luni, 15 martie 2021

Al Șaptelea Dar al Ascensiunii – Puterea Adevărului

Maestrul Kuthumi prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări dragi inimi iubitoare, eu sunt Maestrul Kuthumi. Este o onoare să fiu în prezența voastră astăzi și vă aduc o inimă, un suflet, un grup de suflet plin de iubire. De fapt, vă aduc vibrațiile iubirii Creatorului să vă îmbrățișeze, susțină și să vă ridice în adevăratul vostru sine. Doresc să vă încurajez să priviți în ființa voastră și să recunoașteți adevărul care este prezent. 

Pe măsură ce lumea din jurul vostru se modifică și se schimbă datorită atât de multor transformări care au loc în ființa voastră, în cei din jurul vostru și în întreaga lume poate fi derutant și dificil să înțelegeți adevărul Creatorului, poate fi provocator să recunoașteți ce este adevărat și ce este fals. 

În prezent Creatorul vă aduce al Șaptelea Dar al Ascensiunii, acesta este un val de energie direct de la Creator. În acest val de energie se află vibrația și frecvența puterii, putere pură născută din esența Creatorului. Această putere are două scopuri: eliberarea fricii de putere, care mulți o au, și promovarea adevărului Creatorului. 

Atunci când vorbim despre adevărul Creatorului, nu vorbim de informații sau chiar viziuni, circumstanțe, scenarii sau experiențe. Vorbim de vibrația, de frecvența adevărului, ați putea să o asemănați cu o notă muzicală sau sunet care reprezintă adevărul. Este important să fiți conștienți de faptul că sunetul sau vibrația adevărului pot fi interpretate în multe feluri. Pot fi și sunt exprimate prin ființa voastră. Scopul vostru este să exprimați vibrația și frecvența adevărului Creatorului prin ființa voastră, prin gândurile, emoțiile, acțiunile, reacțiunile și creațiile voastre. 

Recunoaștem că fiecare persoană exprimă adevărul și puterea Creatorului în moduri diferite și diverse. Pentru ființele umane, personalitatea și ego-ul sunt prezente, iar acest lucru crează o fuziune cu vibrația adevărului. Doresc să vă încurajez să vă conștientizați personalitatea și ego-ul. Pot fi lucruri la care este nevoie să le dați drumul sau să le transformați; cu toate acestea, vă nașteți pe Pământ ca să exprimați vibrația adevărului în prezența ego-ului, personalității și corpului vostru fizic. Este nevoie să creați o fuziune care este armonioasă și este o exprimare adevărată a Creatorului prin ființa voastră. Cu cât mai mult puteți recunoaște adevărul ca pe o vibrație care pulsează prin întreaga voastră ființă, cu atât mai mult veți descoperi că mintea, emoțiile, acțiunile și reacțiunile voastre sunt inspirate de adevărul Creatorului, recunoscând același lucru și în alții. 

Eu, Maestrul Kuthumi, vă invit ca în timpul vostru să vă îndreptați atenția în adâncul ființei voastre ca să cereți să vedeți, să descoperiți și să vă conectați cu vibrația adevărului, adevărul Creatorului care curge prin ființa voastră. 

Eu, Maestrul Kuthumi, vă invit să exprimați acest adevăr al Creatorului prin vocea voastră, prin sunet, să-l cântați sau să-l fredonați. În timp ce simțiți vibrația exprimată prin corpul vostru și prin sunetul vostru, îi veți da voie să se activeze în întreaga voastră ființă, la toate nivelele ființei voastre, atât fizic cât și energetic. Cu cât mai mult practicați asta, cu atât mai mult vă veți obișnui cu vibrația adevărului care curge prin ființa voastră de la Creator. Astfel, veți fi în măsură să-l recunoașteți în moduri noi și diverse. 

