vineri, 19 martie 2021

Susținerea Universului

Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire eu, Arhanghelul Mihail, extind spre voi acum. Este o onoare să fiu în prezența voastră în timp ce vă aduc energia, iubirea și pacea Tărâmului Angelic. Fie ca această vibrație și frecvență să se descarce în ființa voastră și prin ființa voastră în Mama Pământ, astfel încât să poată experimenta și ea binecuvântările și darurile pe care le împărtășim cu voi și cu toți. Astăzi, eu, Arhanghelul Mihail, doresc să vă aduc o perspectivă. Acum are loc o transformare, o vibrație energetică care curge din Universul Creatorului, din miezul Creatorului în ființa voastră și acesta este un proces de ascensiune. 

Eu, Arhanghelul Mihail, vă invit să vă imaginați acum împreună cu mine. 

Dați-vă voie să vă observați corpul fizic, ce este împrejurul vostru și să observați chiar întreaga lume care vă înconjoară. Pe măsură ce vă focalizați mai profund în ființa voastră, vă veți familiariza cu propria voastră energie și frecvență, conectându-vă la cine sunteți. Dați-vă voie să conștientizați, 

Vă simțiți singuri? 

Vă simțiți conectați cu alții? 

Sunteți în existență pe Pământ ca vibrația multora, dar, totuși, datorită corpului vostru fizic v-ați putea simți separați. V-ați putea simți ca și cum ați fi un individ, și într-o oarecare măsură și sunteți, totuși, nenumărate vibrații ale Creatorului curg prin voi. Ați putea asemăna acest lucru cu un curcubeu, dar un curcubeu are o mulțime de culori, chiar și culori pe care voi nu le recunoașteți. Aceste culori curcubeu curg prin ființa voastră în Pământ, în toate ființele și în tot ce creați. Asta este exprimarea voastră a Creatorului. Energia curcubeului cu o mulțime de culori curge prin întreaga voastră ființă în mod constant, este ca un râu care nu poate fi oprit. 

În actuala voastră existență într-un corp fizic pe Pământ, ați acceptat scopul creației. Fiecare moment al realității voastre este un moment creat de voi, tot ceea ce simțiți în voi, tot ceea ce vă înconjoară este o experimentare creată de voi, fie că vine din credințe, din subconștientul vostru, intenții sau din contractele sufletului vostru. Sunteți ca o mașinărie creatoare; nu vă puteți opri din creat. Poate că nu înțelegeți cum creați și, totuși, este ceva continuu, poate chiar automat. În timp ce vă imaginați cu mine, Arhanghelul Mihail, imaginați-vă ca această mașinărie creatoare, nu există buton de pornire sau oprire, pur și simplu sunt creații continue, voi creați în mod continuu. 

Imaginați-vă împreună cu mine, Arhanghelul Mihail, că peste tot în jurul vostru sunt ființe, ființe fizice de pe Pământ și ele sunt la fel ca voi. Au această lumină curcubeu care le dă voie să-l exprime pe Creator, ele au acceptat scopul creării. Ele sunt ca niște mașinării creatoare; nu se pot opri din creat. Fiecare persoană de pe Pământ crează în mod constant, uneori creațiile sunt intenționate, pozitive, împlinitoare, alteori vă îndrumă într-o călătorie de înțelegere și creștere. Scopul acestui proces este să vă înțelegeți mai întâi pe voi înșivă pe deplin și să începeți să vă reglați cu precizie mașinăria voastră de creat. În al doilea rând, să-l puteți înțelege mai deplin pe Creator deschizându-vă în mod conștient să primiți și să exprimați scopul Creatorului prin ființa voastră. Prin înțelegerea voastră înșivă și a tuturor celorlalți care își ating scopul creației, puteți recunoaște faptul că toată lumea este sincronizată și conectată. Sunteți toți la fel, scopul vostru este același. Prin urmare, formați o echipă cu toți cei de pe Pământ și asta nu se referă doar la ființele umane. 

Imaginați-vă ca pe o echipă cu toată lumea de pe Pământ, susțineți pe toată lumea și ei vă susțin pe voi. Nu este nevoie să creați asta, deoarece acesta este adevărul, atunci când creați exprimându-vă lumina curcubeu, sunteți susținuți de toată lumea de pe Pământ și susțineți pe toată lumea de pe Pământ. Este o energie de echipă, o conectare, o co-creație. 

Imaginați-vă că sunt 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului. În fiecare dimensiune există numeroase ființe, Maeștri Ascensionați, Ființe de lumină, Ființe Stelare, Îngeri, Arhangheli, Ființe Zeițe, Elementali și atât de multe alte ființe, toate de lumină. Ați putea spune că există și întuneric, totul este creat din Creator, așa că este adevărat să spunem că până și întunericul este creat din lumină și are un scop al creșterii și o călătorie a înțelegerii. 

