luni, 6 iulie 2020

Progenitorii – Continuare



Mesaje de la Unul prin Sophia Love

Această continuare, completare este împărtășită din câteva motive. În primul rând pentru că conversația a avut loc în data de 26 iunie și în data de 28 iunie în St. Louis, Missouri, s-a întâmplat asta. Două zile mai târziu, în Provo, Utah, s-a întâmplat asta. Legătura dintre această conversație și aceste două evenimente, am văzut-o doar în această după-amiază. Pare că le prezice.

De obicei, nu se lansează predicții sau evenimente specifice, iar această conversație le conține pe amândouă. Totuși, simțul meu interior care a apărut ieri, m-a pus într-o alertă ridicată, aproape de lacrimi epuizându-mă cu un sentiment de șoc, toate într-una. Este cea mai puternică doză de energii experimentată până acum.

Mai sunt și alte motive acum pentru împărtășire. Prieteni pe care îi respect, simt și ei ceva masiv. În același timp, datele lui Clif High spun că a doua jumătate a acestui ”an 0” va fi mai intensă decât prima jumătate. Tocmai ce-am trecut linia în a doua jumătate. Și ultimul lucru este că, astrologic, toate semnele indică ceva masiv pentru următoarele 5-6 luni. Mai jos va fi un link care vă oferă mai multe detalii. Este un astrolog interesant; distractiv și precis.


Așadar, combinația tuturor acestor indicatori a dus la această versiune de astăzi. Vă rog să vă folosiți discernământul și să vă conectați cu propriul vostru ”simț de păianjen” (se referă la acea capacitate care vă avertizează asupra unui pericol iminent, un fel de ”al șaselea simț” n.t.) cu privire la ceea ce simțiți față de ceea ce urmează.

Să aveți un sfârșit de săptămână minunat și vom vedea săptămâna viitoare la ce ne uităm!

26 Iunie 2020 ora 5:30 AM

Eu sunt Sophia. Sunt Unul.

Bună. Îți mulțumesc că ai venit.

Este o situație pe care vei dori să o conștientizezi și de care să fii conștientă. Pentru voi se întâmplă în momentul vostru acum. Vă va fi de ajutor să fiți pregătiți pentru că va ajunge la știrile voastre în mod neașteptat și, în cele din urmă, probabil mai aproape de atât.

Situația la care mă refer este un haos general și un sentiment ca de război din partea oamenilor. Acesta se va răspândi dincolo de răsculații și planificatorii unei insurecții în casele suburbane și în orașe care nu bănuiesc nimic. Va fi un sentiment și va instiga acțiuni atipice neașteptate din partea oamenilor care nu sunt conștienți de originea acestuia.

Ce se află în spatele acestuia este forța energiei venită de la Soare care învăluie planeta într-o pătură de schimbare și modificare celulară – combinată cu forța pură a ceea ce este arătat în mass-media socială. O imensă presiune pentru schimbare ajunge acum pentru omenire și, fără o conducere sau direcționare specifică, alta decât să rupă sistemul actual, va erupe în haos.

Veți vedea argumente, răbufniri, mânie și, în general, o stare de spirit perturbatoare care va genera acțiuni neașteptate, neplanificate și alarmante care să satisfacă impulsul.

Ceea ce urmează este un punct culminant, un răspuns, un moment de răspuns la toată această acumulare de energie. Este pe drum, venind din altă parte, chemată simultan și de omenire.

Schimbarea este aici.

Schimbarea ajunge și ea.

Cele două afirmații definesc momentul care vine. Îi va izbi cel mai tare pe acei membri ai omenirii care sunt cel mai puțin treziți la adevărata natură a abuzurilor de aici, cele mai dure. Nu va avea nici o legătură cu niciuna dintre ”părți”, dar va fi adusă de ambele.

Acesta este un eveniment planificat. Asta este o sosire.

Le spuneți Progenitorii (Străbunii), pentru că ei au venit înaintea rasei voastre actuale și au avut un rol în formarea acesteia. Nu au legătură cu Draco. Nu sunt nici umani, ei sunt proiectanții. Ei vin acum ca parte a planului lor de a se întoarce și de a-și observa creația.

De ce? Ce intenționează să facă atunci când ajung? Câți sunt? Plănuiesc să intervină pentru o anumită parte? Când? Va fi difuzat (în mass-media) acest lucru? Cum vom fi conștienți de asta sau cum vom fi informați de sosirea lor? Va exista contact? Cum arată? Va exista vreo avertizare înainte de ziua în care își vor face apariția?

