirea în legătură cu Corpul lor de Lumină al Împlinirii Creatorului. Acest lucru va crea un buzunar de puritate pentru cei care sunt treziți și conștienți. Cei care nu sunt treziți sau conștienți vor fi în măsură să acceseze această energie atunci când sunt pregătiți. Integrarea în corpul vostru de lumină va crea o energie asemănătoare unui buzunar de pace, securitate, liniște, refugiu și relaxare beatifică. Este o fereastră către puritatea, iubirea esența și vibrațiile originale ale Creatorului.

  • Pe măsură ce Tărâmul Cristalin vă energizează și amplifică Corpul de Lumină al Împlinirii Creatorului vă puteți conecta cu gândurile și cu intențiile voastre în Corpul vostru de Lumină al Împlinirii Creatorului imaginându-vă peste tot în jurul și în interiorul vostru o energie curcubeu.
  • Apoi, imaginați-vă, simțiți sau conștientizați Tărâmul Cristalin înconjurându-vă, trimițându-vă vibrații pure și sacre de lumină și amplificare în Corpul vostru de Lumină al Împlinirii Creatorului.
  • Cu cât mai mult vă focalizați asupra luminii curcubeu și asupra energiei împlinirii și purității, o fereastră vi se va deschide în esența Creatorului. Veți descoperi că vă adânciți tot mai mult în ființa voastră accesând acest buzunar de pace, beatitudine, puritate și vibrații sacre ale esenței Creatorului. Veți percepe, simți sau conștientiza această esență emanând din ființa voastră umplându-vă fiecare aspect al ființei voastre, intrând în celulele, în mintea, emoțiile și toate aspectele ființei voastre. S-ar putea să descoperiți că gândurile și emoțiile voastre se limpezesc și rănile de natură fizică sau emoțională se vindecă. S-ar putea să observați, cu cât mai mult vă focalizați pe și mai profund vă relaxați în buzunarul esenței Creatorului, că acolo este o pace adâncă, mulțumire și împlinire. Acest lucru vă va expansiona ființa, fortifica, întări și crea o actualizare pentru corpul de lumină și întreaga voastră ființă. Se va manifesta o mai mare sinteză între corpul vostru de lumină, sufletul și ființa voastră fizică.
Serviciul vostru

Acest proces nu este necesar doar propriei voastre ascensiuni să vă aducă claritate, pace, conectare și aliniere cu esența Creatorului. Este nevoie să fie distribuit Pământului și omenirii, să fie împământat în Mama Pământ ca să creeze un buzunar de energie care este ca un moment de liniște, calm și energie originală a Creatorului. El va reactiva oamenii; este ceva ce sufletele au așteptat. Această reactivare va fi ca privitul în oglindă, văzând adevărul pe care l-ați căutat, care va declanșa pe Pământ o nouă energie de vindecare, împlinire, plenitudine și intențiile originale ale Creatorului.

Nu fiecare suflet o va accesa, unii o vor accesa și o vor experimenta, apoi vor renunța la ea, în timp ce alții vor experimenta pe deplin energia creând o masivă schimbare în realitățile lor. Ceea ce contează este că vibrațiile sunt ancorate în Pământ și ființele pot accesa această energie. Ori de câte ori sufletele de pe Pământ doresc sau au nevoie, acest buzunar de puritate și energie originală le este disponibil.

Cu cât mai mult accesați lumina integrată a corpului vostru de lumină și a Vibrațiilor Cristaline, cu atât mai puțin intensă va fi simțită integrarea pentru că voi ați întrupat și devenit energia, prin urmare, voi puteți recunoaște în ființa voastră o mai mare liniște, pace, mulțumire și împlinire.

Asta este acum focalizarea noastră pe Pământ, instrumentele pe care le împărtășim acum cu voi, în acest moment al ascensiunii, au rolul să creeze o intenție clară, să creeze vindecare, eliberarea energiilor nenecesare și un sentiment mai mare de unitate, precum și conștientizarea faptului că totul și orice este posibil.

Vă iubim profund și vă mulțumim.

Eu sunt Comandantul Ashtar
Însoțit de Maeștrii Ascensionați

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.