marți, 9 martie 2021

Pregătiți-vă să zburați

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

8 Martie 2021

3:45 AM 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. Aceste lucruri privesc libertatea voastră. Aceste lucruri privesc bunăstarea, sănătatea, viața voastră ca ființă umană în acest an 2021. Pentru că totul este pregătit să se schimbe, pe cale să fie modificat, și în anumite privințe, de nerecunoscut față de ceea ce ați știut până acum. N-ați fost niciodată liberi. Nu în amintirile recente. Nu cu adevărat. 

Ați experimentat aparența libertății într-o existență foarte structurată, operând între niște pereți oarecum invizibili. Acești pereți au fost puși de către societate, guverne, de către conducătorii nevăzuți care trag sfori nevăzute. Trecerea subtilă de la controlul invizibil la vizibil, actuala restrângere și programare viscerală cu măștile, carantinările și vaccinările au fost posibile doar acelui control preexistent și invizibil. 

Ceea ce este șocant și supărător pentru acea parte a populației care este trează acum, nu se simte, de fapt, atât de diferit, față de cum o simt cei care sunt încă somnolenți. Vocea autorității, care aprobă reguli, permisiuni și instrucțiuni este una pe care nu o privesc ca diabolică sau manipulatoare, ci mai degrabă reconfortantă și necesară. 

Acest lucru nu se va schimba pentru ei până când adevărul nu va deveni clar, evident și de necontestat. Sursa acestor informații va fi, într-adevăr aceste informații trebuie să vină de la o autoritate în care oamenii să aibă o încredere profundă. Aceasta nu va fi un semen uman cu o ”opinie diferită”, ci o voce care are putere și greutate. Barele cuștii sunt la fel de reale și acum, ca oricând până acum. Sunt pe cale să fie nu deblocate, ci dizolvate. Ceea ce rămâne, odată ce acestea au dispărut, este autoritatea individuală. 

Ideea adevăratei libertăți poartă în ea o mare responsabilitate. Nu este un bilet de ”ieșire din închisoare”. Este o declarație de autoguvernare autentică. 

Ceea ce se întâmplă, și chiar acum, este versiunea umană a poveștii cu elefantul. Despre această poveste am mai vorbit. Merită menționat faptul că ea își înfășoară lanțul în jurul propriului picior, de bunăvoie și fără să se gândească, nu pentru că este afectată în vreun fel. Este destul de inteligentă. Crede și, prin urmare, dorește ceea ce consideră că este normal și necesar. Nu a experimentat încă viața fără greutatea lanțului și nu dorește să o facă. 

Pentru ea nu este o opțiune pentru că niciodată nu a luat-o în considerare sau văzut-o. De fapt, pentru ea nu este reală. Fără lanț, nu se poate odihni și, prin urmare, și-l pune singură atunci când dresorul uită. După ce și-l pune, doarme liniștită. 

Acest lucru explică parțial ceea ce se întâmplă acum pe Pământ cu divizarea din rasa umană. Explică de ce este posibil să fie introduse restricții mai strânse și acțiuni sonore mai invazive (pentru unii) și să fie primite cu supunere și chiar cu insistență ca ele să aibă loc. Rasa vrea să se elibereze de această boală terifiantă care i-a fost pricinuită. Pentru mulți, ajutorul poate veni doar din mâinile unor voci exterioare și mai puternice ale autorității. De la cineva în care să aibă încredere, cineva care are un interes legitim în bunăstarea lor. 

Această divizare în cadrul rasei nu se datorează faptului că o parte dorește rezultate diferite față de cealaltă parte. Se datorează faptului că o parte crede că calea pentru a obține aceste rezultate trebuie să includă respectarea metodelor recomandate de anumite voci foarte autoritare. În timp ce cealaltă parte a ajuns să aibă încredere în alte voci și mesaje, vocea unei autorități interioare care înlocuiește vocea actuală și cu care rezonează într-un mod mult mai profund. 

Aceste voci nu sunt voci noi, totuși, au devenit mai puternice și mai insistente acum și acoperă vocile exterioare mai proeminente. Frecvența susține și încurajează autoritatea interioară și o propulsează. Această schimbare de frecvență își crește vibrația și presiunea pe care o exercită în timp ce o face, schimbă inimi și minți. ”Schimbă” este cuvântul care operează aici. Pentru că trebuie reamintit că pentru fiecare dintre voi opțiunile și deciziile vor fi diferite și nu pot fi stabilite de un altul ca fiind mai mult sau mai puțin ”corecte”. 

Decizia cu privire la care alegere este cea mai bună și pentru binele cel mai înalt, este una individuală. Așa se va face. Aceste frecvențe care vin cer și permit acest lucru. 

Această discuție a început cu conceptul de adevărata libertate. Acest adevăr nu va fi ceva ce poate fi oprit. În asta stă secretul. Acesta este motivul pentru care opresorii voștri nu reușesc întotdeauna și controlul total eșuează în cele din urmă. Nu este posibil ca un suflet să-l dețină total pe un altul. Nu va fi niciodată posibil. 