Asta este avertizarea voastră. Vă va servi să vă calmați și vă oferă informații ca apoi să vă puteți raporta la ceea ce se întâmplă în mod calm. Draco se tem de ei, nu sunt ”sancționați” de ei, și, prin urmare, se vor întoarce. Revoltele și haosul și planurile de dominare vor înceta. Va fi ca și cum un bătăuș mai mare a intrat în curtea școlii și toți bătăușii mai mici se dau la o parte.

Omenirea va fi șocată. Va fi filmat și, în multe cazuri, văzut. Navele sunt chiar aici, în vecinătatea voastră, dacă nu chiar în atmosfera voastră. Explicația cu privire la cine sunt, va veni de la ei.

Vor prelua controlul asupra undelor și a dispozitivelor radio. Nu vor exista nici un fel de interpretări sau explicații venite din partea mass-media – doar acoperire. Acest lucru va invita și începe o revenire din partea unora dintre cele mai părtinitoare și partizane surse mass-media. Va iniția raportarea reală deoarece toți vor fi năuciți și nimeni nu va avea un scenariu la îndemână.

Acest lucru se întâmplă în săptămânile următoare.

Ei seamănă cu oamenii și au formă umanoidă, dar în mod clar nu sunt oameni. Nu vor rămâne permanent. Efectul acestei sosiri va fi o stopare a creșterii haosului și va arunca o parte din omenire în frică.

Ei nu sunt războinici. Ei sunt proiectanți, creatori de rase. Sunt pașnici, puternici și sosesc acum în momentul Ascensiunii fizice a omenirii. Acesta este un moment crucial.

Acumularea nu va mai continua mult, dar va continua. Zile, poate o săptămână, cam pe-acolo.

Planul lor nu este să vă ia în stăpânire, ci să se prezinte și să vă explice o parte din istoria voastră.

Intrați acum într-un Cerc Galactic ca o rasă conștientă. Veți vedea un efect calmant; dar și o stare de șoc și de confuzie. Va depinde de fiecare individ în parte. Vi se vor adresa vouă ca rasă.

Va fi existat o intervenție umană mai puternică pentru a potoli violența înainte ca această sosire să aibă loc. Acel efort nu va opri creșterea haosului și a revoluției care este în desfășurare. Va crea mai multă confuzie în undele radio și determinare din ambele părți.

Această sosire are o semnificație importantă în călătoria Ascensiunii voastre, deoarece inițiază spunerea adevărului și înseamnă o schimbare. Decizia cum să vă raportați la aceste lucruri va izvorî din rezervoarele personale profunde ale pregătirii voastre.

Acesta este nivelul sufletului. Veți vedea oameni deschizând o dimensiune într-o direcție diferită. Această sosire schimbă totul pe suprafața planetei și este un eveniment șocant pe care nimeni nu-l va rata.

Nu este o invazie falsă. Nu vor fi arme. Toate armele vor fi dezactivate de ei. Acesta este un detaliu care vreau să fie înregistrat.

Am atât de multe întrebări.

Vor primi răspuns în curând. Nu există nici un motiv de frică. Ei nu sunt dușmanii voștri. Ei nu aduc nici o vătămare rasei.

Cu această cunoaștere sunteți preveniți și puteți astfel ajuta în explicare. Navele lor vor fi vizibile înainte ca ei să fie vizibili. Și apoi toate se vor întâmpla cu rapiditate.

O serie de revelații șocante pentru rasa umană îi urmează acesteia.

Totul trebuie să înceapă cu începutul, totuși, iar Progenitorii voștri reprezintă și sunt începutul omenirii.

Țineți-vă bine pălăria, pentru că odată ce potopul adevărului începe, va continua fără încetare într-o revărsare torențială de date.

Totul va fi spus. Totul va fi auzit. Totul va fi văzut. Va fi imposibil să rămâi adormit trecând prin asta. Totuși, ratele de absorbție și interpretare vor varia potrivit scopului individual și personalității. Nu vă fie teamă. Asta nu este o luare în stăpânire. Este o introducere și o explicare.

Asta este tot.

Mulțumesc.

La revedere Sophia, scribul meu.

Note din partea autoarei: Vizual – nave masive, prea mari pentru a fi văzute în întregime.
De asemenea, ei (ființele, nu navele) sunt foarte înalți. Sophia



Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.