Imaginați-vă că toate aceste ființe de lumină exprimă lumina curcubeu din numeroase culori prin ființa lor; ele îl exprimă pe Creator. Ele exprimă scopul Creatorului; prin urmare, ele se uită la voi, ele vă susțin și susțin pe toată lumea de pe Pământ. Imaginați-vă fiecare ființă din întregul Univers al Creatorului din cele 352 de nivele ale Universului Creatorului, direcționându-și energia înspre voi. Sunteți o echipă cu toată lumea din Universul Creatorului, energia voastră, scopul vostru, sunt de asemenea, direcționate către ei, direcționate către toate ființele care-și susțin creațiile. 

Din nou, imaginați-vă că sunteți în existență într-un corp fizic pe Pământ, că scopul vostru este să creați ghidați de Creator. Toată lumea de pe Pământ vă susține și vă asistă, toată lumea din planurile interioare din cele 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului vă susține trimițându-vă energie și iubire și adevăr, energizând și amplificând tot ceea ce creați. Vă puteți imagina asta? Milioane peste milioane de ființe vă susțin în acest moment, de fapt, în fiecare moment dat. Toate acestea crează o unime, o plenitudine și această unime și plenitudine este Creatorul, așadar, sunteți o parte a unimii și adevărului integral al Creatorului. În timp ce vă dați voie să vă imaginați asta, veți intra în această perspectivă, în această realitate, în vibrația ei, așadar, întrebarea mea pentru voi este simplă. 

CU TOATĂ ACEASTĂ SUSȚINERE, CE ALEGEȚI SĂ CREAȚI ACUM? 

Cu toată această energie, cu multicolora lumină curcubeu curgând prin voi, care este exprimarea Creatorului, pe ce alegeți să vă focalizați? 

Ce doriți să experimentați în realitatea voastră? 

Ce emoții doriți să experimentați? 

Ce gânduri doriți să experimentați? 

Ce acțiuni și reacțiuni doriți să experimentați? 

Ce situații și circumstanțe doriți să experimentați? 

Ce tip de oameni doriți să aveți în realitatea voastră? 

Cum ați dori să fie mediul vostru înconjurător? 

Imaginați-vă că creați pe o pânză proaspătă și curată, unde trecutul vostru nu vă influențează prezentul și aveți toată susținerea de care aveți nevoie. Orice doriți să creați sunt atât de multe ființe pe Pământ și în planurile interioare care vă ridică moralul, amplifică și măresc orice doriți să creați. 

În timp ce vă imaginați asta, care este sentimentul care apare din interiorul ființei voastre? Este un sentiment de succes sau împlinire, iubire profundă sau poate o relaxare și pace? Lăsați această vibrație să vă umple întreaga ființă, lăsați-o să curgă din ființa voastră, trimiteți-o tuturor ființelor de pe Pământ și din planurile interioare. În timp ce continuați să vă imaginați, eu, Arhanghelul Mihail, vă invit să vă întrebați: 

PE CE ESTE NEVOIE SĂ MĂ FOCALIZEZ ACUM? 

Ce este nevoie să creez în co-creație cu Creatorul, sufletul meu, cu toți cei de pe Pământ și toți cei din planurile interioare? Ce este nevoie să fie creat și exprimat prin mine acum? 

Acesta este astăzi mesajul meu pentru voi. Doresc să vă invit să vă imaginați, să vă imaginați zilnic tot ceea ce am împărtășit cu voi. Dați-vă voie să intrați în acea vibrație a co-creației pentru că vibrația co-creației este esențială pentru activarea Planului Ascensiunii Noului Pământ ancorat deja în ființa voastră. Dați-vă voie să creați, să vindecați, să experimentați co-creația și unimea cu Creatorul. Vă rog să vă imaginați zilnic acest lucru, să intrați în vibrația co-creației unde sunteți în întregime susținuți de Universul Creatorului pentru că acesta este adevărul, este un aspect important și integral al ascensiunii voastre acum. 

Vă rog să nu vă faceți griji că s-ar putea să creați ceva greșit sau să încercați să faceți ca creația voastră să fie perfectă, astfel încât să creați ceea ce este corect. Nu există așa ceva, corect sau greșit, pur și simplu lăsați-vă inspirați pentru că ceea ce este minunat în legătură cu creațiile voastre este că voi întotdeauna creați. Aveți atât de mult timp să practicați, să exprimați ceea ce este cu adevărat în inima și în sufletul vostru. 

Vă iubesc profund și sunt aici să vă susțin veșnic, 

În adevăr și iubire vă mulțumesc,

Eu sunt Arhanghelul Mihail



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.