vineri, 31 iulie 2020

Realitatea: Fals versus Adevăr


Mesaj de la Unu prin Sophia Love

21 Iulie 2020 ora 4:00 AM

Sunt eu Sophia. Sunt Unul.

Bună. Îți mulțumesc că ai venit.

În lumea voastră există tipare de care este nevoie să fiți conștienți. Ele se manifestă în mod natural și prevalent. Ele vă oferă indicii cu privire la originea lucrurilor. A fost atât de multă inducere în eroare și iluzie pentru voi, încât aceste tipare vă vor ajuta la sortarea unei mari părți din acestea.

Ceea ce se introduce în această discuție sunt tiparele vremii, în natură, în corpuri; tipare fizice.

Lumea voastră este geo-fizică și dinamică. Există o simetrie. Există forme geometrice repetitive.

Când ceva intră sau se observă că nu se potrivește, iese în evidență. Se anunță singur ca fiind străin, intrus, o construcție falsă, dacă vreți. Acestea pot apărea în structura vizibilă a lucrurilor. Acestea pot apărea în sunetul lucrurilor. Acestea pot apărea în aspectul exterior al lucrurilor.  
Sunt ca niște scăpări și astfel vă sunt evidente. Aceste scăpări vă indică interferența.
Atunci când apar, acestea vă spun că a existat o interferență și o încercare de inserare. Poate fi o inserare în vreme, o inserare în formă, o inserare în structura chimică, biologică sau fizică. Acestea sunt atentate la ceea ce este produs de Dumnezeu și nu se petrec în mod natural.

Unii din comunitatea științifică au descoperit indicatorii acestui lucru. Unii din marea masă a populației au început să semnaleze astfel de exemple și dovezi în formă și structură. Acestea apar ca clone, în limbajul vostru. De asemenea, există o tehnologie a hologramelor. Acestea sunt unele care imită natura și care au intrat în marea arenă publică. Vor fi și altele.

Veți afla despre ele atunci când vor fi dezvăluiri la scară largă. Veți auzi peste tot, peste tot despre minciunile, duplicatele, mașinile de manipulare a vremii și producere de catastrofe. Toate acestea au fost create pentru a ține în frâu populația. Toate acestea au fost create ca populația să le accepte ca fiind reale și apoi să respecte linia.

Cetățenii voștri jurnaliști, precum și colegii lor care filmează cu telefonul sau camera au văzut că aceste fabricări și falsuri sunt înregistrate și distribuite. Dacă priviți cu atenție, veți putea distinge o adevărată inserare/fals de ceva ce se întâmplă în mod natural. Uitați-vă la ochii oamenilor care par ”închiși” și la urechi. Nu există nici un mod de a-i/a le perfecționa. În ceea ce privește vremea, există o componentă de furie și bruschețe care indică interferența. În evenimentele care sunt difuzate va exista o obscuritate, o ceață, o caracteristică temporară și nu un unghi repetabil față de modul în care ele sunt raportate (înregistrate).

Intern*, ce va fi observat sunt manipulări clare. Ca și cum ar exista o tăiere deliberată, o scurtare sau mișcare de un anumit fel.

Ceea ce este întotdeauna de ajutor când încercați să descifrați ce este natural față de ceea ce nu este, este capacitatea de a compara – una cu alta. Una lângă alta sau una după alta. Acest lucru poate fi făcut cu vremea și cu raportările legate de spațiu, cu imaginile cu oameni, cu înregistrările sonore, cu imaginile luate la telescop și microscop și cu numerele concrete.

În lumea voastră actuală există o largă fabricare a realității prezentată ca ”reală” care să spună populației o poveste pe care apoi o va urma în speranța că o va crede. Este astfel structurată încât să vă țină pe loc. Este spusă într-un mod care este menit să vă facă să acceptați povestea fără să vă îndoiți de ea. Este intenționată. Este o narațiune deliberat coordonată. Nu este adevărată în nici un mod care se simte a fi natural. Este cauza atât de marii confuzii și polarizări.

Ceea ce se întâmplă, parțial, este că unii oameni sunt mai senzitivi la geometrie și tipare și la simțirea naturii. Alții au devenit împietriți la ele și funcționează în răspunsuri identice la orice ce este ”suficient de aproape” de ei, iar pierderea radarului lor intern atât de subtil, este discret îndepărtată în încercarea de a fi ignorată.

