duminică, 5 iulie 2020

Progenitorii


Mesaj de la Unul transmis prin Sophia Love

Bună,

Ediția de astăzi aduce o oarecare schimbare de ritm. Vă rog să vă folosiți discernământul în tot ceea ce veți citi, pentru că prezintă niște informații care mi-au fost transmise, precum și câteva rapoarte științifice interesante care pot sau nu avea legătură cu acestea.

Aceste informații împărtășite pe segmente de conversație, așa cum veți citi mai jos, au fost transmise aproximativ în același timp cu momentul în care rapoartele științifice au fost înregistrate. Vor fi împărtășite așa cum ele au avut loc, iar voi vă puteți trage propriile voastre concluzii.

 Un raport a apărut aici

A fost raportat și aici cu titlul ”Ceva tocmai a zguduit câmpul magnetic al Pământului”

Aceste informații au fost notate în data de 23.06.2020

Ieri, a apărut un nou raport cu privire la descoperirea unor particule nucleare neobișnuite, provenit de această dată de la Disclose TV. Iată raportul aici.

Aceasta este prezentarea, titlul dat de Disclose TV pe Twitter: ”ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ: În Suedia senzorii au detectat o creștere a particulelor nucleare de undeva de pe sau în apropierea Mării Baltice. Stația de monitorizare de la Stockholm a detectat 3 izotopi Cs-134, Cs-137 și Ru-103 asociați cu fisiunea nucleară la nivele mai mari decât cele obișnuite.”

A fost o ilustrare pe care o voi include mai jos. Mi s-a părut interesant și am postat, așa, pe Twitter, observația că cele două rapoarte au apărut în aceiași zi.


Ce s-a întâmplat în continuare a fost uimitor … Postarea a stârnit sute și sute de comentarii și reacții, și o face în continuare, împreună cu o deviere către originile COVID19, comentarii care au fost fascinant de urmărit.

Toate aceste informații sunt împărtășite aici pentru că, deși ”corelarea nu egalează cauzalitatea”, și nici unul dintre noi nu suntem oameni de știință, aceasta este o altă piesă a acestui puzzle 2020. Poate avea sau nu nimic de-a face cu aceste comentarii de la Unul din săptămâna trecută, dar cu siguranță sunt interesante și demne de remarcat. Bucurați-vă de ele.

Multe binecuvântări și multă iubire fiecăruia dintre voi.

Cu apreciere pentru tot ceea ce sunteți, Sophia.

22 Iunie 2020

Sunt mult mai mulți jucători în acest proces decât doar omenirea. Este Gaia. Sunt Draco. Sunt, de asemenea, și Progenitorii. Când acestora le adăugați și acel grup din cadrul omenirii care îndeplinește acum ordinele date de Draco, și care sunt în mare parte necunoscuți omenirii în general, obțineți o imagine mai completă.

Următoarea voastră fază va fi un prim pas către definirea unora dintre jucători. Aceștia sunt jucători care majorității dintre voi le sunt complet necunoscuți, iar puținii dintre voi care îi bănuiesc, nu aveți povestea completă. Va veni ca o surpriză, la un anumit nivel, deodată pentru voi toți.  

Imaginați-vă momentul în care magicianul iese din spatele cortinei. Acum, adăugați mai mulți magicieni și cortine și veți începe să întrezăriți ce vă așteaptă.

Poți fi mai clar, te rog?

Este suficient spus că sunteți în fața ușii. Ea va fi deschisă din exterior și pe neașteptate.

24 Iunie 2020

A fost acordat un ok, și, prin urmare, universal, ca Planetei Pământ să-i fie acordat un ajutor extern. Lumina a fost aprinsă și acum este pe verde.

Ce înseamnă asta, în mod specific?

Înseamnă că ajutorul sosește … nu voi folosi cuvântul ”în curând”. Acest ajutor sosește în atât de multe moduri și răspunde la multe.

Ați cerut, v-ați rugat pentru ajutor. Este pe drum spre voi acum.

În acest sezon începe.

26 Iunie 2020

Schimbarea este aici.

Și schimbarea ajunge.

Cele două afirmații definesc momentul care vine. Îi va izbi cel mai greu pe acei membri ai omenirii care sunt cel mai puțin treziți la adevărata natură a abuzurilor de aici. Nu va avea nici o legătură cu niciuna dintre ”părți”, dar va fi adusă de ambele.

Acesta este un eveniment planificat.

Asta este o sosire.

Le spuneți Progenitorii (Străbunii), pentru că ei au venit înaintea rasei voastre actuale și au avut un rol în formarea acesteia. Nu au legătură cu Draco. Nu sunt nici umani, ei sunt proiectanții. Ei vin acum ca parte a planului lor de a se întoarce și de a-și observa creația.

Scopul lor este observarea. Draco se tem de ei, nu sunt ”sancționați” de ei, așadar, vor reveni.

Explicația motivului pentru care sunt aici va veni de la ei.

Nu vor rămâne permanent.

Nu este o ”invazie falsă”.

Ei nu doresc să aducă prejudicii sau vătămări rasei.

Știind acest lucru sunteți avertizați și puteți apoi ajuta în explicarea a ceea ce se întâmplă.




Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.