joi, 9 iulie 2020

Dincolo de pragul de la ușă


Mesaj de la Unul prin Sophia Love

3 Iulie 2020 ora 3:59 AM

Eu sunt Sophia. Sunt Unul.

Îți mulțumesc că ai venit.

Nu stă nimic acum ”în calea voastră” care să vă oprească sau măcar să amâne următoarea etapă. Am discutat despre cum este corect pe pragul de la ușa voastră. Acum, acea ușă a fost deschisă și voi sunteți poftiți cu bucurie în casa voastră. Simțiți asta. Cu toții simțiți asta.

Această energie nu este una pe care o puteți vedea, așa că, este dificil să o descrieți. Este simțită a fi diferită și răspunde atât de diferit, în funcție de fiecare persoană. Nu există un răspuns universal. Totuși, experimentarea acestui câmp este globală. Toți, la un anumit nivel, știți că ceva s-a schimbat sau este pe cale să se schimbe pentru voi. Ce se poate spune este asta. V-ați început acum participarea activă la Procesul vostru de Ascensiune.

Ceea ce pentru unii dintre voi devine clar acum, îi derutează pe alții. Unii dintre voi sunteți pregătiți și, prin urmare, ați început să ”lucrați din greu”.   

Nu veți suferi pe parcursul acestei etape care urmează. Totuși, vă veți schimba și doar și acest fapt în sine vă provoacă stres. Nu tot stresul este negativ – este un punct de pornire pentru anumite lucruri, un moment de împins de la spate sau de salt în ceva nou.

Ce se poate spune este că nu veți ajunge până la ultimele zile acestei luni și vă veți găsi în același loc și situație în care vă aflați astăzi. Dar acest lucru este foarte improbabil.

Există divizări exterioare. Există decizii interne. Vă veți determina singuri progresul, răspunsul și locul în care vă aflați prin toate acestea. Circumstanțele alternative vor aduce noi factori de stres și instigatori pentru schimbare.

Acestea sunt de nerecunoscut față de orice din viața voastră anterioară.

Veți întrezări o părticică din rai. Vă veți confrunta cu unii dintre demonii personali. Nu chiar demoni, dar destul de eficienți din punct de vedere emoțional. Vă veți întâlni pe voi înșivă, decide pentru voi înșivă și veți ieși la suprafață.

Intrarea voastră în luna următoare* are loc dintr-un punct de vedere foarte diferit. Lumea voastră va arăta, în acel moment, diferit pentru voi. Nu vă fie teamă. Toate acestea sunt un motiv de sărbătoare și explorare! Toate schimbările pozitive despre care am vorbit, au loc acum pentru voi.

Amintiți-vă, totuși, că este nevoie ca unele lucruri să fie distruse ca etapa pentru nou să fie pregătită. Veți fi martori la distrugere. Veți fi martori la nou.

Ceea ce se întâmplă pentru voi în continuare va face tot ceea ce s-a întâmplat până acum, ”o plimbare în parc”. Veți fi angajați. Vă este recomandat să participați și să vă angajați în ceea ce se întâmplă. Sunteți pregătiți.
Schimbările fizice pe care le experimentați acum sunt aspecte necesare ale procesului de Ascensiune în timp ce rămâneți în formă. Nu sunt semne de boală. Sunt semne ale schimbării. Literalmente vă re-formați vehiculele fizice. Cooperați cu acest proces și se va desfășura mult mai confortabil pentru voi. Prin asta se înțelege – dați-i voie să se odihnească, hrăniți-l cu hrană vie, și apă și rămâneți activi fizic. Vitalitatea voastră va crește indiferent de durata voastră actuală ”de viață”. Totul este relativ, dar spus la modul general, este vorba de o creștere în rezistență, vigoare a acestor vehicule re-formate și de o dorință reînnoită de a le pune în mișcare. Vă schimbați.

Dintre toate momentele, vremurile care vă stau în față, aceste următoare 30 de zile, sau pe-acolo, pot fi cele mai radical diferite. Asta pentru că încep ca o surpriză și introduc următoarea etapă, dacă veți dori. Schimbă ”treabă ca de obicei” pe planeta voastră. Nimic nu va mai fi privit la fel de-acum înainte.

Capacitatea voastră de a trece prin asta este aproximativ egală pentru voi toți. Totuși, ceea ce arată diferit, sunt răspunsurile personale, pregătirea de a răspunde, precum și pregătirea voastră anterioară. Toate acestea vor forma răspunsul vostru. Unii dintre voi, care nu v-ați gândit înainte la Ascensiune, veți răspunde rapid la ea și vă veți adapta, amintindu-vă de ce sunteți aici. Alții, veți opune rezistență într-un fel și veți întâmpina cele mai mari dificultăți din cauza asta.

Va fi simplu să localizați axa rezistenței – se va afla în locul în care simțiți cel mai mare disconfort – aceste moduri vor fi răspunsuri fizice, răspunsuri relaționale, răspunsuri spirituale, anxietate interioară. Veți ști.
Acceptați și permiteți. Acceptați și permiteți. Acceptați și permiteți.

Vă îndreptați spre o lume și o viață fizică mai bună, în toate privințele mai bună. Nu ați ajuns încă cu toții, dar călătoria începe acum și intens.

Aceste vise pe care le am nu au nici un sens. Despre ce este vorba sau ce reprezintă ele?

Te uiți la o lume/o realitate de vieți și conștientizări sau linii temporale multiple. Ființele din ele reprezintă alte ființe, totuși, fără a avea ca punct de referință această viață. Acestea sunt alte momente. Sunt trăite alte momente.
În procesul vostru de Ascensiune va exista un nivel de conștientizare în care le veți accesa pe toate și le veți simți pe toate ca fiind simultan adevărate. Apoi le veți înțelege.

Mai este ceva în plus ce poate fi spus pentru zilele următoare? Atât de multă focalizare și anticipare pentru ele acum.

Începe. Vă veți găsi răspunsurile și în mod universal.

Vom vorbi din nou despre asta.

Asta este tot.

Mulțumesc.


*înseamnă august 2020



Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.