Este o mare afișare, joc și aparență de luare în stăpânire. Sunt dovezi de suprafață ale sclaviei și sunt convingătoare. Cu toate acestea, ea nu este completă și nici posibilă. Este o iluzie puternică, operată în mod intenționat ca să vă convingă de realitatea ei. 

De ce-mi tot vine în minte JFK Jr.? 

Pentru că-l vezi ca pe o voce potențială a autorității. Vezi piese care se potrivesc în acest puzzle și te întrebi cum sau cine ar putea apăsa așa un comutator încât să le deschidă ochii și să le dezvăluie adevărul celor adormiți și somnoroși. JFK Jr. ar fi candidatul potrivit pentru asta, nu-i așa? 

Îți spun asta – sunteți pregătiți acum să asistați la o masivă schimbare și răsturnare în societate, autoritate și informații. Asta răstoarnă ceea ce a fost văzut ca fiind de încredere și pune ceva nou în locul său. Investigare. Mirare. O încredere în miraculos. O reapariție a încrederii în bunătatea oamenilor. 

Aceste dezvăluiri vin însoțite de groază, deoarece sunt expuse adevărurile cu privire la profunzimile depravării și distrugerii care au avut loc sub controlul celor care au ținut frâiele până acum. Este o descoperire costisitoare. Totuși, nu foarte deosebită de nașterea unui copil cu durerile facerii care-o însoțesc, una care merită. Una prin care merită să treci. Odată ce apare, nu-ți poți imagina cum să mergi mai departe fără să o faci. 

Eliberarea va fi înțeleasă odată ce lanțurile sunt văzute. Odată văzute, ele se dizolvă și apare un sentiment de ”nelegat” care le însoțește dizolvarea. Eliberare va fi termenul inițial pentru ceea ce se va întâmpla în continuare. Deoarece sunteți într-adevăr eliberați dintr-o realitate construită care vă împiedică vederea.   

Îi urmează libertatea și acesta este un termen amețitor. Vor avea loc multe accidente deoarece niciunul dintre voi nu este obișnuit cu viteza cu care puteți zbura. Aripile voastre au fost tăiate până acum. Nu veți sucomba din cauza acestor accidente, veți învăța din ele. Vă veți ajuta unul pe altul și veți învăța împreună posibilitățile și nuanțele libertății. Nelimitat nu este un termen pe care voi să-l fi înțeles. Urmează să-l descoperiți. 

Atât de multe din viața și istoria voastră au fost ținute în lanțuri, încât le veți simți confuze și vor arăta haotic. 

Imaginați-vă* o încăpere plină de sugari, toți încercând să facă primii pași în același timp. Vor fi o grămadă de ciocniri, vânătăi, umflături și accidente. Totuși, motivația interioară de a merge va conduce procesul pentru toți și nu se vor opri, niciodată, până învață să alerge. Își vor da seama cum să facă asta fără să se ciocnească unul cu celălalt. Va deveni, frumos și în cele din urmă, o mișcare orchestrată plină de bucurie și multă adrenalină pe măsură ce acum se pot mișca singuri, drept și cu putere. 

Această cameră cu sugari care se ciocnesc se transformă în cele din urmă într-o mare de îngeri zâmbitori – care se mișcă fără nici un efort unul în jurul celuilalt, unul cu celălalt într-o sincronizare perfectă. Înspre asta vă îndreptați oameni dragi. Acolo veți ajunge. Asta este realizarea adevăratei libertăți și asta este experimentarea dobândirii libertății. 

Sunteți pe cale să fiți martori la un miracol. 

Sunteți pe cale să atingeți așa niște înălțimi și profunzimi ale ființei voastre încât scurtul haos care introduce acest moment va fi aproape uitat în gloria sa. 

Țineți-vă bine de pălărie, în timp ce dați drumul la tot ceea ce ați știut că este real. Veți dori să aveți mâinile în aer pentru această parte a călătoriei. Nu vă faceți griji, pentru că puteți zbura. 

Sunteți pregătiți pentru așa o bucurie. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

La revedere Sophia, aleasa mea.

 

 

 

*Imaginile pe care le-am văzut aici au fost minunate. Era o încăpere de mărimea unui hambar cu acești sugari și fiecare era plin de așa o hotărâre în timp ce se ciocneau, cădeau și apoi se ridicau. Nu erau fețe furioase sau țipete de compătimire sau neputință, erau niște omuleți foarte tenace, cu zâmbete uriașe, pur și simplu încântați de faptul că fac primii lor pași. Ceea ce a început ca o mizerie, a devenit în cele din urmă o mișcare de cooperare. A fost uimitor, puternic și simplu, o frumoasă ilustrare a fazei noastre următoare. A fost emoționant atât ca să fiu martoră cât și ca experiență.


Traducere Monica Poka

Sursa 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.