duminică, 21 martie 2021

Voi sunteți Adevărul

Saint Germain prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubiți frați și surori, eu sunt Saint Germain. Vin cu iubire, respect și adevăr. Este o onoare să vin la voi și să împărtășesc o activare. Nu este o activare inițiată de mine sau de cei din planurile interioare, este mai mult o aducere aminte a cine sunteți și de ce sunteți capabili. În timp ce eu vă aduc informații și o aducere aminte, activarea va avea loc în mod automat în ființa voastră. S-ar putea să vă solicite focalizarea și atenția în timp ce trageți energia și adevărul din ființa voastră în conștiința, realitatea și experimentarea voastră. 

Eu, Saint Germain, vă spun că voi sunteți adevărul, voi sunteți adevărul în întrupare în acest moment. Voi sunteți adevărul care există în cele 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului. Voi existați în toate aceste dimensiuni multiple în diferite forme și exprimări. Cu acest lucru în minte, vă invit să vă întrebați: 

Cine sunt eu? 

Care este adevărul meu? 

Sunteți în existență pe Pământ, sunteți în existență în toate cele 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului, dar, totuși, în fiecare dimensiune și pe Pământ aveți o formă diferită. În existența voastră pe Pământ există dimensiuni multiple. Nu sunteți doar fizici, doar emoționali, doar mintea, gândirea, gândurile, conștientizarea și conștiința, sunteți cu mult mai mult de atât. Asta înseamnă că adevărul vostru se schimbă în mod continuu și că cine sunteți voi se schimbă în mod constant. Adevărul vostru este o exprimare, o exprimare a Creatorului care curge prin toate dimensiunile și prin toată ființa voastră de pe Pământ. Tot ceea ce voi sunteți conține vibrația adevărului vostru. 

Dacă ar fi să cereți în interiorul ființei voastre un cuvânt care să vă descrie adevărul prin toate dimensiunile și în existența voastră fizică, care ar fi acel cuvânt? 

Înțelegerea acestui cuvânt vă dă voie să pătrundeți o înțelegere a adevărului vostru, adevărul vostru în toate dimensiunile și în fiecare existență. Deși acest singur cuvânt ar putea fi limitativ în exprimarea sa a adevărului vostru, el vă aliniază, focalizându-vă mintea și conștientizarea, dându-i voie adevărului din voi să se activeze. Accesarea acestui adevăr este ca accesarea unui aspect pur al ființei voastre, un aspect care este dincolo de ego, chiar dincolo de gânduri și formă. Acest adevăr este dincolo de contractul sufletului vostru pentru această existență și, totuși, este un aspect integrant al existenței voastre pe Pământ. Ați putea spune că este fundația care crează totul. Este fundația care manifestă împlinire pentru voi pe Pământ și în toate celelalte dimensiuni. Acest cuvânt pe care-l descoperiți este ca o activare, este ca o cheie care vă deschide ușa către adevărul vostru și către cine sunteți cu adevărat la toate nivelele. 

Cealaltă activare pe care eu, Saint Germain, doresc să o împărtășesc cu voi este o simplă conștientizare și aducere aminte. Dacă adevărul vostru există în atât de multe nivele, dimensiuni și în ființa voastră, este același în toate acele dimensiuni și totuși el evoluează și înflorește, acest lucru înseamnă că în fiecare aspect al Întrupării voastre pe Pământ există vibrația adevărului, iar voi explorați această vibrație a adevărului într-o formă fizică și în mod fizic. O înțelegere mai profundă este că această vibrație a adevărului există în celulele voastre, în celulele corpului fizic. A fost acolo încă de la nașterea voastră și rămâne în fiecare celulă. Ca să vă activați adevărul în manifestare fizică, conștientizare fizică și experimentare, este nevoie să vă activați adevărul deținut de celulele voastre. Făcând acest lucru, corpul vostru și toate corpurile energetice se vor transforma ca și când ar cânta vibrația adevărului vostru. Pe măsură ce gândurile voastre se schimbă, emoțiile voastre se schimbă, aspecte ale corpului vostru fizic se vindecă și se transformă. Veți ajunge să vă cunoașteți pe voi înșivă mai deplin cu o mai mare înțelegere, lăsându-vă intuiția să vă ghideze în continuare în împlinirea și exprimarea Creatorului, prin urmare, câștigați o înțelegere mai profundă înțelegere a Creatorului, realizând prezența Creatorului peste tot în jurul vostru, cel mai proeminent în voi. 

Cum vă schimbă perspectiva conștientizarea faptului că celulele voastre dețin adevărul ființei voastre, cine sunteți cu adevărat, adevărul Creatorului și că acestea sunt pregătite să fie exprimate și experimentate? 

S-ar putea să observați că mintea și gândurile voastre încep să se schimbe. Poate că priviți boala, moartea, vindecarea sau experiențele voastre de pe Pământ într-un mod diferit. Poate vă dați voie să vă conștientizați puterea interioară și impactul pe care îl aveți asupra propriei ființe, a realității și a procesului vostru de ascensiune. Pe măsură ce vă lăsați gândurile și perspectiva se schimbă, activarea va avea loc. 

Eu, Saint Germain, vă încurajez să vă faceți timp în meditație să repetați afirmația: 

Eu sunt adevărul Creatorului; activez adevărul din fiecare celulă a ființei mele. 

Imaginați-vă, simțiți, conștientizați și contemplați-vă celulele activând, eliberând, deținând și emanând vibrația adevărului. Imaginați-vă acest lucru câteva momente, imaginați-vi-l zilnic, în timp ce vă încurajați să vă recunoașteți adevărul, să vă activați adevărul și să vă experimentați adevărul pe Pământ. Făcând acest lucru veți trezi tot ceea ce voi sunteți și tot ceea ce este împlinirea și vibrațiile Creatorului în ființa voastră. 

De ce trebuie să recunoaștem că celulele dețin adevărul? 

Adeseori suntem afectați de influențe externe, sugestii externe, judecăți și opinii, scenarii, experiențe și acest lucru vă  afectează celulele. Ceea ce introduceți în corp, mâncare, băutură, alte aspecte pe care corpul vostru le absoarbe vă afectează celulele, vă afectează chiar și cine sunteți. Pe măsură ce vă dați voie să conștientizați că celulele voastre dețin adevărul, și că acest adevăr poate fi radiat, această înțelegere va fi mai puternică decât orice influențe exterioare sau orice ce acceptați în corpul vostru, fie că le considerați folositoare sau nu. Adevărul vă va transforma pe atât de multe nivele ale ființei voastre, mai ales fizic, amintindu-vă de sănătatea, bunăstarea, abilitățile de vindecare și puterea voastră care rămâne cu voi întotdeauna, dar, totuși, uneori nu este recunoscută. 

Datorită influențelor exterioare care vă afectează ființa în atât de multe moduri diferite, este momentul să pășiți în puterea voastră. Când vă activați celulele ca purtătoare ale adevărului, simțiți fizic prezența adevărului vostru. Puteți acționa și reacționa din acest adevăr, creând adevăr în realitatea voastră. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni înțeleg și fac acest lucru, tot așa și realitatea adevărului, realitatea Creatorului va apărea și își va manifesta prezența ca toți să o experimenteze. 

Eu, Saint Germain, sunt prezent să vă asist și să vă susțin, iubirea mea este veșnic cu voi. 

Vă mulțumesc,

 

Eu sunt Saint Germain

Eu sunt adevărul Creatorului



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.