Toate acestea vă sunt prezentate acum ca să vă descrie cu ce se ocupă corpul vostru. Există o locuință optimă pentru corpul vostru. Nu v-ați avut acolo reședința în ultimii 6-8 ani. A fost deturnată și fie că știți sau nu acest lucru la nivel intelectual, o simțiți fizic.

Voi sunteți Una – o componentă organizată de carne care răspunde și are cele mai bune performanțe într-o atmosferă optimă care o susține. Forțelor care i se opun ocazional poate face față. Cu toate acestea, voi a trebuit să supraviețuiți într-un atac violent veritabil din partea lor.

Structura și forma a ceea ce mâncați, a ceea ce vedeți, a ceea ce simțiți, a ceea ce auziți, a fost deturnat. Acest lucru își are prețul său.

Ceea ce veți observa acum este că aceia dintre voi care au un timp mai ușor fizic sunt cei care au adoptat un stil de viață bazat pe o susținere non-artificială în ceea ce privește hrana, mișcarea, stimularea, prietenia. Acestea sunt lucruri cum ar fi practicarea meditației, producerea comunitară de hrană, susținerea comunității, medicamentele naturale, natura.

Nu pentru că tehnologia este dăunătoare pentru și în sine. Este faptul că pe Pământ și pentru omenire, ea a fost dezvoltată ca o armă, ca un instrument de degradare și dusă dincolo de capacitatea voastră de a vă asigura că este în concordanță cu moralitatea și, prin urmare, susține întreaga viață.

Aceste lucruri sunt considerente vitale. Ele determină succesul sau eșecul întregilor genomi.

Intrați într-o perioadă în care falsurile sunt difuzate pentru o absorbție generală cu intenția de-a anula opoziția și menține lanțurile intacte. Mulți dintre voi sunteți în alertă și pregătiți pentru asta. Totodată, multora dintre voi le vine greu să înghită ideea că ”totul este o minciună” sau ”cea mai mare parte din asta este o minciună”. Deși nu totul este falsificat, majoritatea este, și chiar acum.

Asistați la un război. Este un război de conținut și menit să fie câștigat cu un mare număr de oameni care cred și care vor continua apoi să urmeze instrucțiunile fără nici o urmă de îndoială. Este un război cultural. Un război al cuvintelor, difuzat zilnic în casele voastre, cu imagini, sunete și idei. Acestea sunt menite să vă împingă forțat într-o anumită direcție pătrunzând în atributele psihicului vostru și care au importanță pentru voi. Valorile voastre. Ideile voastre despre bine și rău. Familia voastră. Sănătatea planetei. Cel mai mult dintre toate, supunerea în fața autorităților, dacă nu lui Dumnezeu însuși.

Acestea sunt tactici de manipulare conduse de un grup care are ca obiectiv final – separarea unuia de celălalt, reducerea populației și inversarea iluminării.

Deși iluminarea nu va fi niciodată ”inversată”, ea poate fi blocată cu o suficientă presiune în acea direcție. Intervenția divină va opri reducerea populației înainte ca acest virus să se răspândească. Separarea unuia de celălalt este ultima forță la care natura omenirii se opune – aici rezistența voastră  împiedică reușita planului.

Ceea ce sunt acum grupuri de protestatari la această izolare forțată vor deveni, nu peste mult timp, populații de oameni pașnici care se adună de dragul soarelui și-a unuia de celălalt. De dragul unei mișcări coordonate. De dragul frumuseții.

Vă veți da seama, oameni dragi, că nu aveți nevoie de o autoritate exterioară care să vă spună ce este adevărat. Că pentru a prospera, trebuie să faceți acest lucru în mod liber, în grupuri și aproape unul de celălalt. Că atunci când se instalează boala, este momentul să întineriți și să aveți grijă de cei suferinzi, nu să vă separați în frică și izolare. Acea izolare în sine poate fi letală spiritului, iar spiritul este o componentă vitală a omului. Nu este mai puțin important decât inima sau plămânii. Această iubire a unuia pentru celălalt este ceea ce faceți cel mai bine. Viața trăită fără contact și lipsită de compasiune, este de-abia sustenabilă și neplăcută.

