vineri, 5 martie 2021

Al Șaselea Dar al Ascensiunii – Continuarea unui Nou Început

Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări preaiubite faruri de lumină de pe Pământ. Eu sunt Arhanghelul Mihail; este o onoare să fiu în prezența voastră astăzi, deoarece atât de multe se întâmplă în planurile interioare și pe Pământ. Totul înflorește, evoluția spirituală avansează și se accelerează, înțelegerea și amintirea voastră a Creatorului se dezvoltă cu mare viteză. În acest moment este important să conștientizați că în 2020 v-ați îmbarcat într-un nou început cu Planul Ascensiunii Noului Pământ care se ancorează în Pământ și în ființa voastră. Acesta a fost acum pe deplin ancorat. Următoarea etapă și continuarea acestui nou început este să co-creați împreună cu Planul Ascensiunii Noului Pământ, activând Planul în ființa voastră. Creând, astfel, un nou Pământ, o nouă realitate, situații noi, experiențe noi, perspective noi, credințe noi și noi înțelegeri. Vă îmbarcați într-un nou mod de-a fi, un nou început care se va dezvolta din interiorul ființei voastre ca o co-creație împreună cu Planul Ascensiunii Noului Pământ. Această co-creație vă dă voie să fiți voi înșivă, adevărul vostru, puterea, înțelepciunea și exprimarea Creatorului pe Pământ. 

Este important ca întotdeauna să recunoașteți unde nu sunteți o exprimare a Creatorului în realitatea voastră și modul în care acționați și reacționați. Este important să recunoașteți unde sunteți o exprimare a Creatorului deoarece acest lucru vă dă voie să înțelegeți, să conștientizați și să recunoașteți cum este să fiți o exprimare a Creatorului. Să fiți o exprimare a Creatorului este un aspect natural al ființei voastre, ceva ce puteți face fără să vă gândiți la asta și, totuși, este nevoie să-l contemplați, să deveniți familiari cu el. 

Scopul vostru în 2021 

Scopul vostru în 2021 și dincolo de el este să vă recunoașteți adevărul, puterea și înțelepciunea în ființa voastră știind că co-creați împreună cu Planul Ascensiunii Noului Pământ să aduceți un nou mod de a fi. Pentru sufletul vostru nu este un nou mod de a fi, dar va fi un nou mod de a fi pentru personalitatea voastră. Ca să descriem acest nou mod de a fi putem folosi cuvântul împlinire. Accesarea, simțirea, recunoașterea și experimentarea împlinirii este cheia pentru 2021 și în continuare. În fiecare experiență în care vă angajați, fiecare sentiment, gând, acțiune și reacțiune este important să recunoașteți energia împlinirii. Întrebați-vă ”experimentez împlinirea în acest moment?” Ca să vă dați seama dacă o faceți este nevoie să contemplați și să meditați asupra a ceea ce ar însemna împlinirea pentru voi, în ființa voastră, în realitatea voastră, în toate aspectele existenței voastre pe Pământ. 

Puteți descrie culoarea împlinirii? 

Puteți descrie senzația împlinirii? 

Puteți descrie sentimentul de împlinire ca și cum ați atinge împlinirea, cum s-ar simți? 

Puteți descrie sunetul împlinirii? 

Pe măsură ce deveniți mai obișnuiți și mai familiarizați cu propria vibrație a împlinirii în ființa voastră, deveniți acea vibrație. 

Planul Ascensiunii Noului Pământ dorește să creeze, este născut din Creator, vrea să pună totul în acțiune. Este important să lăsați vibrația împlinirii să apară, să se întrupeze în ființa voastră. Acțiunile, reacțiunile și co-creația voastră împreună cu Planul în ființa voastră vă va permite să experimentați fizic, emoțional, spiritual și mental împlinirea. Acest lucru permite continuarea unui nou început pentru acest Nou Pământ pe care ne îmbarcăm cu toții. Acesta va crea fundația împlinirii, eliberând, prin urmare, frica și lipsa. Creăm împlinire pentru voi, pentru fiecare ființă, pe fiecare nivel. S-ar putea să vă gândiți că acest lucru nu este posibil, cum ar putea experimenta fiecare ființă de pe Pământ împlinirea? 