Creatorul exprimă un val de putere, vibrația puterii. Puterea este ceva de care mulți se tem. Se tem de putere, de controlul altora, se tem de ei înșiși ajunși într-un rol de putere sau poate acordă prea multă importanță puterii. Vibrația puterii pe Pământ este oarecum dezechilibrată. Prin valul de putere de la Creator care acum începe să se ancoreze, un nou echilibru va apărea dându-le voie tuturor să descopere ce este cu adevărat puterea Creatorului. S-ar putea să aveți deja în minte înțelegerea a ceea ce este puterea și a ceea ce nu este puterea. S-ar putea să înțelegeți modul în care acceptați puterea și modul în care respingeți puterea. S-ar putea să înțelegeți și modul în care alții au putere asupra voastră și modul în care vă cedați puterea altora. Toate acestea sunt perspective cu privire la vibrația puterii. Cu toate acestea, în acest moment, eu, Maestrul Kuthumi, vă invit să vă conectați cu simpla vibrație și frecvență a puterii pe care Creatorul o emană. Dorința noastră este ca voi să dobândiți o nouă înțelegere a puterii, o nouă exprimare, o nouă experimentare a puterii pe măsură ce vibrația puterii se ancorează nu numai în ființa voastră, ci și în Pământ și în întreaga omenire. S-ar putea să vă treziți devenind un magnet în observarea puterii. S-ar putea să vă treziți observând lupte de putere sau bătălii pentru putere. S-ar putea să observați domenii în care există o lipsă de putere și domenii în care există prea multă putere. Pe măsură ce începeți să observați prezența puterii în ființa, în realitatea și în lumea din jurul vostru, veți începe să vă destrămați convingerile cu privire la putere. Vă dați voie să ajungeți la o nouă înțelegere a frecvenței puterii Creatorului, înțelegând ce este, cum se mișcă prin voi și cum o puteți exprima. 

Această contemplare și înțelegere a puterii este extrem de importantă acum, ea va permite ca vechile credințe să fie înlăturate. În timp ce frica și durerea se dizolvă, acest lucru ar putea crea haos în ființa voastră sau în realitatea exterioară. Înțelegeți că pur și simplu este vorba de faptul că puterea încearcă să-și găsească un echilibru, precum și de o curățare și purificare profundă a puterii în ființa și în realitatea voastră. Vibrația puterii care vine de la Creator este un amplificator, un energizator, scoate în evidență tot ceea ce este, tot ceea ce este în ființă/manifestare, prin urmare, puterea nu manifestă întotdeauna adevărul. Ea este concepută să manifeste adevărul; cu toate acestea, ea este un amplificator al tuturor lucrurilor care sunt în ființă, în manifestare. Este important să înțelegeți că pe măsură ce acest val al vibrației puterii începe să curgă în Pământ, în toate ființele și omenire, el va crea un fel de tulburare, poate mică, poate mare, deoarece totul este amplificat și mărit. Există un scop în asta, și acesta este să aducă vibrația puterii în echilibru, să vă dea voie să acționați cu putere din adevărul vostru în realitatea voastră. 

Mai există un scop, acesta este să vă dea voie, vouă și tuturor ființelor, să vedeți, simțiți, conștientizați cu adevărat ceea ce creați. Tot ceea ce este în ființă se va manifesta, tot ceea ce este în manifestare și care este pe cale să fie creat va fi accentuat, amplificat, energizat. Va fi ca și cum viața voastră se derulează pe un ecran de televiziune în fața voastră. Veți fi în măsură să vedeți lucrurile pe care le-ați creat. Veți putea recunoaște lucrurile pe care nu doriți să le experimentați. Veți putea recunoaște experimentările care vă ajută să creșteți și să vă conducă către un spațiu al păcii, bucuriei, adevărului și conectării cu Creatorul. Veți fi în măsură să recunoașteți ceea ce creați și dacă acest lucru provine dintr-un spațiu de putere și adevăr. Este, de asemenea, important să vă amintiți că puterea este o vibrație a acțiunii, așa că, tot ceea ce se află sub forma gândurilor voastre, în procesul creației va fi pus în acțiune. S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați jongla cu milioane de mingi în același timp, deoarece tot ceea de ce sunteți conștienți că doriți să manifestați și tot ceea de ce nu sunteți conștienți că ați manifestat, intră în realitatea voastră. Va trebui să le echilibrați și să jonglați cu ele. Ca să faceți acest lucru, este nevoie să examinați fiecare dintre acele mingi cu care jonglați și să le îndepărtați pe cele care vă distrag și nu vă susțin. Păstrați sacre cu tandrețe, iubire și armonie acele bile cu care jonglați care vă susțin. Acestea sunt experimentările și creațiile care vă susțin cu adevărat și vă aliniază cu adevărul vostru, cu exprimarea adevărului Creatorului care curge prin ființa voastră și este în aliniere cu exprimarea voastră a puterii. Totul va intra în aliniere cu puterea și adevărul pe măsură ce acestea sunt exprimate prin ființa voastră susținându-vă în obținerea în continuare a unei mai mari conectări și aduceri aminte; o întrupare a tot ceea ce Creatorul este. 

Eu, Maestrul Kuthumi, vă încurajez să contemplați aceste lucruri și să fiți conștienți de prezența lor în realitatea voastră. 

Iubirea, vindecarea, adevărul meu sunt întotdeauna cu voi, 

Vă mulțumesc.

Maestrul Kuthumi 



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.