Spiritul uman predomină aici în toate privințele. Soluțiile sunt descoperite și dezvăluite și împărtășite în mod regulat. Toate acestea printr-o rețea de inimi pe căile iubirii pe care nici chiar cele mai sofisticate inteligențe artificiale nu le vor reproduce niciodată. Să repet. Chiar și cea mai sofisticată inteligență artificială nu va depăși inteligența înnăscută a omului. Acea înțelepciune este alimentată și activată în iubire, care poate fi mimată, dar nu construită, cu o mașină.

Ceea cu ce vă simțiți inconfortabil chiar acum atât de mulți dintre voi, sunt tonurile discordante ale falsului construct împotriva vocii crescânde a evoluției naturale, perfecte și plină de lumină și saturată cu iubire.** Aceasta este iluminarea unei rase. Ea nu poate fi interferată. Nu poate fi replicată. Este un proces organizat de sine și actualizat de sine care începe ca un murmur blând. Acesta acoperă treptat exclamațiile false, robotizate și amplificate ale interferenței. Corpul vostru simte contrastul și aude zgomotul. Unii dintre voi le exprimați prin vehiculele voastre fizice și simțiți disconfort și dizarmonie.

Țineți-vă de fiecare tipar și sistem de susținere cu care rezonați și care vă liniștește. Acestea pot fi odihna, apa, susținerea, blândețea, mișcarea în liniște sau chiar exercițiile informate și simetrice atât ale corpului cât și a minții. Cum ar fi mantrele, yoga, incantația, muzica. Sunt ritmuri naturale care vă vor susține prin această schimbare și vor grăbi eradicarea a ceea ce este fals. Căutați întotdeauna ordinea care rezonează în interior. Trăiți o bătălie a sistemelor energetice și o simțiți exprimată în corpul vostru.

Veți fi martori la și veți ajunge să recunoașteți ceea ce vă va fi prezentat în afara corpului vostru ca adevăr – dar este orice numai (adevăr) nu. Ascultați-vă corpul. Vă vorbește. Uneori strigă. Când aveți îndoieli, intrați în voi. Răspunsurile voastre sunt viscerale. Pe măsură ce corpul vostru se metamorfozează și devine nou, vocea sa este mai clară, și veți simți, și curând veți înțelege.

Întrebați. Veți auzi adevărul atunci când sursa voastră este o minte liniștită și o inimă plină de pace.

Întrebați. Corpul vostru deține adevărul. Când imaginile și sunetele sunt cele mai derutante – întrebați.***

Asta este tot, om drag. Asta este tot.

Mulțumesc. La revedere.****

La revedere Sophia, aleasa mea.


*Înseamnă în corp așa cum este văzut la microscop.

**Ceea ce am văzut aici a fost atât de puternic. Apă, mișcându-se, frumoasă și blândă în sus și în jos versus o navă mare de război pătrată care înainta prin ea. Discordant. Pentru cei mai tineri dintre noi, asta este tot ce știu. Este atmosfera în care și-au petrecut cei mai formidabili ani, iar ceea ce se întâmplă astăzi este într-un puternic contrast. Ei reacționează la un sentiment înnăscut că ceva este greșit deoarece ei se simt ”acasă” cu ambele senzații care sălășluiesc în interiorul lor, deși nu sunt atât de zgomotoase.

***Modul în care mi-au apărut în față a fost ca două laturi ale simetriei. Una a fost un pătrat în timp ce cealaltă a fost un tipar geometric complicat cu infinit de multe puncte și destul de frumos. Deși amândouă erau simetrice, una era infinit mai interesantă și uimitoare, în timp ce cealaltă (pătratul) reprezenta perfecțiunea.

****(Scris pe pagină) Ce am văzut a fost mișcare, forme geometrice și apoi alterări. Erau mișcări ritmice și ființe și apoi, într-un contrast accentuat, erau anomalii. Acestea erau ca niște roboți și bizare. Sentimentul era discordant, metalic, fals. Continuam să-i văd fața lui Joe Biden (candidatul la președinție în USA). Perechi de ochi – unul adevărat, unul nu, știind care era care. Am văzut și blocuri mari mișcându-se și nu sunt sigură ce reprezentau. Mișcare de mașini și falsă, dar nu sunt sigură ce a fost mutat. Această întreagă transmisie a venit însoțită de un sentiment de confuzie, și asta era ideea. Confuzia la acel nivel indică introducerea falsă de ”fapte”. Corpul nu poate rezona acolo. Ceea ce se arăta este cum se simte visceral. Asta a durat aproape 2 ore!





Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.