Împlinirea este o vibrație a Creatorului, este existența voastră naturală, voi sunteți deja automat în sufletul vostru și în împlinirea divină de sine întrupată. Sufletul vostru vă invită pur și simplu să-l experimentați într-o dimensiune fizică. Este important să recunoașteți că împlinirea pentru voi este împlinire și pentru alții. Dacă nu este împlinitor pentru alții, atunci poate nu este vibrația adevărată a împlinirii. 

Un alt aspect de contemplat este că împlinirea sufletului poate fi diferită de cea pe care personalitatea și-o dorește, iar uneori poate fi aceiași. Poate că personalitatea voastră dorește abundență sau mai mulți prieteni, mai mulți oameni care vă iubesc și vă înțeleg în viața voastră. Poate că este și împlinirea Sufletului. Este important să vă conectați cu puterea, adevărul și înțelepciunea din ființa voastră, accesând astfel inocența sufletului vostru. Sufletul vostru va pătrunde apoi în personalitatea voastră. 

S-ar putea să descoperiți că în acest an care urmează există o nouă direcție, căutați direcții noi. Viața voastră se poate îndrepta într-o nouă direcție, gândurile voastre se pot îndrepta într-o nouă direcție, emoțiile voastre se pot îndrepta într-o nouă direcție, poate vindecarea, sănătatea, bunăstarea și experiențele voastre vor descoperi o nouă direcție. Poate fi o schimbare mică sau una majoră, veți fi în măsură să recunoașteți noi direcții spre care sufletul, exprimarea voastră a Creatorului, Planul, adevărul vostru, înțelepciunea și puterea vă ghidează toate într-o nouă direcție. Noua voastră direcție poate fi ceva la care nu v-ați gândit până acum sau poate fi ceva ce-ați încercat de multă vreme să faceți. Fiți deschiși la idei noi, la noi moduri de a fi, face, vedea și noi credințe. Expansionați-vă mintea, inima și sufletul, expansionați-vă canalul și lăsați adevărul Creatorului să pătrundă și, cel mai important, să fie exprimat prin ființa voastră. 

2021 este despre exprimare, exprimarea Creatorului. Când ne gândim la exprimare, adeseori ne gândim la creativitate. Cu această nouă energie și nou început, există o nouă direcție care a fost implantată de Planul Ascensiunii Noului Pământ. 

Cum puteți fi creativi în realitatea voastră? Ce este creativitatea? Gândul ghidat de suflet și împuternicit cu energie, sentiment și încredere, asta este creativitatea. Mișcarea corpului vostru este creativitate. Crearea, construirea, desenarea a ceva, crearea unei noi vieți, mutarea într-o casă nouă, plimbatul într-o zonă nouă, toate pot fi etichetate drept creativitate. Dacă vă umple cu bucurie, cu iubire și adevăr și vă simțiți conectați cu Creatorul, atunci este creativitate și întruparea împlinirii. 

Vechile energii ale lipsei și fricii mai pot fi încă prezente și vi se poate cere să le eliberați, vindecați, să le dați drumul, tot așa de bine să le înfruntați, poate chiar să le provocați. Cu toate acestea, această energie a noului început, noua direcție, creativitatea și împlinirea curg acum cu așa o abundență și doresc să vă poarte mai departe ca să vă dați seama unde sunteți o exprimare a Creatorului în realitatea voastră și unde nu. Contemplați vibrația împlinirii în ființa voastră, care curge prin exprimarea Creatorului în ființa voastră. Cum arată împlinirea, cum se simte, cum se poate manifesta în realitatea voastră? 

Observați noile direcții care vă apar, doar pentru că este o direcție nouă asta nu înseamnă că trebuie să apucați pe ea și să o urmați. Urmați-vă propria intuiție și recunoașteți unde sunteți creativi. Încurajați-vă să fiți creativi într-o formă care într-adevăr dezvoltă acel sentiment interior de împlinire. Făcând așa veți continua noul început în care ne-am îmbarcat cu toții în 2020. 

A fost o onoare să mă conectez astăzi cu voi. 

Vă mulțumesc, 

Eu sunt Arhanghelul Mihail



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.